Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

06-os 600RR-hez szeretnék, olyan bukógombát aminek a felszereléséhez nem kell bántani az idomot. Tud valaki valamit ajánlani?
Nekem csak egy bura kéne de nekem nem kell olyan index most minden pénzt Mózesbe fektetek
Igy van!

És van is belőle! 10e a pár!
NEm azért mondom, de ezek felmennek (vagy valamilyen verziójuk) a régebbire is. Ezek évjáratfüggetlen, univerzális darabok.
fasza csak nekem nem 2007-es Cbr-em van
Tegyél rá ilyenket, ezt nehéz letörni.
balra
...az enyém meg még csak képről látta a Babyt...
Naon csecse...
Az én édsanyám a rendszámtáblámat törte le egy fél éve
:/ Melyik oldalra?
Nincs valakine indexe cbr-re anyu alkotott
Köszönöm a képeket!

Hmm.. mintha azt a piroskát láttam volna hírdetni.
Na mostmár minden nap kötelezö ide irni valamit,életben kell tartani ezt a fórumot.
Már napok óta senki nem irt semmit...
MA nekem sem volt jó mert melóztam .. de akkor majd felhívlak és megbeszéljük miokr tudom megnézni a ruckót
Szia JAMAL!A ruha Óbudán van,viszont ma nekem nem jó mert elutazom egy óra mulva de holnap délután már itthon leszek.Adok egy tel számot ami a hirdetésnél is fent van,ezen elérsz,ma és holnap:06 20 240 29 94
Naaa mit mondott a doki....meg maradsz? Remélem gyógyulgatsz most már ...és semmi ugra-bugra.. .pihenés fekvés....jókedv... .
talán az utsó az mgé jobb, mert nagyobb a felbontás és jobban lehetrajzolgatni... Mondjuk tök vicces, mert még hát meg sincs a gép, és én már itt tervezgetek, de ami biztos, ami késik, nem múlik.
Itt van egy másik a fejidomról
Köszi széépen! A második az nagyon jó, mert a fejidom is látszik. Köszee!
Helló.Van egy pár kép a mocimról mikor rákerült a pályaidom,nem a legjobb mínőségű,de remélem megteszi!
sziia engem lehet hogy érdekel.. esetleg hol lehet megtekinteni? vagy felpróbálni?
Krisz1, láttam adatlapodon a 600rr át van dimoztatva pályagéppé. Az lenne a kérdésem, olyan fényképed van még amin nincs festve... Esetleg más szögből, amin még olyan mint az alap fehér idomos a gép?

Nem titok, hogy tervezgetek az egyik régi álmomban, mégpedig rr ben, viszont vmi egyedi fényezést szeretnék, ha oda eljutnék. S neten nem találtam semmi olyan képet, ahol még ilyen alap pályaidomos, és ilyen photos shoppokkal neki tudnák ugrani. Ha van még ilyened, nagyon jól jönne, ha el tudnád küldeni. Köszeee
Fülgyertya, fülgyertya, fülgyertya! Vagy Peet kézrátétel...
Ha kellek, szólj, és odamegyek jól meggyetyázlak!
MEgyek én is aludni, holnap szépnek kell lennem. Tudom, ne várjak túl nagy csodát az alvástól...
Jobbulást, jó éjt!
Jó éjt mindenkinek!