Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De csak emiatt:
"- Időjárásálló kivitel"
Képzeld, ha nem ilyet veszel, esőben leolvad, napon elolvad...
Szerintetek '08 as 600RR re megéri egy ilyet venni? http://www.agomotors.hu/websho...

vagy inkább LSL blokkhoz eröstíhetö lenne jobb? igazából a kérdés hogy amennyivel LSL drágább (majdnem duplája) annyival jobb is?
Áááá nem pótvizsgám, vagy elsőre vagy sehogy
Meg ha jól emlékszem, Freon kawájába került ilyen tuning műszerfal és nem kis szopás volt a bekötése, beszerelése.
Vizsgából a pót az igazi... Remélem az időjárás is velünk lesz esőt ír meg szelet Na de én bizakodom
Szia
Lassan itt a vizsgaidőszakom, tehát nem vagyok annyira ráérős. De ha gondolod jövöhéten letoljuk a ManTT-t rendszám nélkül
Várjuk meg míg egy picit jobb idő lesz, jövőhéten guruljunk egy laza kört Szerintem addigra elmegy ez a tengerfos idő Merre menjünk?
Megnéztem neked 47000-170000-ig
Motorline- Dangerbike nél vannak De nem ocsó
Sziasztok. 2006-os CBR-hez lehet valahol kapni másik műszerfalat ? Nem csak a számlapra gondolok hanem az egészet lecserélném mert nem tetszik !?
Én ismerek 1 Movistaros srácot, de ő Tamási...
Hát menjünk! Mond mikor hol és 10.000-re fordulaton repülök hozzád
Nagyon szívesen de Tótvázsonyban csak én használok RR-t, ez 100% :D Sőt szerintem sportmotorból is csak én vagyok egyedül itt :(
csatlakoznék!
Ilyen cuccot lehet venni nálunkvalahol -- http://youtu.be/8aVfvbESB0Q ?
Én szoktam "túrázni" Veszprém felé
Nem ismersz egy szintén RR-es Tótvázsonyi srácot, 2006-os Movistar 600 RR van neki?
Összedobhatnánk egy gurulást, ha már közelben vagytok.
Persze, egy pici a rongyra, rákenem-dörzsölöm, kifehéredik egyben megszárad és akkor száraz textillel körkörösen pilírozod kitartóan, aztán ha kell újra megismétled a folyamtot
Király vagy Fegyi, jövök neked egy sörrel!
Hogy csinálod polírgép nélkül? Egyszerűen rákened a pasztát a felületre és elkezded dörzsölgetni ronggyal?
A pontos típusát nem tudom, vmi ledes, fekete a Dangerből. Nekem nincs hozzá ledes relé, mert a 07es elvillogtatja a ledeseket is, csak gyorsabban villog.
Integrált hátsolámpa hátra elöre meg kis kristály index a dangernál vettem az elsőt énis a hátsot meg rendelték az Ebay-ről.
Nem kell bele ellenálás mert a hátsot ugy gyártyák hogy a gyárival megegyezö az áramfelvétele.
Na ha ez sikerült probáld ki a fém alkatrészeken is Pl hátso lengökar lábtartok váltokar .Olyan lesz mint az uj.
szia badzoli.....

neked melyik típusú irányjelződ van hátul? a tiedbe van Ledes indexrelé?
légysziii írd már le nagyon tetszik!ezt is a danger-nél vetted!
előre is köszi!
Tyű ez tényleg bevált! Atom tiszta lett, a kamera gyönyörűen kilát! :D + még én is, már csak Hondalaci állványa kell Alig használtam belőle, de egyenlőre még kell mert van más plexifelület is ha már így belejöttem Motorozz el felém (Tótvázsony) aztán megcsináljuk a tidet is! Biztosan túrázol Veszprém környékén is :)
Az enyém is atom karcos! Ha összejön érdekel a paszta fele! Sztem úgysem nyomod rá mindet!