Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a képet,segített is,legalább nem volt hiába a rendszám:)!
A helyzet az,hogy ezen és a RacingScreenen gondolkodok,és tudnék egy RacingScreent jó árba,de az ilyen szögletes és nem bírom elképzelni,hogyan nézne ki a motoromon...
Hello!

Mennyit érne meg neked? hátha megtudunk egyezni!
Szia!

Sajnálom ennyit nem ér nekem, szóval akkor tárgytalan.
Faszom a kibaxot rendszámos képet feltölti (amit nem akartam) de a 4képböl 2-rakot fel
Szia nekem MRA van az RR-en milyen tapasztalat kéne? tökéletesen passzolt 2006 óta van rajta nem karcolódót nem tört el nem repedt meg (nem nyikorog recseg) stb. összességében 100%osan megvagyok vele elégedve.
Vagy tudtok valamit jó árban?Puig vagy MRA érdekelne főképp,bár más tól sem zárkóznék el!Bubis kéne,füstszínű mindenképp...
Hello!Valakinek tapasztalata MRA plexivel?Esetleg valaki használja '03-'06 közti RR-en a RacingScreent,vagy a SpoilerScreent?Van róla kép?Ha hiszitek,ha nem egyet nem találok a neten,motoron:S
Szombaton gurultam egyet 2012 első gurugálya volt hazafele már lefagytam
12be postával együtt odaadom megvan hozzá az a 2 műanyag takaró is ami a kipufogó mellett van.
Szia!

Index nélkül mennyibe kerül?

Üdv: Norbi
Hello! Nekem van egy gyári rendszámtáblatartóm ha kell indexekkel együtt adom 03-04 évjárathoz de sztem még a tiedre is jó!
A Dangerban van mindenféle színben plexicsavarszett.
Vkinek plexit tartó műanyag fekete csavarjai esetleg lennének-e?
Sziasztok!Elkészült a saját tervezésű és készítésű kormánylengéscsillapító-tartóm,ami mind megmunkálás szempontjából,mind esztétikailag,mind pedig műszaki szempontból szerintem üti a gyárit!Most bocs,kicsit nagyképű voltam:)!Akinek ilyen tervei vannak,tudok segíteni!Főnököm szerint van az a pénz:)!
Sziasztok!
Ha valakit érdekel esetleg van egy első ülésem eladó 2003-04es 600 RR-hez, teljesen új nem volt motoron 13000Ft. 20/596-8172
metzeler m5 interact
Itt a Tavasz.
Sziasztok!

Érdekelne gyári rendszámtábla tartó 2005-2006-os 600 RR-re. Akinek esetleg van kérem jelezze.

Üdv: Norbi
Eladó egy pár Conti Race kitünő állapotban első 150km ment hátsó 500km-t.
első Soft 22eft 120/70/17
Hátsó Medium 21.eft 180/55/17
Egyben 40eft
Igen az volt a baj, nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
Először is vedd le a km-óráról az ADJ és a RESET gomb gumis borítását. A gomb és a km-óra panelja között kell lenni 2 db fehér műanyag lószarnak. Elképzelhető hogy kiesett a helyéről és azért nincs RESETed. Nekem mind2 kipottyant már, és egyik sem működött. Először ezt tanácsolom hogy nézd meg, hátha meg is oldódik a problémád!
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy nem tudom a napi kilométerszámlálót lenullázni és az időt se tudom beállítani az adjust gomb viszont működik. Elszállhatott a reset gomb? Előre is kössz. Zoli
Pilot Power CT2 én sima Pilot Poweröl váltotam 2ct re hihetetlenül gyorsan felmelegszik esőben is ugyanúgy csavartam neki mégse csúszót meg. Viszont pályára nem való a gumi 4-5 kör és elkopik minta...
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/nagy_sportgumiteszt_tapadj
on_ra?page=2

Michelin Pilot Power 2CT
MOTORREVÜ tesztgyőztes

Tömeg: első abroncs 4,2 kg, hátsó 5,9 kg
Származási hely: Spanyolország

Értékelés
Országúti menettulajdonságok: Akár új állapotban, akár 3000 kilométer megtétele után a Michelinnel volt a legbiztonságosabb érzés országúton közlekedni – hűvös időben is. Mind irányíthatóság, mind kormányzási pontosság szempontjából nagyon magas szinten áll.

Versenypálya: A Pilot Power 2CT gyenge pontjának bizonyult a pálya, mivel hamar elért fizikai teljesítőképessége határára. Már néhány kör után alaposan megkoptak a gumik és jelentős mértékben csökkent a tapadásuk.

Vizes felület: Amint arra számítani lehetett, vizes aszfalton szó szerint állva hagyta riválisait a Michelin. Irányíthatósága, kormányzási pontossága, tapadása és visszajelzése egyaránt kifogástalan volt.

Kopás: Egyenletes kopás elöl-hátul, elfogadható mértékű elhasználódás – kívánni sem lehetne jobbat!

Összegzés: Hétköznapi használatra ideális sportgumi. Négy értékelési szempontból is a legjobbnak bizonyult a teszten, így megérdemelten lett övé a győzelem. Egyedül versenypályán nem ura a helyzetnek, ott több gumi is jobban teljesít nála.
Tibi jó barátom tőle érdemes gumit venni korrekt megbízható csak ajánlani tudom
Köszönöm !:)