Én is azt rakok a 2RR be vagyis Préniumot Cepsat/Liquit nem is volt gondom sosem és semmi hang vagy zörej :D Mindig mondták minek de nem érkelet és most 40E km után is mintha 0km es lenne a blokkom
gyerekek, beleraktuk a motul olajat, megszünt a csörgés, nincs rezonancia. a motor mintha kicserélték volna.
nem hinném el ha más mondaná....
egyszóval engem meggyőzött
Sziasztok!
Eladó egy zsír új még dobozban lévő 48mm -es PP tuning kormány!
CBR 600 RR 07-től biztosan jó.
Az ára 30.000 Ft.
Akit érdekel keressen és megegyezünk
2004-es 600 RR motoromhoz keresek sportdobot a hozzá való alkatrészekkel,kormányvég súlyokat (1 párra lenne szükségem),állítható lábtartót( pl. PP tuning). Elsősorban használtak érdekelnek,de nagyon kedvezőárú új is szóba jöhet :) Köszönöm a segítséget és a fáradozásotokat. elérhetőségeim: 20/411-7338, adameg6@vipmail.hu
Szia! Az én motoromban ilyen olaj van. Ezzel biztos, hogy nem lősz mellé! Ha visszaolvasol, a korábbi hozzászólások között, már sokszor volt téma a motorolaj.
Szia kiló méter menyi van benne ? Nekem is ez volt a jelenség főleg motorféknél és egyre erősödött mire rájöttem igen erősen zörgött a vezérműlánc feszítő fáradt el . Kérdeztem a szalonban és valóban elfárad cserélni kell mivel hidraulikus alkatrész tönkremegy sajnos meg az olaj is számít 28000 jó magyar pénz volt :)
http://www.kepesmotor.hu/honda...