Van valakinek valami infója az alábbi bukógomba felszereléséről?
Kerestem, de sehol nem találtam szerelési manual-t, bár elvileg nem kell megfúrni az idomot.
Szia nekem 2005 ös 33000 nél jött elő én is azt hittem hogy a hővédő de már nagyon zavart szétkaptam a gépet megmozgattam mindent de nem volt laza semmi . de ha leveszed a jobbos idomot és a vezérlésnél fülelsz akkor fogod hallani persze kicsit rángasd meg a gázt én így szűrtem ki .Szerintem a 2007 esbe is ugyan az van mint az enyémben mert a japók elég sok honda típusba ezt rakták .cserét te is meg tudod oldani kető darab csavar fogja és persze tömítést is rendelj hozzá mer a 28000 -be nem fér bele a tömítés :)
Szia neked mennyi km volt benne ekkor? És melyik évjárat?
Nekem valami nagyon zörög (2007- 44.000 körül) ebben a fordulatszám tartományban, de arra gyanakodtam,h talán a kipufogó hővédőlemeze rezonál be, vagy valami egyéb fém csavarka. Inkább lejjebbről-hátrébbról hallom mint a blokkból. Ráadásul túl direkt a hangja, picit meglepődnék,ha a blokkon belülről jönne, de nem zárok ki semmit.
Sziasztok. 2003-as RR-hez keresek fejidomot,első sárvédőt, és jobb oldal idomot... A profilomon van a motor olyan szín lenne a tökéletes, de a szín a legkevesebb
Sziasztok. Eladásra kinálom, vagy más dobra cserélném. Nekem van egy 2006-os 600rr-em van rajt egy yoshimura rs-5, eredeti amerikai dob összekötővel.
Sokkal nagyobb hangja van mint a japonak. Ha Ausztriába használom, én csináltattam hozzá egy egyedi db killert, igy viszont olyan a hangja mint a gyárinak.
E bazki mi történt ? a lényegh megusztad én is sajnálom szegényt de nem érné meg megcsinálni? vegyél egy papír nélkülit olaszból aztán rakd össze abból
Sajnos igen eddig tartott szegény Ciberém! A legszörnyűbb hogy 60-nál történt a baleset, és így összetörött a gép, pedig nagy becsben volt, és mindig mindenből a legjobbat megkapta.
Van valakinek valami infója az alábbi bukógomba felszereléséről?
Kerestem, de sehol nem találtam szerelési manual-t, bár elvileg nem kell megfúrni az idomot.
http://www.ebay.com/itm/No-Cut...
Üdv