Sziasztok!
Ha valakit érdekel van néhány eladó alkatrész 2005-06-os RR-hez.
Kuplungdekni, generátor fedél, gázbowdenek,els-hátsó gyári lánckerék pár ezer km-ert futott, komplett gyári idomszett, ülések.
20/596-8172
Drága Stiffler
A te régebbi RS5-dobod a Japán kivitelnek szükebb a keresztmetszete igy nemfogod tudni felszerelni a toldalék csöre.
Az enyém Amerikai szabványu és a csö keresztmetszete nagyobb 2mm-rel.
A japo meg az amcsi közt a szükitő keresztmetszet és a Db -korlát a kűlömbség.Mivel ehez van a Power Commander belőve igy nem sokat érnél a másik dobbal.
Feltöltöttem egy képet a japán kipufogó szettről,hogy lásd a külömbséget.
Adatlapomon vannak videok nézd meg.
Szia Fegyi Engem érdekelne a power, esetleg még a leömlők is.
2006-os rr-en egy régebbi formájú rs-5-ös dobom már megvan,.
Külön külön mennyi lenne az ára?
üdv
Vkinek lenne ötlete hogy miért nem tudom elindítani a motoromat? Csúsztam vele, a dőlésszög érzékelő jól áll. Világítás, üzemanyagszívattyú minden működik, csak mikor indítani szeretném kattanik egyet és vége.
Sziasztok!
Csúszás következtében elvásott a ram alatti kék színű csatlakozóm! Az lenne a kérdésem hogy vki tudna-e abban segíteni, hogy melyik szín melyikhez passzol, mert nem szín szerint vannak ahogy nézem. Jah, amúgy 2004-es CBR 600 RR-ről van szó.
Sziasztok! Az miért van h. menet közbe elkezd világítani a HISS és leáll a motor rövid időre majd újra indul, de a lámpa is elmegy egy pillanatra? Valamikor csinál olyat is, hogy leállítom majd mikor akarom indítani nem akar indulni (lámpa akkor sincs) műszerfal önindító oké, csak az üzemanyag szivattyún hallom h. nem megy amikor ráadom gyújtást ilyenkor, de ha lehúzom lámpáról csatit egyből minden oké, még az a kis lámpa is világít középen, ha visszadugom lámpára akkor még az is működik ha beindult. Cseréltem már lámparelét, indexrelét, indexet, szétszedtem vezetékeket nincs e szálszakadás vagy zárlat de nincs, de továbbra is u.azt csinálja. Mi lehet még a gond gyújtáskapcsoló vagy indexkapcsoló?
CBR 600rr 2005-2006
Sziasztok Eladó lett a Yoshimura RS5 -kipúfogó rendszerem hozzá irt PowerCommanderel (Végh -Tech)az ár:200,000Ft
Van még integrált hátso lámpa 5000Ft
Halli nekem is az van 06os 0km es kora ota most 40E km van benne hibátlan gép meg most is ugyan ugy viselkedik mint régen minden tekintetben es szerelve sosemvolt :D ! En csak ajánlom
Hi,
Velemenyetekre lennek kivancsi motorvasarlassal kapcsolatban erdemes regota nem hasznalt cbr 600 rr megvenni milyen hibakkal ill milyen negativumokkal mikre kell ilyen esetbe odafigyelni vagy inkabb erdemes atlagos allapotura horgaszni ebben az esetben egy 2006 cbr 600 rr kb 8000kmrel, nem volt felemelve szerintem a gumik azok gatyak+aksi szintugy velemenyetekre lennek kivancsi...kosz mindenkinek
2006-os RR-hez kellene:első lámpa, hátsó lámpa,első indexek, tükrök,
Ram-air beömlő kis müanyaga, Akinek bármi is van ezek közül kérem jelezze 20-596-8172
Üdv.
Kaptam egy Matsushita 4 érintkezős állítólag indexrelét. Az oldalára 29U-92, ACA1211-9, 01016 van nyomva. A kérdésem az lenne, hogy pontosan mi is ez? Meg ha mégis indexrelé, akkor melyik lábra mit kell kötni? Előre is köszi a választ.
Én olajnyomásmérés után döntenék, hogy milyen viszkozitású olaj való az adott motorba.
De inkább legyen viszkózusabb, mint sűrűbb (nagyobb olajáramlás=jobb hőelvezetés)
Ha valakit érdekel van néhány eladó alkatrész 2005-06-os RR-hez.
Kuplungdekni, generátor fedél, gázbowdenek,els-hátsó gyári lánckerék pár ezer km-ert futott, komplett gyári idomszett, ülések.
20/596-8172
Az én dobom is hasonló mint a képen. De én ugy tudtam, hogy az enyém amcsi hisz mindenhova az usa van gravirozva, vagy mégse?
A te régebbi RS5-dobod a Japán kivitelnek szükebb a keresztmetszete igy nemfogod tudni felszerelni a toldalék csöre.
Az enyém Amerikai szabványu és a csö keresztmetszete nagyobb 2mm-rel.
A japo meg az amcsi közt a szükitő keresztmetszet és a Db -korlát a kűlömbség.Mivel ehez van a Power Commander belőve igy nem sokat érnél a másik dobbal.
Feltöltöttem egy képet a japán kipufogó szettről,hogy lásd a külömbséget.
Adatlapomon vannak videok nézd meg.
Köszönöm, de időközben már beszereztem mindent.
2006-os rr-en egy régebbi formájú rs-5-ös dobom már megvan,.
Külön külön mennyi lenne az ára?
üdv
Hátsó lámpám van, első irányjelzőm is van, sőt ha megfelel 2004-es ram air beömlő kis műanyaga is van
Csúszás következtében elvásott a ram alatti kék színű csatlakozóm! Az lenne a kérdésem hogy vki tudna-e abban segíteni, hogy melyik szín melyikhez passzol, mert nem szín szerint vannak ahogy nézem. Jah, amúgy 2004-es CBR 600 RR-ről van szó.
Sziasztok Eladó lett a Yoshimura RS5 -kipúfogó rendszerem hozzá irt PowerCommanderel (Végh -Tech)az ár:200,000Ft
Van még integrált hátso lámpa 5000Ft
Velemenyetekre lennek kivancsi motorvasarlassal kapcsolatban erdemes regota nem hasznalt cbr 600 rr megvenni milyen hibakkal ill milyen negativumokkal mikre kell ilyen esetbe odafigyelni vagy inkabb erdemes atlagos allapotura horgaszni ebben az esetben egy 2006 cbr 600 rr kb 8000kmrel, nem volt felemelve szerintem a gumik azok gatyak+aksi szintugy velemenyetekre lennek kivancsi...kosz mindenkinek
2006-os RR-hez kellene:első lámpa, hátsó lámpa,első indexek, tükrök,
Ram-air beömlő kis müanyaga, Akinek bármi is van ezek közül kérem jelezze 20-596-8172
Üdv.
Kaptam egy Matsushita 4 érintkezős állítólag indexrelét. Az oldalára 29U-92, ACA1211-9, 01016 van nyomva. A kérdésem az lenne, hogy pontosan mi is ez? Meg ha mégis indexrelé, akkor melyik lábra mit kell kötni? Előre is köszi a választ.
http://www.600rr.net/vb/showth...
De inkább legyen viszkózusabb, mint sűrűbb (nagyobb olajáramlás=jobb hőelvezetés)