Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A legjobb a szalonnakúra.... de aludj,gyógyulj csak.
Dehogy jobb... napközben már alig álltam a lábamon, aztán feladtam és hazaküldtek... Orvos, gyógyszerek, félhalál, hétfőn röntgen... Megyek vissza ágy... Jó éjt!
Jobbulást!Használt valami csodapatika?
Szia Dárga Zseby Baba
Jobban vagy? Azt hittem ma "búcsúbulizol"?!
Engem csak támasszatok a mocim mellé... B, majd néha hozz enni... Jó éjt mindenkinek!
szerintem nem megyünk már sehová....hideg van... de tavasszal indul a mandula..
Szia WebDavid! Sajnos Neked sincs időm ide "járni". Most is csak azért ugrottam be, hogy segítséget kérjek, és kaptam is. Köszönöm Mindenkinek! Ma beszéltem az Allianztol v.kivel, aki megerősített, hogy igen is szüneteltethetjük a biztosítást, és nem értette, hogy miért utasított el a fiókból! Persze ma csak délig voltak nyitva, így nem tudtam elintézni. Rengeteg időmet rabolták el

Jó volt Börzsöny, csak hideg volt már a haza úton. Örülök, hogy végül mégis csak Velünk tartottatok. Én nagyn szeretem a srácokat. Viccesek . Ezek a "galádok" rávettek még vasárnap, hogy guruljunk egy lazát, 3kor indultunk el Dobogókőre, ott ittunk egy gyors forró teát, és már indultunk is vissza, mert nagyon fázott mindenki. Megzsaroltak egy kindertojással és mennem kellett, pedig úgy gondoltam, Börzsöny volt az utcsó idén.
Kivontam "Kicsikémet" a forgalomból, már csak ki kéne beleznem szegényt. 7végén ismét nem jutok el hozzá, de talán jövő7en.
Ti még gurultok idén?
szia.....B! Eddig nem nagyon láttalak itt , bár énsem naon vagyok itt....azért köszi hogy múltkor felhívtál....jó volt gurulni....jó fejek a haverjaid....pusza
Na ezért nem nézek én tv-t
jobbulást! nekem most 3hónapon belül volt 3mandulagyulladásom, tudom milyen érzés
"-dehogy tudja,maga nincs is megfázva
-tegnap még meg voltam, de a Coldrex segített"
Jaj, de sajnállak. Azért ne hajjá meg! A diagnózisra javasolni tudnék fülgyertyák. 7végén Zs. nővérének is csiáltuk, és jobban van. Sosem próbálta még, most egy kúrát csinál végig, és Őt már műteni akarták, mert semmire nem változott Neki. Szóval ha kipróbáltad a gyertyát, és bevált, akkor iszunk Jobbulástl!
Tegnap még azt hittem, hogy brutál megfázás, most már a homloküreg-gyulladás gyanújánál tartok... Tea van, most is azt szűröm, inkább valami erősebbet hozz, legalább ártson...
Nekem az a srác mondta, hogy szóljak, ha ki akarom vonatni, akinél eleve megkötöttem a mókát, úgyhogy mindenképp rácsipogok majd...

Most menek meghalni... Pááááááá...
Nem voltam, pedig téliesíteni kéne.. Neked mi bajod? Vigyek teát? Nővérem is biztosítós, de nem Nála van, így nem tud mit mondani, Ő is csak a jogi dolgokat küldözegti mailben, és azt mondja borítsam az asztalt rájuk
...majd írok a biztosítós emberkémnek, hogy mi újság ezügyben, hátha mond okosat...
Arany, drága, egyetlen B-m! Az első hozzászólásod a fórumon, amit látok... leszámítva az üzenőfalit, amivel rád találtam...
Hétvégén megnézem a gyerekeket... ma is akartam, de beteg vok... Voltál a héten a vasaknál?
Szija Zseby, írtam az üzenőre.... Botrány ez a Magyaro!
Kivonam ma Kicsikét, de amin keresztül mentem/ megyek...
kék led boltban, csacsi öreg medvém...
Úgy ahogy Zoli írja ilyen elektronikai boltokban vagy világítós öngyújtó
Egy boltot tudok, ahol bizonyára fogsz kapni. A XX.ker. Jókai Mór utcában van egy antennás és mellette van egy elektronikai alkatrészbolt. De szerintem bármelyik elektronikai alkatrészboltban kaphatsz, mostmár nem annyira kurrens dolog a kék LED.
Sziasztok és azt , hogy hol kapok....modjuk kék ledeket....AZt nem tudja valaki?
Méret probléma miatt eladó egy új Arlen Ness bőrruha,egy honapja vásárolt,48-as méret,az ára 83.000ft
Teljesen új aruha és a blokot is adom hozzá igy a garancia is meg marad.
Tel:06 20 240 29 94
Fokali bacsi:)
Adjuk el a bringamat! December 22-en megyek haza 1 hetre csak:(
Hali! A LEDek 2,5-4 Volt között üzemelnek. Ebből nincs olyan hogy pl 12 vagy 24 Voltos. Inkább a felvett áramerősséggel lehet őket jellemezni és a fényerejükkel.(a kettő általában összefügg).
Sziasztok!

Nem tudja valaki véletlenül,hogy az 1000RR
műszerfalába hány voltos ledek vannak?
Ki akarom cserélni őket.
helló engem érdekelne gyertya de csak 1db.Mennyiért adod külömben?