Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
OK, jelzem itt, hogy csomagom jön, szerdán látom csak meg meló miatt! Ha ide ért, jelentkezem! Köszi, üdv:Brit
2l-es kiszerelésben létezik 11800/2l
Oké, összehozzuk! Nagyon baba volt a szombat nem is tudom talán 10-en lehettünk
Végre valaki dolgozik Helyes helyes, nehogy Miskolcon kopott gumival szaladgáljanak az emberek
Szia!

De megkaptam, csak keverem a céges telefont a magánnal. Becsomagoltam, holnap adom is postára!

Üdvözlettel:
Norbi
Na igen, múltkor volt egy vicces kanyarom nekem is arra. Vagy elkezdem dönteni sóderen vagy szembejövő sáv, vagy jön kocsi szembe vagy nem alapon. Utóbbit választottam megúsztam, de máskor inkább előre megyek megnézni minden ok-e lightos tempóban azt utána csapatás, ha tuti nincs semmi para.
ezzel egy baj van:kamionosok felhordják az útszéléről a sódert rá.....:(
Csuri bocs, de azért nem csörögtem, mert jött velem egy illető, és..... legközelebb
Aloha!
Miután beszéltünk, elküldtem a címem arra a számra, amin egyeztettünk! Nem kaptad meg?
Ha nem, elküldöm újra a hirdetéseidnél lévő számra!
Csaó!
szia upsz le is veszem
ám merre laksz helyileg? lehet házhoz tudnám vinni.

üdv norbi
Hali!
Várhatom, hogy feladod a sisakot hétfőn? Csak, mert adatlapodon még fent van a hirdetés!
Kösz, üdv:B
Halihó!

Motul 300v Competition 15w50 Autóba mennyi lenne literje?

Üdv: Norbi
Csuri Itt a joidö beindult a munka .
Épp ideje volt!
Jaja mióta leaszfaltozták újra, azóta nagyon baba
Mennék én is csak meló van

Sümeg - Tapolcát próbáljátok ki, érdemes
Ezek a bukógombák nem műanyagok, hanem bakelit! De 20.000 forintért inkább vegyél rá karbon deklivédőt az még ki is néz valahogy és véd is
Holnap 2-kor indul a menet Veszprém -Balatonederics- Sümeg-Sárvár-Ajka-Veszprém Free
Közös gurulásba én is benne lennék.
Hali! Jó rég nem voltam itt, mehetünk bármikor!
Én is néztem azt az LSL-es megoldást, de szerintem az oldaldeklik és annak csavarjai nem egy esésnél fellépő terhelés elviselésére vannak méretezve, szóval én azt a változatot elvetettem. Végül a badzoli által javasolt Danger Bike-ban kapható Valtermoto-t vettem. Konzolos mint ez, van márkája és olcsóbb 2000-Ft-tal :P:) Tény,h az alu, ez meg műanyag,de nem tudom,h melyik az alkalmasabb anyag.
hát jah:S ha valaki tudna ajánlani valami olcsóbb megoldást..nyitott lennék rá :)
A hollo.útit kinöttem .Repülötéri.ut.3 az új mühelyem.
Miskolcon hol van a műhelyed? Holló úton?
Inkább elsőre mint később ez tény Mikor lesz a vizsga?
20.000 ezért a két darab vasért? Baszki hihetetlen miket kérnek Anyagköltsége talán 500Ft lehet