Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem csak egyik oldalon ér le a csizmám hegye kb., szóval nem is tartom a vasat, csak balanszírozok, ha lámpánál meg kell állni... nálam nem nagyon van olyan, hogy pirosnál üresbe teszem és a tankon van a kezem... Ha hepe-hupás az út, akkor nincs megállj, nagy gázzal tovább...
De legalább nem lesz olyan, hogy szétülöm a seggem a gépen, mert félig fekszem rajta...
...ha úgy esnék, hogy szükség legyen rá, akkor már mindegy, szerintem...
Az jó, legalább nincs útban kanyar közben a hosszú láb!
Én még nem ültem olyan utcai motoron, amiről ne ért volna le telitalppal a lábam...
De neked van lökhárítód ha esetlegesen esnél....
Pfff, látom, hasonló problémákkal küzdünk... ...csak nekem állóhelyzetben nem ér le a lábujjhegyem sem...
az r1 az lassú
Legyen inkább R1!
nem csinálunk tavaszzal egy cbr600-as napot a kakucsringen egy kis házikupával egybekötve?
hát akkor ezt kérem karácsonyra
Jobban, vagy gyorsabban?

Bár szerintem mind a 2!
Nem vagyok egy nagy pálya ördöge, idén 3x voltam MERSZ esten, így sikerült 2:40-et kanyarítani. A térdem sem ér le, ki sem ülök rendesen, van velem még épp elég probléma...
Jó hát akkor jobban tok, mint te, me hiába van ezresem, sokkal nehezebb...
De nehezebb is az övé, így ez nem lehet kifogás...
Fogd rá, h 36 ccm-el több!
Tudom, meg azt is, hogy sajnos még gyorsabb is vagy nálam...
ááá.. én is nagyon korán kezdtem.. És ne felejtsd el hogy én ismerlek téged! Látásból!

LX
Ééééén? Rajtad keresztül? Soha!

LX
Kis taknyos vagy, én már a lányok bugyijában matattam oviban, mikor te még csak kósza, pajzán gondolat voltál...
Figyi, te ne "rajtam keresztül" mosakodj, jó? (de hülyén hangzik )
öreg vagyok én már a modernséghez.. Zseby pedig szintén biztos ilyen szívtörős..

LX
Már megmondta a Kern, meg a Garas, hogy: "Egyedül nem megy..."
szeretnél egyedül maradni? úgy izgalmasabb neked? a motor + csajok topic-ban biztos találsz hozzá képes segítséget.. Gyere Zseby és a többiek, hagyjuk magára..

LX
Nem vagy elég modern!

A szívemet meg csak nő képes összetörni, meg is tette már néhány, de ez egy más téma.
Így szívtörésben maximum Zseby esélyes...
Engem inkább a többiek zavarnak....