Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam hogy azt is hirdeted.....de az nem .Pedig jó volna.
Mi lesszz eladod a motort?
Hali!
Érdekel még esetleg egy Leo Vince SBK dob összekötöcsövel az 45000Pénz!
Ha komolyan érdekel hétvégén megnézheted!
Oké engem lehet érdekel
Hali mindenkinek!
Az adatlapomon látható 2005-ös 600RR-re való pályaidom friss fénezéssel első lámpával MRA bubis plexivel eladó!Minden furat a gyárival egyezik,akár kétszemélyre is mert az üléstakaró kialakítva rajta!
Irányár:69000Ft
0670249-6255
Átdobtam a srácnak a mailcímed, ha érdekli, keresni fog. THX
Nekem lesz eladó gumimelegítőm!
KLS "Pro"
...konkrétan legalább 30 rendelést kéne összeszedni ahhoz, hogy leszállítsák, lehetőleg egyféléből... (LED-es vagy digitális)
...ami jelenleg van, az nem használt és elvileg Zemáé (ha végre átvenné ), de lehet, hogy a későbbiekben lesz, mivel most még csak 2 pár mintát kaptunk...
Zseby!

Van eladó gumimelegítőd? A motorosok.hu-n valaki pont használtat keres.
Lakknak hívják a megoldást :-)
fényes!
Szevasztok!

Ezt bárki megveheti. Nincs 50gr se.
Viszont nagyon szép! :-)

Hívjatok vagy ímél is jöhet!
Meg köszönném!
...így most meg nem mondanám, de holnap megnézem, ha gondolod... ...szerintem matt... ...vagy nem... ...de az biztos!
köszi a gyors választ !
Ja igen tőlled.
Nincs más dolga csak tegye 2-szer gyujtásra,hogy az ac pumpa légtelenitse a rendszert azt inditás.
2007-es még bejáratos remélem tölem kérdezted
Mikori a 600-as?
az jó lesz ha mediterrán ország lesz mo csak az a baj hogy ahoz h mediterrán legyen kéne egy tenger is
de az szerintem nincs vagy adigra ásnak egyet ?
na de komolyan kel vele v mit csinálni unokabátyámé a motor ö kérte h kérdezem meg légyszi válaszoljatok !
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem,mégpedg,hogy a 600rr-nek 2004-es a fejidom belűlről fényes vagy matt a fényezése!
Előre is köszi a válaszokat!
Már alig várom! Még csak 60-an körül leszek! Nyáron meg elmegyek Norvégiába!
Tegnap néztem egy filmet a globális felmelegedésről: kb 30-40 év múlva nem kell a motorokat eltenni télire, mert teljesen mediterrán éghajlat lesz M.o-n...... megdöbbentő
Előtte jól be kell füteni a szobába, hogy az índításnál ne legyen gond
Hello !

azt szeretném kérdezni hogy szerintetek ha egy cbr600 1-5-2honapot ált a szobába akor
hogy kel be inditani csak simán vagy v mit csinálni kell vele inditás elött ?
tudom, de ne rontsd el a gyerek örömét