Tegnap felébresztettem a Babyt téli álmából, hogy szépen emelőre kerüljön, és jelentem: pöccre indult a drága és naon boldogan duruzsolt... ....majdnem elolvadtam tőle...
Nem mintha bárkit is érdekelne, de gondoltam, megosztom, hogy ne büdösödjön be a topik...
Szasztok van valakinek tapasztalata ek nevezetü láncal kapcsolatba mert a gyári az egy nagy szar és ilyet szeretnék venni mos. van nyulásmentes változata az érdekelne.
...most, hogy minden "topikomat" teleirkáltam, ide is pötyögök ...mellesleg ez is döglődik...
...és hogy ne legyek offtopic: Babykém megkapta a csodás emelőjét
HY 400RR.
Valami amerikai D&D dob.De simán én hegesztettema gyári összekötö csöre,nem is 600rr re való.:-)
DE szépen szól,vagy legalábbis szebben mint dob nélkük....
Hali kriszr1!Láttam az adatlapodon a 600RR-ről a képet és kiváncsivá tett hogy milyen dob van a gépen mert nagyon jólnézki hogy nem lóg ki az idom alól!Előre is Thxxxx...
Egy pillanatra megpihen az órarúgó,
míg Himnuszra vigyázban áll a két mutató,
majd a nagyobbik egy picit előredőlve átlép
az új esztendőbe, onnan visszaszól a kicsinek
Boldog Új Évet Neked és mindenkinek!
"Új esztendő beköszön
régi könyvben új lap
új topán a küszöbön
ég küszöbén új nap.
Ej haj dús az év
minden jót igér,
minden napja cél és
minden éje kéj."
Nagyon-nagyon boldog új esztendőt kívánok Mindannyiótoknak!
Mikor lesz már jó idő? Vagy legalább egy kis napsütés?
Szegény mocim a garázs szigetelési munkálatainak következtében (hiába van letakarva) csupa por lett, meg sem merem nézni, mennyire. De nagyon szeretném, ha már melegebb idő lenne...
De legalább tegnap megkaptam Danniboy-tól az új, sárga csavarokat a TBR dob végéhez. A gyári csavarok aranysárga eloxálása kifehéredett, vszinűleg a hőhatástól, bár Dani azt mondta, hogy még nem is látott ilyet.
Addig is mindenkinek -utólag- Boldog Karácsonyt és -előleg- BÚÉK!
Én minden tél elején kiveszem, néha töltögetem, nehogy lemerüljön, meg a pincében melegebb is van, mint a teremgarázsban.