Nekem van egy eladó CBR-em 2006-os évjárat, első tulajos, szervíz könnyvel, 2 db gyári kulccsal. 1 Millió forint az ára ha érdekel, csörögj rám, még nem hírdettem meg. 20-596-8172
Üdv.
Szia nekem egy IXIL -Extrem dob volt fent ugyan az a dob Mint amit régebben Mókus használt a Hondán szerintem bővel elég 20 km es körben hallani merre jársz :) ÉN kb 10 km re jártam otthontól erre Anyám már a kapuban várt nyitotta:)
Szerintem jó választás és nem méreg drága csak ki kell fogni mert ritka darab
Katalizátort is kiveheted de jelentősen nem fog durvulni a helyzet max cső hangja lesz
Sziasztok. Szeretnék durvább hangot a 2003 as CBR 600 RR mocimra, jelenleg gyári állapotú a kipofogórendszer, és nagyon csendes Tudnátok valami tanácsokat adni? Olyan kérdésem volna hogy mennyire van szuksége a motornak fojtásra, nem szeretném megrovidíteni az élettartamát , de tetszik a durva hang és gondoltam a gyári dob helyett szerkeszteni egy házi dobot, twobrothers az álom de nincs 600 € kipufogo dobra, szeretném maximum 400 € beleférni. Melléklek egy képet, hogy a rovid kipufogó megoldható e erre a típusra. Köszönöm
Szia !
Mindenképpen a Fiatalabbat válaszd sokkal jobb a futómű és a fékek is és a blokk is . Én mentem 04es 600RR el és az én 06osRR-emet sokkal jobbnak éreztem jobban is ment . És szerintem jobban is néz ki szerintem annyi pluszt megér !
Sziasztok, motor vásárlás elött állok, kiváncsi lennék a véleményetekre. A kiszemelt motorok 2005-07 közötti 9száz és 1milla környékén, de 2005elötti gépek valamivel olcsobbak, viszont azokon a sima villa, régi tag felfügesztés, sima fék. Azt szeretném tudni ezek a váltotztatások megérik a plusz pénzt, vagy válaszam inkább a régi modelt. Válaszokat elöre is kösz. András
Rendszám: ick-594
Gyártmány: MITSUBISHI
Típus: L 200 DK 2.5 TD GLS 4WD
Szin: MÉLYKÉK
A jármű körözés alatt áll? IGEN
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Forgalmi adatok: -
Egyéb: A lekérdezett jármű nincs forgalomban
Válaszoltam a rendszámkeresős galériában a kérdésedre, de ide is berakom, itt tudsz rendszám alapján keresni: link , csak regisztrálni kell, ha még nem vagy..
Nekem van egy eladó CBR-em 2006-os évjárat, első tulajos, szervíz könnyvel, 2 db gyári kulccsal. 1 Millió forint az ára ha érdekel, csörögj rám, még nem hírdettem meg. 20-596-8172
Üdv.
Le kell koppintani :)
Szerintem jó választás és nem méreg drága csak ki kell fogni mert ritka darab
Katalizátort is kiveheted de jelentősen nem fog durvulni a helyzet max cső hangja lesz
Mindenképpen a Fiatalabbat válaszd sokkal jobb a futómű és a fékek is és a blokk is . Én mentem 04es 600RR el és az én 06osRR-emet sokkal jobbnak éreztem jobban is ment . És szerintem jobban is néz ki szerintem annyi pluszt megér !
Gyártmány: MITSUBISHI
Típus: L 200 DK 2.5 TD GLS 4WD
Szin: MÉLYKÉK
A jármű körözés alatt áll? IGEN
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Forgalmi adatok: -
Egyéb: A lekérdezett jármű nincs forgalomban