üdv. buék ! eladó bagster tankbőr fekete színben 99-es cbr 900 rr-en volt ,elvileg jó a 99 és előtte lévőkre. valamint egy 954 rr gyári plexi is eladó ár 7-7 eft. 06 20/992-4528
Sikerült megoldani a SHOXban. Évek óta rossz a katalógusuk. Ha 929hez rendelsz 954et kapsz. Ezek szerint egyikhez sem rendelt meg senki. Majdnem szívtam mert számlát nem küldtek, és csak azzal cserélnek. De rendesek voltak belátták a hibát és rendeltek erre valót. Viszont mindenki figyelmébe iszonyú leárazas van. Vettem még 2 kabátot egy csizmat az asszonynak. Haza felé meg egy legszürőt gyárit 7900ért!
igyvan, e bay-t már néztük...egyébként ithon is találtunk pár jó vételt,de azok egyenlőre nem jeleznek vissza...egyenlőre érdeklődünk nézelődünk itt-ott...gondoltam megkérdezem a hondásokat, hátha tudnak tanácsot adni....
Tőlem hozzáértőbbek véleményét kérném, érdemes használ Kormányylengéscsillapítót venni, vagy csak ujba gondolkodjak? Szétnéztem e-bayen és vannak elég jónak tűnő használt darabok egész pénztárcakímélő áron. véleményeket kérek előre is köszi
szasztok!
Érdeklődnék, hogy esetleg nem tud e valaki infót adni, hogy mennyibe fáj a 954 rr hez első villa kompletten illetve első féktárcsák, valamint lábtartókonzolok...ha cserélte valaki hogyan oldotta meg vagy tudja e valaki mennyibe kerül.. esetleg melyik bontóból lenne érdemes körülnézni...azt vágom hogy a gyári bazi drága, meg azt is tom hogy e bay-en lehet vásárolni elég occsón, de hátha tud még valaki egyszerűbb megoldást...pl neten nézegettem a braking tárcsákat de nem találtam, szinte csak robogókhoz láttam, a telefont nem akarták fölvenni..
előre is kösz az infókat!
http://www.motorbonto.hu/bonto...
(és gratulálok ennek az úriembernek )
Ez Te vagy?
Üdv.: Bala
Itt van a sárvédő ahogy látod 8000ft.
A 0630/6963423-as telefonszámon tudsz elérni. Alku nincs!
Gondolom a Norbinak kell!
Tudok telót párban kb 400 USD postával + vám!
Tárcsa párban Vave 195 USD postával!
Érdeklődnék, hogy esetleg nem tud e valaki infót adni, hogy mennyibe fáj a 954 rr hez első villa kompletten illetve első féktárcsák, valamint lábtartókonzolok...ha cserélte valaki hogyan oldotta meg vagy tudja e valaki mennyibe kerül.. esetleg melyik bontóból lenne érdemes körülnézni...azt vágom hogy a gyári bazi drága, meg azt is tom hogy e bay-en lehet vásárolni elég occsón, de hátha tud még valaki egyszerűbb megoldást...pl neten nézegettem a braking tárcsákat de nem találtam, szinte csak robogókhoz láttam, a telefont nem akarták fölvenni..
előre is kösz az infókat!
Itt a cikkszám:
10033320 LED RUECKLICHT TRANSPAR.HONDA CBR 900 RR BJ 00-01 15490,- Ft.
De ledes érdekelne.