hogy bírja a 2Bro dobod? 2-odszor csúszott szét nekem úgy, hogy most el is hagytam, de hazafele szerencsére megtaláltam...
Szegecsek elengedték + a karbonszálak is szétnyíltak az összekötőcső felöli oldalon a sok rázkódástól... :(
1x megcsináltattam, msot is az lesz, de sztem megint szét fog jönni idővel. Ha ez tudom alusat veszek, mert a dobból kb csak a vége látszik az ülés alatt...
Hali!Van egy kis problémám. Tegnap teletankoltam a motort. Erre ma, amikor tolom ki a garázsból, hallok olyan tompa kopogást a tankból. Először nem foglalkoztam vele, gondoltam a benzin lötyög. Mentem egy kört, és azt vettem észre, hogy össze-vissza mutat az üzemanyagszint jelző. Nagy a baj? Van valakinek hasonló tapasztalata? Köszi
Elinnám én ha maradna ... de hát már annyi hobbim van, hogy mind a zsarás rovására megy. Meg amióta megvan a "kisribanc", azóta még azt is elköltöm rá, ami még nincs.
hogy bírja a 2Bro dobod? 2-odszor csúszott szét nekem úgy, hogy most el is hagytam, de hazafele szerencsére megtaláltam...
Szegecsek elengedték + a karbonszálak is szétnyíltak az összekötőcső felöli oldalon a sok rázkódástól... :(
1x megcsináltattam, msot is az lesz, de sztem megint szét fog jönni idővel. Ha ez tudom alusat veszek, mert a dobból kb csak a vége látszik az ülés alatt...
Üdv!