Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

7800ft egy gyertya...
Pedig direkt rákérdezetem mit mutatott ki a computer.....100% hogy gyertya....
5000Ft egy gyertya?

Ja a pályaidomom elkelt a kipufal eggyütt
Ezekkel vigyázni kell, menj jó szervízbe, mondjuk a Takober-hez. A MilleRR-nek játszották ezt az R1-ével a traktoros kalandja után, már majd mindent kicseréltek, mert gőzük sem volt a hiba okáról.
Meg amúgy is a tököm kivan a szervizekkel.
Alapjáraton hullámzott az alapjáratom,és bevittem hogy nézzék meg mi a baj.Elöször lefegyott a computerük aztán 2 hét mulva,visszavittem,és megálapitották hogy gyertya hiba.
Oké mondom garanciás...dobjanak bele 4 ujatt oszt viszlát.Persze a gyertyára nincs garancia.....
NA jó elhoztam mert nem volt raktáron gyertyájuk.Vettem 4 ujjat,otthon beleszereltem.....és ugyanúgy hullámzik.40 ezer ki az ablakon.....
Tavasszal visszamegyek de kiverem a balhét.
Biztos azt fogják kitalálni hogy gyujtástrafó.....
Jöhetnek ilyen témák,én is csodálkoztam mikor az 1000 s szervizen ilyen nevenincs hordós olajból töltötték fel a gépet.
Egyébként tényleg lapos a hangulat, már gondoltam is rá, hogy pötyögök valamit, de akkor meg le leszek ugatva, hogy ne offoljak... ...pedig már nagyon bebüdösödött a topik...
4m, az enyémbe mit tettél?
Nagyon lapos a topikunk, így most feldobnék egy fontosnak tűnő kérdést, ami most az R1-es topikban is téma, onnan jutott nekem is eszembe: milyen típusú olajat használtok az RR-ben?
Nekem az 1000es szervíznél CEPSA olajat tettek bele, állítólag a HONDA képviselet elfogadta, mint garanciálisan beletehető olaj, a minőségéről annyit modntak, hogy felsőközép kategória. nekem most olyan 3800km körül lehet a gépben, és mivel volt párszor pályán is, gondoltam, szezon elején cseréltetek benne olajat, ha kevesebbet megy, mint az előírt, az csak jó lehet. De kérdés, hogy mit tetessek bele, melyikkel vannak jó, vagy rossz tapasztalatok.
Hmmm... fel tudnál hívni majd ma délután?
06-70-DANI-000
Ja el is felejtettem a Dunaújvárosi Honda Highway szalonról van szó.
Kb 1 hónap.Még be kell vinnem a régi vasat,utánna meg jönnek a papírmunkák+a többi!
És mikor vennéd át a gépet?
Melyik szalonról van szó?
HY.Igen a Replica lesz
A szalonban ahol vettem a régi RR-met akcióban tavaszig abban az árban adják mint a széria festésűeket!Kösz az infókat körülnézek!
Úúúú, a Ten Kate replika valami gyönyörű, láttuk novemberben Milánóban!
Ráadásul arra igencsak passzolnak a Valter Moto cuccok (pl. a rendszámtartó), mert már előre rá van fényezve a logójuk!
Szevasztok,

valaki tud segiteni abban,hogy a 2005-2006-os gyári üléstakaró
passzol-e a 2003-2004-es 600RR-re?
Azt tudom,hogy a nyitószerkezet egyiken alul másikon,
a vezetőülés mögött van...
Sztem igen,de fontos lenne a megerősités...
ELőre is köszi!

Szab
Wazzeee és a TenCate replikád lesz?
Ez egy Valter gyártmány, és a Danger-ből származik. A tartó része a LED-es hátsólámpa, de az indexeket is le kell cserélned majd, érdemes azokat is LED-esre, a Dangerban igen nagy választékból válogathatsz. Bár akkor már az elsőket is érdemes és akkor nem kell izzókészlet, hiszen a fényszórón kívül minden LED-es...
Halló Badzoli!
Lenne egy kérdésem hol szerezted az RR-re a rendszámtáblatartót?
Hamarosan nekem is az új modell lesz de a hátsó lámpát ha lehet minél előbb szeretném cserélni.
Előre is Thx....
Grat, Na végre még egy Movistar
Vellkááámmmm!
Na csákány!
Hamarosan csatlakozom Hozzátok egy Movistarral, úgy néz ki!
Jelentkezem, ha összejön a dolog.
Egy srác hivott hogy érdekli az enyémröl az idom......ha elviszi akkor érdekel.
Becserézem a 2008-as RR-re!
Na akkor mi lesz a pályaidommal kell?