Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azta szájbabaszot kurva élet salynálak és az RR-t is nekem is ez rémálmom :(
Sziasztok!

Van 3 liter ( literes kiszerelésben ) Motul Factory Line 10w40 Double Ester full. synth. bontatlan motorolajam. Az olajat szeptember elején vettem motorolajcserére, de sajnos már nincs rá szükségem. 14.000 Ft-ért eladó ( + postaköltség ) és adok hozzá ajándékba egy Hiflofiltro HF 204 típusú olajszűrőt ( 2007 és 2008 -as Honda cbr 600 rr-hez jó ) is. Akit érdekel a nambare@freemail.hu címen üzenhet. Sziasztok.
Az mitől van 05'-ös RR-nél, hogy az üzemanyag szintjelző utolsó egysége az LCD-n nem villog ha kevés van benne, hanem folyamatosan világít és egyszer csak kifogy a benya, tehát ha nincs benne semmi akkor is azt jelzi, h. van. Egyszer kifogyott menetközbe is, utána megnéztem csont száraz tankkal is miután leszívtam belőle a cuccot u.azt csinálja. Régebben működött, igaz volt vele egy csúszás a p.ringen. Nézegettem a tankba a szintjelzőt de nem sokat látni, szervizben azt a tippet adták vagy a műszerfal sérült vagy v.mi kontakt hiba lesz. Valakinek ötletek, tapasztalatok?
Eladó új Honda CBR600RR (2007-2012) Ignition Module (gyújtásmodul) PCV-höz. Ár 65.900HUF
Nagyon sajnálom, remélem lelkiekben hamar felgyógyulsz az esetből! Jövőre sok sikert kívánok, addigra már talán indulhat egy új kezdet!
Addig ne is agyalj semmi, amíg a számokat nem tudod. Főleg a bank felé a hátralékodat, meg a balesetkori értéket.
Aztán utána érdemes gondolkodni, tavaszig van rá időd, de egy bontott vázon is érdemes szerintem eltöprengeni...
Hát egyenlőre még fogalmam sincs. A helyzet az, hogy még van rajta hitel, ezért először azt fizeti ki a biztosító. Ugye a roncsértéket megállapítják, meg az eredeti értéket is. A motor sértetlenül kb. 1.500.000, a roncs szerintem meg lesz vagy 300.000 Ft. A banknak kb. 900.000 Ft megy, tehát nekem legjobb esetben is marad vagy 600.000 Ft-om. Max még abban lehetne szerencsém, ha nagyon kicsi roncsértéket tudna beszerezni a biztosító a roncsbörzén és inkább nem adnám le, hanem kicsit magasabb összegért tudnám értékesíteni. A motor hátsó része szinte teljesen rendben van, de az elejének vége teljesen. Annak örülnék ha a 600.000 Ft megmaradna, mert tavasszal már jó lenne egy másik motor nyergében csapatni. Amúgy köszönöm még egyszer mindenkinek a segítséget, aki az elmúlt napokban itt a fórumon az esetemmel kapcsolatban segíteni próbált.
Sajnálom.
Mi lesz a sorsa eladod?
Ma megörtént a kárszakértés, sajnos a motorom feltámaszthatatlan. A váznyak eltört, így nem csak gazdasági totálkár, de a műszaki totálkár is beállt. Isten veled szép kék rakéta.
Powertapet neki!
Szia
Mint szerelő sajnos azt kell mondjam gtk de szerintem ha hiteles vagy nagyon nem jársz jól tehát ha szeretnél még motorozni vele és nem szeretnél nagyot bukni rajta valahogy bundázd ki a gtk-t mert akkor nem bukod el!
Mivel ismerem ezeket a genyákat jól velük nem jársz sajna tapasztalat
De azért ne nekem legyen igazam
üdv!
eladóak,ha valakit érdekel!
alkudni simán lehet,normális keretek között! :)
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Szuper!
Sziasztok!
Hátha érdekel valakit:
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Motor eladás után maradt...
Üdv
Szerintem ez totálkár lesz. A sérülések alapján gyári alkatrészekből a javítás összege meghaladja a motor árának 60%-át. Megállapítanak egy roncsértéket, meg kapsz egy kis pénzt. Kárfelvételnél még az utolsó műanyag patentet is fel kell vetetni(javítási árajánlatban), hogy a roncsérték minél kisebb legyen. Rendőr volt? Elég szemét tud lenni egy-két biztosító. Nyomozót küld rád, stb.
Én IPONE RS 4000 ROAD 10W-30-ast használok és lazán teljesíti az EURO 3 követelményeket. Egyébként már 62000km futásteljesítménynél járok.
Rendben, holnap fotózok, és küldöm a képeket!
Szia!

Nincs fennt elérhetőséged! Tudnád dobni egy emailt képekkel és telefonszámmal akkor légyszi ide: marianna.moor91@gmail.com.
Köszi!
A fotók közé Baleset után címmel felraktam néhány fényképet a motoromról. Megköszönném ha a pc40-es tulajok megtekintenék és megosztanák véleményüket velem az ott feltett kérdésemmel kapcsolatban. Előre is köszönöm!
Ráadásul a Dreamhez még a közlekedés is jobb
Hello!
Ha márkaszervízbe viszed bárhová vidd,CSAK A WILKER-HEZ NE! Takober,Dream,Karsana okésak. Wilkernél szét szopattak szervízben,telefonáltak, mondták kész,érte mentem,nem volt kész.Másodszor is kész lett,érte mentem,szarabb volt,mint elötte. Aztán egy hét múlva megcsinálták.3 hétig ültek rajta,pedig csak egy karbipuc volt. Pár éve még a Vasas pálya melllett árultak robogókat egy sufniban. Valami győri vetőmag-cég,nulla motoros múlttal. Vetőmaggal is átbaszták az embereket. Üdv!
Szia!
Nekem van egy eladó pályaidomom, gyöngyházfehérre van fényezve, lakkozva, az első lámpáknak bele van vágva a hely (én így használtam pályán és utcán is), valamint a farokidomba beépítettem egy régebbi 600RR-re való integrált indexes LED-es lámpát. Sérülésmentes, ha érdekel, dobj egy mailt, megbeszéljük.
Szia!
Igen nézeggettem én is őket!
A hátsó lámpa tényleg hozzáér a kipuffhoz, de semmi baja tőle
Szia! Itt a Képes Motor-on is találsz a hirdetések között! Én is most alkudozom egy ilyen szettre (válság van, jövő héten úgyis esik már a hó, stb... stb...)! Apropó, a hátsó lámpádat nem éri el a kipufogó?