Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy!
Tankon két oldalt a rögzítő csavarokat kiveszed, tank hátrahajtós + kitámasztod. légszúrő ház fedelét lecsavarozod, (kb. 8 vagy 10 csavar) és felnyitod.
Ezután meglátod a szűrőt. felső felén van 2 db. csavar azt kiveszed, az alsó felén pedig 3 db., amit csak fel kell lazítani és már ki is veheted a szűrőt.
De vigyázz! Nehogy valamit a szívócsonkokba ejts.
Jó mókázást!

Eztet meg tőccsed lefele e:
http://www.manualedereparatie....

itt van a szervíz könyved.
Sziasztok!
Mit kell levenni ahhoz hogy hozzáférjek a levegőszűrőhöz?
Szerintem legalább 16 tipusba való, de megnézem Neked délután a katalógusba! Meg hogy milyen márka.
Nézdd meg milyen márka! Meg akkor '04es RRbe való?
Szia. Nekem van egy első garnim szinte uj. Nem tudom milyen márka. Ha gondolod megnézem! Talán ez lesz az?
2005-ös 600RR ülés eladó: 8000Ft. Szép gyári.
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy '04es 600 RRbe milyen fékbetétet ajánlanátok előre! Esetleg van-e vkinek elfekvőben?
Üdv az Uraknak!
03-04-es 600RR-re keresnék első sárvédőt,mindegy milyen színű és nem baj ha karcos-csak törött ne legyen!
Ha van valakinek elfekvőben akkor ne tartsa magában!
Hali!
Egyszerűbben is ki lehet venni a Ram-Air takaró műanyagot.Van egy műanyag bolha belül ami a Ram-Air-hez fogja azt kell kivenni, illetve az oldalidomot a fejidomhoz rögzítő legfelső csavart is.Utánna alá kell nyúlni a fejidom vége felől ott van rácsúsztatva egy henger alakú felöntésre, ott nyúlj alá, de óvatosan és húzzad felfelé és hártafelé elég rugalmas amugy és kifog jönni, a végén ha kipattant a tank felöli részt csak kihúzod és kész.
Aha. A növényzetre a háttérben?

Az egy kicsit melós, mert szinte az egész idomzatot le kell bontani hozzá. Vedd le a két oldalidomot, vedd le a tükröket, csavard ki a plexi középső csavarjait, és a fejidom alatti fekete borítást vedd ki, ezt 3 műa. bolha fogja+ van még két bolha jobb és bal oldalon a fejidom alsó részében a hűtő mellett. Ezután előrébb tudod húzni a fejidomot lámpástól, mindenestől. Na, ilyenkor szokta a tartó konzol összekarcolni a fejidom belsejét meg a plexit, úgyhogy érdemes vigyázni. A sárvédőre tegyél valami puhát, arra tudod fektetni a fejét, ha nem akarod széthúzni a vezetékeket. Ezután azt a két kis borítást amit kérdezel, ki tudod venni a tankidomból. Felfelé kell mozdítani a végét úgy jön ki, de kicsit nehéz mert a kormány útban lesz egy picit. Csak óvatosan, mert könnyen letörik a füle. Ezután szedd le az ülést, meg a két fekete borítást az ülés alatt. (a háromszöget) Ehhez nem kell szerszám, a vége bedugós, + egy füllel kapcsolódik a tankidomhoz. A tankidomot 6 csavar fogja, leveszed, és alatta ott a tank... ennyi az egész...
Pontosan a zölddel jelölt részre gondolok!
Pontosan mire gondolsz?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy 2004-es 600 RRen, a tanknál lévő műanyag borítást hogy lehet lepattintani, hogy a tank felnyitható legyen?
A házi is jó igaz Laci? :D
Bonyolult ez.A lényeg hogy csak a teleszkópok lennének 07-es RR-ből.A fékek lehetnek abból is meg yamakkából.
Kérdés mellik a jobbik és hogy felmegy e.
Nekem jó a sajátja is csak a ha a yamaha féket alátétezni kell akkor könnyebb a 308-as tárcsámhoz igazítani az egészet.
De mi értelme?
Üdvözletem urak.

Remélem lesz aki vágja a dolgot amit kérdezni szeretnék.
Egy 2007-es 600 RR-re fel e lehet rakni Yamaha R6/R1 radiális féknyergét?
És ha igen meg érdemes e egyáltalán akkor kell e alátétezni a nyerget vagy egy az egyben passzol?

Előre is köszönöm a választ.
Sziasztok tudom h nem ide tartozik de hátha valaki nagy koponya :)

2007 es Ford S-Maxhoz Elsö hátsó lökös spoiler kellene tuning aki tud linket vagy valamit léci irjon mert itthon nincs :(
Majd ha megyek ruháért körülnézek.
Ricsi bontó nál van 2 Arrow kérdezz rá abból el kell vágni egy 10 cm és Veszprém fel lázad vagy tényleg egy Arata és ki is tiltanak persze katalizátor mentesen
Arata :)
Megveszem
csak is rs5 vagy ixil
Jó választás az RS5, azzal nyomom
Heló, 05'-re nincs slip-on Yoshi rs5 vagy Akra elfekvőbe?