Neeem, sajna nincs még fent a weboldalon, mert nem kaptunk még róla digitális képet...
AdamCC innen a topikból vett ilyet a 600RR-jére, szerintem ő szívesen berak képet ha megkéred - vagy lejössz a bemutatóterembe, és megnézed élőben!
sőőőt! de ,ha te nem is akarsz keresni a bolton, akkor add kapásból féláron, hisz neked csak az a lényeg, hogy olcsóbb legyen Danny árainál! :o)) és szerintem ő vevő is lesz
Nem olvastam végig a topikot, csak itt a végefelé nézelődtem. Látom, hogy néhányan jártasak vagytok alkatrészbeszerzésben. Én is keresnék valami szebb fajta indexet CBR-re. Neten találtam egyet, ilyen jó is lenne. (remélem sikerül beszúrnom a képet, most próbálom először...)
ha nem láttál, honnan veszed, hogy Újváros környékén nyomom? :)
Egyébként de, környéken, csak ritkán járok Dunaújba, mert még nem szereltem át jet-skire a gépet, hogy átkeljek a Dunán, a híd meg még nincs kész D.vecsénél. Péntek-szombaton megyek át a fősulira, ha az idő engedi, akkor motorral. Amúgy szalki vagyok :P
ha v.kit érdekel még olyan indexes hátsó lámpa, amilyen az előzményben van, akkor jelezze e-mailben (szr.3.14@gmail.com), mert hozatok most 1-2-őt ismerősöknek is. Megtetszett nekik is, amit nem is csodálok :)
Ára:21.000/db.
nem csinalok senkinek konkurenciat,igaz itthon nem kaphato,de jol nez ki-es nem corsas-igaz a corvette c6os on is ua van:))))minden GM