Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Van valakinek valami infója az alábbi bukógomba felszereléséről?
Kerestem, de sehol nem találtam szerelési manual-t, bár elvileg nem kell megfúrni az idomot.

http://www.ebay.com/itm/No-Cut...

Üdv
Szia nekem 2005 ös 33000 nél jött elő én is azt hittem hogy a hővédő de már nagyon zavart szétkaptam a gépet megmozgattam mindent de nem volt laza semmi . de ha leveszed a jobbos idomot és a vezérlésnél fülelsz akkor fogod hallani persze kicsit rángasd meg a gázt én így szűrtem ki .Szerintem a 2007 esbe is ugyan az van mint az enyémben mert a japók elég sok honda típusba ezt rakták .cserét te is meg tudod oldani kető darab csavar fogja és persze tömítést is rendelj hozzá mer a 28000 -be nem fér bele a tömítés :)
Szia neked mennyi km volt benne ekkor? És melyik évjárat?
Nekem valami nagyon zörög (2007- 44.000 körül) ebben a fordulatszám tartományban, de arra gyanakodtam,h talán a kipufogó hővédőlemeze rezonál be, vagy valami egyéb fém csavarka. Inkább lejjebbről-hátrébbról hallom mint a blokkból. Ráadásul túl direkt a hangja, picit meglepődnék,ha a blokkon belülről jönne, de nem zárok ki semmit.
Láttam a mailt utána kérdezek és írok amint tudok szerintem tudok embert aki hozz be :)
ÁÁ értem :D Ráérek a héten gurulni egyet bármerre, írj nekem egy elérhetőséget
Szia Luigi13!
Részvétem!De ha már árulod szegényt,a yoshi nem eladó?
Engem az érdekelne...
70 000Ft
Eladtam de attól még tudok én gurulni van itt pár motor amit el szoktam vinni
Szia! :) Nem úgy volt hogy eladtad a motorod? Add meg a számod és rád csörgök ha még áll a meghívás egy gurulásra!
Sziasztok. 2003-as RR-hez keresek fejidomot,első sárvédőt, és jobb oldal idomot... A profilomon van a motor olyan szín lenne a tökéletes, de a szín a legkevesebb
Hello!
Mennyiért adnád a yoshimurat?
A '05 cbr-re rámenne egy 07es dob? En eddig úgy tudtam hogy 05-06 így van megegyezés, de lehet én tudom rosszul.
Sziasztok. Eladásra kinálom, vagy más dobra cserélném. Nekem van egy 2006-os 600rr-em van rajt egy yoshimura rs-5, eredeti amerikai dob összekötővel.
Sokkal nagyobb hangja van mint a japonak. Ha Ausztriába használom, én csináltattam hozzá egy egyedi db killert, igy viszont olyan a hangja mint a gyárinak.
Email? hondacbr600rr@citromail.hu ide írhatsz
Egy 2007-es évj mociból kivett herélt gyári dobot tudok 10+postáért ha érdekel írj mailt a zoli_motor@freemail.hu-ra
Üdv eladó egy használati utasítás 07évj-hoz 1000ft-ért.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Hi!
2005-ös cbr600rr-hez keresek nem gyári kipufogót(dob+összekötőcső)!
Akinek van valami írjon,köszönöm.
Tudnál vmi elérhetőséget adni?
E bazki mi történt ? a lényegh megusztad én is sajnálom szegényt de nem érné meg megcsinálni? vegyél egy papír nélkülit olaszból aztán rakd össze abból
Sajnos igen eddig tartott szegény Ciberém! A legszörnyűbb hogy 60-nál történt a baleset, és így összetörött a gép, pedig nagy becsben volt, és mindig mindenből a legjobbat megkapta.
Eddig tartot szegeny RR ugyes vagy jo nagy csuszas volt az !
Àr ?
nekem van ha érdekel csörögj 06203114528
Hello!
Hűtőhöz való gumi csövet keresek! Sürgős!
Köszönöm a figyelmet! :)