Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Alu lánckerék, igen vagy nem? Sztem ez olyan mint amikor az "Indul a bakterház"-ban a piócásember mondta a bakternak, hogy "ezt a pipadohányt szíjja kend, ezt a fej hagymát meg szoríjja kend" (bakter beteg volt) Na mit érez? Bakter: mintha jobban vónék... Ha rászereled az alu lánckereket, biztosan meg leszel győződve, hogy jobban megy a gép. És jobban is fog menni, mert jobban húzod neki...
Inkább az utóbbi.
Itt talalsz infot: http://palyamotorozas.hu/hu/palyanapok/
hallo daVeFR! kipróbálnám én is a pancsi ringet. hogy lehet bejutni? és mibe kerül?
Szia(sztok)! Ha már -1/+2... ugyan 1000RR az "áldozat", de a -1 már megvan, tavaszra tervezem a +2-t.
A kérdésem az, hogy az alu lánckeréknek érzi egy közepesen fakezű lelkes amatőr is az előnyét, vagy az ilyen, "ha már minden más megvan és kéne még 1-2 tized mp" típusú dolog?
nem áll meg, el sem indul. mondom egyedül akkor mozdult ki amikor levettem a sarut és visszaraktam. most kezdem szétszedni, meglátom hol akad el az áram.
köszönöm megvan. mi lessz a moci végesebessége igy? kb?
Keresd Miller-t a DangerBike-ban, segíteni fog.
Szia!
A fordszám mérőd mikor fel és le megy, nem áll meg valamelyik fordulatnál?... vagy nem produkál fel-le mozgásokat?
Keresd Kutyát a topikok között... Én tőle szoktam rendelni JT-t
-1/+2 van fent nekem is... Hringen hálás tud lenni a dolog
köszi! mindenképp kipróbálom! annyi még hogy láncot kell vennem hozzá? és hol tudok lánckereket beszerezni?
Holnap nekiugrok, és megpróbálom a műszeres változatot. csak nem akartam teljesen szétbontani. dehát ha nem lesz más választásom, mit lehet tenni Köszi a segítséget
Szia! Ha még aktuális a hiba, üzenj, próbálok segíteni!
Szia! Szerelj fel előre egy foggal kisebb, hátra két foggal nagyobb lánckereket. Be fogsz pisilni a gyönyörűségtől! További előny, hogy a lánckeréktengely és hátsókeréktengely távolsága csak nagyon minimálisan változik meg (futóműgeometria változatlan marad). Érzésre olyan, mintha +10 packó költözne a mocidba.
haliho! meg tudnátok modani hogy 600 motorra érdemes e nagyobb háttso lánckereket venni? vagy hamar lepörög?
Akkor a legrövidebb út, hogy a nagy csatlakozónál feszültségmérővel kiméred, hogy minden szálban eljut-e a kakaó a műszerig. Így megtudhatod, hogy hol a hiba.
Szia!

Az egyik haverom most vett 2008-as 600RR-hez új Giannelli homológ slip-on dobot a Motorline-től 68000ft-ért! Gyönyörű hangja van......
De igen az az 1 az megy. De beindul ugyan úgy :D Csak azért jó lenne látni mennyi az üzemanyag a hőfok meg hasonlók :D
Az idő óra sem működik?
Igen, eddig semmi baja nem volt. Kiszedtem az akksit, amikor vissza tettem sem történt semmi, csak annyi, hogy a furdaltszám mérő felmet 1x. és utána ugyan az, se kép se hang... Már próbáltam a csatlakozót megmozgatni. semmi
Előtte jó volt?
Próbáld meg vedd,ki az aksit aztán vissza!
Vagy nézd meg a csatiját,bár akkor kicsit szét kell szedned....
Üdv! Valaki tudta tanácsod adni? egy 2006-os cbr 600 rr-em van és elszállt minden az információs kijelzőről. ha elfordítom a kulcsot akkor sem megy fel a fordulatszámmérő és semmi. a biztosítékokat néztam az akksinál mindkettő jó. Esetleg lehet máshol is? Köszi előre is.