Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Zoli,

hogy bírja a 2Bro dobod? 2-odszor csúszott szét nekem úgy, hogy most el is hagytam, de hazafele szerencsére megtaláltam...

Szegecsek elengedték + a karbonszálak is szétnyíltak az összekötőcső felöli oldalon a sok rázkódástól... :(

1x megcsináltattam, msot is az lesz, de sztem megint szét fog jönni idővel. Ha ez tudom alusat veszek, mert a dobból kb csak a vége látszik az ülés alatt...

Üdv!
Keresd a hegylakók topicban
Kutya. a nick neve igaz? Melyik topicon tanyázik? :)
Szia!
Keresd Kutyát!
2003-as RR-hez milyen árban megy egy kuplungszett? Tudja valaki?
Hali!Van egy kis problémám. Tegnap teletankoltam a motort. Erre ma, amikor tolom ki a garázsból, hallok olyan tompa kopogást a tankból. Először nem foglalkoztam vele, gondoltam a benzin lötyög. Mentem egy kört, és azt vettem észre, hogy össze-vissza mutat az üzemanyagszint jelző. Nagy a baj? Van valakinek hasonló tapasztalata? Köszi
ismerös az érzés
Hasonló a helyzet itt is
Elinnám én ha maradna ... de hát már annyi hobbim van, hogy mind a zsarás rovására megy. Meg amióta megvan a "kisribanc", azóta még azt is elköltöm rá, ami még nincs.
és fékpedált is keresek!
06-os 600rr-re keresek jobb oldali deklit!
Motorolni is kell valamikor! Nem csak mindig dógozni! Miagyíkot csinálsz azzal a sok pénzel? Eliszod?
Index relé nincs v.kinek 05-ös 600 RR-be vagy mennyi pénz újonnan?

Azt már tudom h. a fejidomban kell keresgetnem.
Nem lenne rossz ötlet, de sajna valószínű nem lenne jó az enyémre, de azért köszi! :)
http://viewitem.eim.ebay.hu/07...
ebből a dob + összekötő megvan nekem csak a többi kellene ...
felezünk? Bár nemtudom, hogy atiedre jó e lenne
Köszi!
elado 2003as 600rr hez elsö lampa+frontspoiler+plexi, 50.000 penz (par karc van rajta de töresmentes) Dani 20.6203024
Szia! e-bay-n esetleg?!
06-os 600rr-re keresek nyitott dobot+összekötőt aki esetleg tud jó áron az írjon. Kösz!
Hallom ma is fent vótá ... amíg mások keményen dógoznak vazze
Jó van na!
köszönöm válaszod, nem olcsók...
Quick-Lock