:) megtörtént. A meló után az egyik legjobb kikapcsolódás menni egy karikát, naná hogy ráérek. Ha valakinek van kedve csatlakozni, vagy csak unatkozik és kerülne egy kört jóidőben, csak szóljon :)
Pamerattila és Szigi: Nekem is kb. 50 E km-nél fosta el magát a hátsó teló, egyszercsak elkezdett gyöngyözni.. Normális, de gyakori használat mellett, közúton.. Pályát alig látott a gép egyelőre.
A "jó" magyar utak megteszik hatásukat.
Egyébként az enyém bontóból lett pótolva kb. 20 ezer forintért, eddig szerencsére nincs vele probléma, műküdik hiba nélkül. Bár hogy mennyi km van benne, azt sajnos nem tudom..
Szia Andi.
Akkor ezt meg is beszéltük:)!Màr csak egy kis jóidő kellene..:)
Mikor érnél rà egyébként?
Hétköznap vagy hétvégèn, napközbe vagy estefele inkább?
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy van e itt valaki, aki budapesti lakos és szokott e gurni hétvégén vagy hétköznap akàrmerre?:)
Sajnos nem sok motoros ismerősöm van és szivesen csatlakoznàk!
Szia Laci, ha esetleg újra szerveznétek egy gurulást jobb időben én is szívesen tartanék veletek. Sajnos kevés sportmotorost ismerek. Most vettem egy RR-t és szívesen motoroznék hasonló motortulajdonosokkal.
Helló Szigi! Érdekel ez a hátsó teleszkóp defekt! Ugyan az én motoromnál nincs ilyen probléma, de még lehet... Kinél javíttatad? Esetleg összefuthatnánk valamikor egy kis beszélgetésre, tapasztalatcserére... Üdv!
Ezzel csupán egy gubanc van, hogy a 06-os RR-nek kicsit más a farokidom-kipuff helyzete, mint a 07-estől kezdődő, így az újabbakon sokkal kevésbé látszik a kipuff végétől az ilyen lámpa. Persze, lehet reszelni a csöveken...
Képet tudok róla mutatni itt sportmotoron, ahol beszerezhető annak utánna kell járni hirtelen, mert már rég volt, de neten rendeltük mi is és gyorsan ideér Hátsó lámpa
Dobsz akkor egy emailt vagy faceen felveszel?
De fent vagyok facebook on is Mihály Tamàs néven:)
A profilképem az arcom és a motorom van mögötem.
A "jó" magyar utak megteszik hatásukat.
Egyébként az enyém bontóból lett pótolva kb. 20 ezer forintért, eddig szerencsére nincs vele probléma, műküdik hiba nélkül. Bár hogy mennyi km van benne, azt sajnos nem tudom..
Már csak egy kis jó idő kellene!
Akkor ezt meg is beszéltük:)!Màr csak egy kis jóidő kellene..:)
Mikor érnél rà egyébként?
Hétköznap vagy hétvégèn, napközbe vagy estefele inkább?
Érdeklődnék hogy van e itt valaki, aki budapesti lakos és szokott e gurni hétvégén vagy hétköznap akàrmerre?:)
Sajnos nem sok motoros ismerősöm van és szivesen csatlakoznàk!
Hátsó lámpa