Sziasztok!
Ha valakinek szüksége lenne egy 2003-as 600 RR első ülésre szóljon.Teljesen új, nem volt még motoron ára 15000 Ft. 20/596-8172
vinko8511@hotmail.com
a hátsó gátlónál kell a rugóelőfeszítésből visszavenni.
szerintem a gyári szerszámcsomagba van ilyen körmöskulcs amivel tudjátok állítani.
esetleg még az elejét is lehet picit "buktatni" maxx 1cm lelehet engedni ezis kicsit számít.
sziasztok.
volna egy olyan problémám hogy a baratnom vett eggy cbr 600rr-t.2005 évjárat,mivel picit nagy neki le kellene alacsonyitani a hátulját,esetleg valaki mondana tippet megkösszönném
Az a baj, hogy a 07estől az RR lámpa-rendszám kombója förtelmes. És sajnos a korábbi verzióhoz hasonlót csinálni ugyan lehet, de pont annyit változtattak a farokidomon, meg a kipuf helyzetén (nekem pl a 2tesó dob kb 3cm-rel jobban kilóg alóla, mint a 06-oson), hogy ha beépíted az idom aljába, még a gyári dobbal sem nagyon fog látszani. És most ne azt számoljátok, hogy mögéállva mennyire látszik, hanem képzeld el, hogy egy autóban ülsz, abból a magasságból szinte semmi sem fog látszani a lámpából.
Nem azt mondom, hogy az a tuti, ami nekem van fent, de mondjuk a gyárihoz képest minden nagyságrendekkel jobb.
Én az első indexekkel jártam így, nagyon faja, nem lóg ki az idomból, cserébe szemből, pláne nappal, pont semmit sem látni abból, ha indexelek valamerre. Pedig E-jeles az első index is. Mondjuk emiatt inkább megvárják az autósok, hogy merre is fogok menni, de a féklámpával nem nagyon játszanék, azon akár az életünk is múlhat!
Az integrált index szerintem is elég gáz így de van olyan is ami sima.Állítható rendszámtartóra meg valami zsír ledes index.
A láthatóságra meg szerintem sokban függ a kipufogótól is. A vidibe a motoron 2 tesó van és hát az elég "karakteres" és hát az eléggé eltakarja de akinek kissebb van vagy gyári annak lehet hogy jobban látszik.
Pofon egyszerü az egész ebay-röl rendelsz egy ilyen cucost ha keresel olyat aminek gyári csatija van még vágdosni se kel csak átkötni viszont én nekem is tetszik hogy intergrált de igyse figyelnek ránk. Én látám nemrég egy itegrált-RR és allig lehetet látni este frankó de nappal ellégé tré-n látni :)
Szia! Én is át fogom alakítani a hátsó világítást, mert a gyári így 5 év után is egyszerűen szörnyen néz ki. Én a korábbi (06-os évjáratú) hátsólámpát fogom a farokidomba operálni, mégpedig azért, mert a videón látható (sd electronic gyártmány) lámpát túl kicsinek, hátulról kevésbé láthatónak találom, az integrált indexet meg egyenesen balesetveszélyesnek. Biztos vagyok benne, hogy jobban fog kinézni mint ez a hátsólámpa. A végeredményt természetesen itt közzéteszem, és ha valakit érdekel, segítek neki.
Sziasztok!
Most találtam rá erre a fórumra és visszaolvastam pár oldalt, hogy mi is a téma itt. Látom ha valakinek problémája van általában segítséget kap aminek örülök mert mostantól biztos lesz, hogy én is kérdezősködök ha valami problémám lesz
Olvastam jópár oldallal ezelőtt, hogy valaki kérdezte a '07 utána RR-eknél megoldható e az integrált hátsó lámpa.
Nos én ezt a videót találtam majd nyáron valamikor nekem is tervbe lesz ha minden jól megy http://www.youtube.com/watch?v...
Egész jól megmutatja a videó, hogy kell csinálni. Remélem segítettem.
További szép napot
Igen,itt vettem Hondalaci haverjától!Ő keveset ment vele,meg nem is annyira olyan típusú srác volt,de előtte ki tudja...Persze egy ilyen motornak mindenki elhúzza egyszer-kétszer:)
Csak telefonon érdeklődj!
06705850436