Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!A tankbőrnek mi az alja?Van még róla képed?Baloldali lábtartó konzolod van?
üdv. buék ! eladó bagster tankbőr fekete színben 99-es cbr 900 rr-en volt ,elvileg jó a 99 és előtte lévőkre. valamint egy 954 rr gyári plexi is eladó ár 7-7 eft. 06 20/992-4528
Szia itt megkérdezheted elég sok cuccuk van és korrektek hátha jó árat tudnak mondani

http://www.motorbonto.hu/bonto...
Boldog újévet mindenkinek!
(és gratulálok ennek az úriembernek )
Úristen ez nagyon kemény!
Köszi és viszont!

Ez Te vagy?
Egészségben, örömökben és sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok minden fórumozónak!

Üdv.: Bala

Hello!

Itt van a sárvédő ahogy látod 8000ft.
A 0630/6963423-as telefonszámon tudsz elérni. Alku nincs!
Elmúlt!
Nincs! Már kérdeztem!
A csetényi csávónak nincs bontottan? Lehet fel kéne hívni, majd megadom a Norbinak a számot.
oszt nem vagy még álmos?
Sikerült megoldani a SHOXban. Évek óta rossz a katalógusuk. Ha 929hez rendelsz 954et kapsz. Ezek szerint egyikhez sem rendelt meg senki. Majdnem szívtam mert számlát nem küldtek, és csak azzal cserélnek. De rendesek voltak belátták a hibát és rendeltek erre valót. Viszont mindenki figyelmébe iszonyú leárazas van. Vettem még 2 kabátot egy csizmat az asszonynak. Haza felé meg egy legszürőt gyárit 7900ért!
igyvan, e bay-t már néztük...egyébként ithon is találtunk pár jó vételt,de azok egyenlőre nem jeleznek vissza...egyenlőre érdeklődünk nézelődünk itt-ott...gondoltam megkérdezem a hondásokat, hátha tudnak tanácsot adni....
Tőlem hozzáértőbbek véleményét kérném, érdemes használ Kormányylengéscsillapítót venni, vagy csak ujba gondolkodjak? Szétnéztem e-bayen és vannak elég jónak tűnő használt darabok egész pénztárcakímélő áron. véleményeket kérek előre is köszi
Szia Furti!
Gondolom a Norbinak kell!
Tudok telót párban kb 400 USD postával + vám!
Tárcsa párban Vave 195 USD postával!
Ahogy István barátunk írta, nekem is ő hívta fel a figyelmemet rá!
szasztok!
Érdeklődnék, hogy esetleg nem tud e valaki infót adni, hogy mennyibe fáj a 954 rr hez első villa kompletten illetve első féktárcsák, valamint lábtartókonzolok...ha cserélte valaki hogyan oldotta meg vagy tudja e valaki mennyibe kerül.. esetleg melyik bontóból lenne érdemes körülnézni...azt vágom hogy a gyári bazi drága, meg azt is tom hogy e bay-en lehet vásárolni elég occsón, de hátha tud még valaki egyszerűbb megoldást...pl neten nézegettem a braking tárcsákat de nem találtam, szinte csak robogókhoz láttam, a telefont nem akarták fölvenni..
előre is kösz az infókat!
Az is van ott,ahol írtam.Nekem nem ledes van,meg amikor Kiflee kérdezte tőlem,hogy honnan vettem akkor ezt az oldalt ajánlottam.Neki ledes van?

Itt a cikkszám:
10033320 LED RUECKLICHT TRANSPAR.HONDA CBR 900 RR BJ 00-01 15490,- Ft.
Ilyen van beépített indexel kb 90 USD! azaz kb 17-18 ezer Ft!
Köszi.
De ledes érdekelne.
Bazismotor.hu-n nézd meg.Ott kb 6000Ft-volt.De az nem ledes.
Kiflee mi pénz volt a hátsó lámpa?
holnap elhozom egyébként olyan mint ami az én motorom van csak van rajta hegesztés.
szépen szabályoz!