Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

H7 ... de mind a két oldalra olyan kell
nem szabad mindent kiteregetni ... még a végén leültetnek vazze
Létezik egy olyan rendszer, ami a tanksapka köré rögzíti a csavarokkal és lekapcsolható arról. Német oldalakon nézz szét.
én brembot raktam bele, lényeg h valami puhát válassz mert a tárcsa ha megkopik akkor mélyen a gatyába kell nyulni!
Sziasztok!

Érdeklödnék hogy valaki 2007 es évjárattol tudna nekem valami tanktáska félét ajánlani? mert ezek a mágnesesk nem bejövös müanyag boritásra, viszont másmilyeneket me nem nagyon találok:S:S akkor mia megoldás? hmhm.. ötleteket válaszokat elöre is köszi! széles utat!
Üdv:Mike
Ha lefordul róla akkor nem volt jó hozzá, nem szabad lefordulnia.

Nem tudja véletlenül valaki, hogy a 2007-es 600RR be milyen tompított izzó kell? Köszi!
Vki nem tudja, hogy kell állítani a hátsó rugó előfeszítésén? A motorhoz nem kaptam szerszámkészletet, de amit a szervízben adtak az meg kifordul. Meg milyen irányba lehet állítani a rugót?
Örüljé ha nem kapunk egy 17 millós csekket!
Lépésben vácig?
Dolgozom én elég sokat csak általában én osztom be, hogy mikor. Remélem jövő héten lehet motorozni nem lesz ilyen meleg.
Jó neked öregem ... amíg nem dolgoztam, addig több pénzem volt ... valamit elbasztam biztos
Nekem mindig van időm :-)
Szia Krisz!
19. este láttam, hogy kerestél öregem. Sajna az utolsó pillanatban estem be a ringre. A 2/A-n volt egy kamionos baleset és szépen vissza kellett fordulnom Sződliget felé... A kocsisorok között meg a járdán mentem a kettesen kb. a fóti leágig ( NO comment) 16:00-ra értem oda, gyors regelés(végül is volt 10p, mikor kerestem a motorodat,de nem láttam... illetve talán, az utolsó box parkoló felöli oldalán ) és már téptem is fel a pályára. Meneteltem 2x30 percet,aztán két srác össze akadt a négyesben (kurva nagy perec volt) és lefújták az egészet... Végül GO haza kerülő úton. Vác-ig lépésben haladtam nagy élmény volt. Sajna a telóm meg haver kocsijában volt, aki futón hozta a motort.
Ha lesz időd, szeptemberben, valamikor hétköznap csapathatunk egyet ... persze ha lesz időd
Üdv.:
Szilveszter
szépséges
Bárcsak ilyen lenne
2005-ös. Amúgy sikerült! köszi
mellik évjárat ?... amúgy gyujtásra teszed és a select/reset egyszerre nyomva ... kb. 3-5mp. és állíthatod is
Köszönöm mindenkinek! Beállítottam kb 3cm-re! Még egy apróság! Az időt hogyan tudom beállítani a műszerfalon?
25 legyen de ha egy hangya fasznyit laza nem árt annyit mintha túl feszíted és már sír a csapágy a váltóban
Ebay en szerintem 14.000 körben kapsz
Szíp gyerek vagy mondhatom! Nekem meg nem is szólsz!
Ez a neked való!
Új sisak? Anya mit szól hozzá? He?
Üdv. Valakinek nincs elfekvőbe jobb oldali kormánycsutka? Nagyon fontos lenne :)