Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a fészen úgy van hogy CBR klub + száguldó angyalok túra. ez itt nem nagyon reklámoztátok hogy százával fognak tolongani a jobbnál jobb motoros csajok most mondjam azt hogy ilyen körülmények között nem megyek
Khm..."hogy elsősorban azokért szervezzük, akik így vagy úgy kapcsolatban állnak velünk"

Egyébként a 22 emberből 15-nek ( oldalbordákat is beleszámolva ) van CBRjük/Hondájuk

Na minnyá megnézem, a 22 közül kinek van CBR-je!
Nekem volt egy vagány fekete cbr-em...de elmentem a mc-be, és aztán lett egy vagány piros sportmotorom. Akkor engem többszörösen szívesen láttok?
akkor csatlakoznék
Az egyik club, a másik klub de sztem mindenhol szívesen látnak ha van egy szép CBR-ed.....
vagy Ducatid
Én ezt a kiírást még nem is láttam

Az eredeti kiírás ez, amit Ancsy rakott fel :

Regéc a Facebbokon No.1
a CBR klub, az most hol van helyileg tulajdon képpépen? itt vagy máshol? mert van az a cbrklub.hu vagy mi amit mondtatok de az nem működik..

ezitt amúgy igen jó
jóó én csak arra gondoltam , hogy aki már be van jelentkezve , és fészen is fent van az csatlakozhatna mert 3an vannak fent nem arra céloztam hogy csapjunk gigantikus bulit és legyünk 100an
Gondolom, mert 20 főben határoztuk meg a létszámkeretet...
Amennyiben tudunk még helyet keríteni, lehet bővíteni. De addig én sem teszem fel más oldalakra és nem reklámozom túlzottan, amíg nem biztos, hogy tudunk is plusz helyeket szerezni ( ugyanis, mint azt láthatod már 22-en vagyunk). Amúgy meg ez a CBR Klub túrája... ez azt jelenti, hogy elsősorban azokért szervezzük, akik így vagy úgy kapcsolatban állnak velünk ( természetesen másokat is szívesen látunk ).
fészbukon megtaláltam a Regéci bulit, de nincsenek rajta valami sokan link
A Regécit nem akarjátok kibővíteni?
Ha valakit érdekel egy évadnyitó túra, annak egy tipp :
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4060&session_id=

Volt valaki esetleg még régebben, mikor 700 motor körül volt a túra?
Amit mond azt énis tudom, és csak egy feltételezés, arra válok választ, hogy mi történt vele ténylegessen, olyantól, aki tudja is.
Azért köszi hogy válaszoltál. Remélem olvassa valaki az ottaniak közül, pl: Blacksun vagy Smart, Viper vagy Zsebi.
Lentebb ( RZ Matyi írásában ) megtalálod a választ!
Nem tudjátok mi lett a CBR-CLUB.HU-val?
Pár napja nem jön be az oldal!
Hehe,azért az túlzás,hogy a száguldó...standon...Mi csak kis helyet kapunk egy nagyon kedves társaságnál,saját stand húúú,az megfizethetetlen egy ilyen nonprofit szervezetnek,mint mi vagyunk :))) sajnos...
De igen,ott leszünk mindegyik nap
Bár a kiállítás már nem a régi...de legalább az ismerősökért benézünk, na meg idén a HONDA a főtámogató
Ti is ott lesztek? Mert akkor találkozhatnánk du. 2-kor szombaton a Száguldó Angyalok standon
Ti is jöttök a kiállításra?
Ancsy, márc. 12-én lesz nagy találkozó a motorkiállításon?
a cbrclub.hu-t az utóbbi időben nem adminisztrálta senki, tele lett szeméttel, gondolom, most leállították és talán kipucolják, legalábbis ebben bízom, mert volt ott is azért élet és sok jó írás
Van, persze. Ott is tag vagyok, de sokkal kihaltabb, mint itt.
www.cbrklub.hu
(Csak valamiért nekem most nem töltődött be az oldal.)
Leápolhatná az én motoromat is,utánna meg én őt
van olyan hogy cbr klub a sprtmotoron kivül? há regelek mááá..
és had szójjon........