Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello egy kérdés a 08 -as rr ben gyárilag milyen típusú izzó van ?

aki tud segíteni annak megköszönném :)
Köszönöm szépen,örök hála! :)
hird. azonosító: #771114

itt talállsz
Küldenél az ülésről,valamint az árról e-mailt? szelesadam3@freemail.hu
És nem tudod honnan tudnék beszerezni olyat?
Igen valo igaz ,az egyik verzionál furni kell,de létezik 1 köztes darab ha nem akarod kifurni
Hát akkor én is leteszek róla !Nem,Kapuvárról való! Köszi szépen.
Szia!
Nekem is '04es RR-em van, nekem anno azt mondták hogy a bunkógombához ennél az évjáratnál fúrni kell az idomot, úgyhogy én le is tettem róla! Szép a géped, ugye Kaposvárról való?
Sziasztok! 04'es rr-em van, valaki tudna képet mutatni hogy hogyan kell felszerelni bukógombát és hova? Előre is kössz!
Üdv , már elkelt
10.000 elvinném
eladó cbr 600 rr -hez 2007-től a képen látható alkatrészek. árakról telefonon ! 0620/992-4528 kellemes ünnepeket!
angoloktól rendeltem anno egy utángyártott idomszettet, ami természetesen kínai. olyan is... egy fosch.. a nagy dumákat, hogy bolt and play meg pontosan a gyári helyére megy.. naja, inkább ne vegye be senki, mert szentségelni fog, de nagyon:)
viszont legalább nem a gyárit töröm szét pályán, a többi meg nem érdekel. volt mit reszelgetnem rajta, hogy nagyjából felmenjen, megfordultam a hüllő kft-nél is az egyik idomra csavar perselyt hegeszteni műanyagból (mert nem volt rajta, biztos éppen műszakot váltottak a kis kínai barátaink..), szóval egy kurva nagy szívás alapvetően minden ilyen, ami nem gyári.
a másik észrevétel, hogy ha ezzel esek és törni fog, akkor ez rapityára, a gyári műanyag hihetetlen rugalmas, piszkosul jó műanyag, ezek meg rideg szarok, ez van. nem is kerül 500-600ezerbe, de rohadjon meg a honda a nevetséges áraival, főleg műanyagoknál, ez a véleményem. mindegy, megfúrom a töréseknél majd és szépen gyorsbilincsezem végig, oszt letudva, pont nem érdekel, hogy néz ki a motor, csak menjen tökéletesen :)
a fejidomnál a lámpáknál nem kicsi hézagok vannak, de távolról frankón néz ki legalább :D
nekem mra van. jó. így már tanktáskával is tudok konstans 220-at úgy, hogy nem szakítja le a fejem a szél :D
Nekem pont van egy de nem gyári, mert most cserélek markolatokat meg végsúlyokat is mindkét oldalon.
Nekem is 2Bro van rajta,semmit nem vettem észre...nem lett hozzányúlva semmihez! Viszont már 2x elengedte a 2Bro szegecselés belül a dobot, 1x el is hagytam a carbon részt, de megtaláltam.
tel: 30/651-56-32
adj valami elérhetöséget
600rr fokozatkijelző eladó, 03tól jó az összes tipusba Prop-tech, újszerű leirással
Ár:12ezer
CBR 600RR gyári első ülés eladó!
seducertt@hotmail.com
Köszi a segítséget...utánna járok :D
bubis plexi - Pásztor Róbert :00421 944 444 838 vagy +3620 977 50 80

a VTN-t meg otthon is megcsinálod
Ez engem is érdekelne :) Az a farok idomba rejtett megoldás nagyon jó volt, szívesen átalakítanám.
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni 2008 cbr 600 rr-hez keresnék dupla bubis plexit.
Hol érdemes beszerezni és milyen típust érdemes felrakni a gépre?
Továbbá az is érdekelne, hogy mi a véleményetek a visszapillantó tükrök VTN fóliázásáról....
Előre is köszi asegítséget