Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most találtam 2008-as színkombináció:Graffiti Black! Ütős
szevasztok!

2007es cbr 600 rr tulajt keresek kis üzletelés céljából, lehetőleg pestit vagy pest környékit

köszi!
Látom te látod a kérdés lényegét................
Szerintem a mai világban az a 20 esetleg 30ezer péz amit elkérhetnek a gyáriért az nem sok
Különben meg a dekorosok sem dolgoznak sokkal olcsóbban,ha mínőségi munkát akarsz.
Nehogy gyárit rendelj! A gatyád rámegy.
Keress egy olyan üzletet/céget amelyik dekorációval foglalkozik. Beviszed az idomot, ők ugyanolyat tudnak csinálni ami azon van.
Hali!

Legegyszerűbb szerintem ha bemész a legközelebbi Honda szalonba és rendelsz matrica szettet!
Az biztos hogy olyan mint az eredeti
köszi

lenne még egy kérdésem: hol tudok beszerezni utángyártott, az eredetivel megegyező oldal idom matricát a motorra. (sikerült dőlnöm egyet...... )
Tuto1: DanGer Bikes, 06-205-DAN-GER... majdnem minden van jó áron, amit felsoroltál!
Hali, nézz szét a http://www.arata.hu/index.php -n,
vannak fent árak láncról és fékbetétekről is.
Hát persze: a Honda gyártja a VFR vázát, abba belerakod a Yamaha Virágo-t aztán az egészet meg rágumipókozod a ZXR-re.
...én se... gyártanak VFR-vázát?
sziasztok!

2003-as cbr 600 rr -hez vásárolnék pár kopó alkatrészt. Csak új érdekel!
A szerelőm megvan, ért hozzá, 1/4 áron dolgozik, mint a szervíz, de próbálok az alkatrész áron is spórolni.
Tehát: lánc (RK, vagy DID), lánckerekek, gumik, olaj (Repsol 10w50), szűrők, fékbetétek......
Ha tud vki korrekt boltot.
Hello

Legyszi irjatok mar le, hogy eg a gepeteken a helyzetjelzo/tompitott/refi. A jobb vagy a bal oldali buraban egnek? Ugy nezzuk, a balt vagy jobbat, hogy a mocin ulsz.

pl:
-helyzetjelzo: mindeketto
-tompitott: jobb
-refi: bal

Remelem ertheto volt, kosz szepen.
ja értem.
Bikepics.com-on néztem, mert itt nem látni az idom mögé.
Üdv Mindenki!
Honda CBR 600,900,929,954,1000 fejidom,lámpa,lábkonzolok,idomok+egyebek korrekt áron!
Ha érdekel vmi dobj 1mailt!
bb83@freemail.hu
Ezt melyik képen láttod?
Lehet tenni rá, de nagyon bent van a felfogatási pont, hosszú a gomba nyaka, nem az igazi.
Találtam néhány képet amin látszik egy kicsit a váz, bár tuddom h ez így nem ér tul sokkat!
VFR vázát még nem láttam közelről, ezért nemtudom ZXR-re lehet rakni.
Hello Tomiboy!
Idén váltani fogok és lehet h valami 400-asra! Arra lennék kiváncsi h Honda VFR400-ra vagy Kawasaki ZXR400-ra csinálsz-e gombát?
Zoli felejtsd már el ezt a volt pályán dolgot. Ha 1 évig minden nap mennél pályán az se lenne olyan terhelés a mocidnak, mint amikor én bemegyek a melóba meg vissza.
kriszr1 (sajna).......... lehuztak!
Megalol! Bemondja legalább a Lotto számokat?