Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit ferde volt a szára.. Mindegy,erős voltam és most a helyén van. Háh,kereken 1500 volt.
Nálunk az az extra, ha nem működik
Dánke sőn. Megérkezett,átvettem,sőt! Extraként még működik is
Új carbon slipon 2005-ös 600 RR-re 90-ért?

Persze h. érdekel. Elérhetőségeim adatlapomon.
én most találtam egy muksit aki 90 ért full carbont(dobozost mindennel együtt) tud szerezni külföldről, ha érdekel össze hozhatlak vele
Sajnos még nem, de már nagyon kéne
szia baloldal érdeklne akkor ird kopletten.köszi elöre is
szia. a váltókar vagy a fékpedál oldali lábtartók kellenek? csak kompletten adjuk , külön a taposót nem csak egybe a konzollal, ha így érdekel légyszives írd vissza hogy melyik oldali érdekel ! utána megírom az árakat. köszi!
helló bal oldalon lévö lábtartók 1elsö hátso mennyit kérnél értük?
hello!
Sikerült találnod ilyet? énis ilyet keresek!

Üdv: Mike
használt 1 nyíltnapot ment
Hali!
Új vagy használt?
Helló

Nekem van Braking Hullámos tárcsám
2első+1 hátsó

ha érdekel hívj 20/5140810
Sziasztok!
Van egy pár visszapillantó tükröm 600rr-re, ilyen, mint ezen a képen. 8e/pár
Meg van egy sötétített bubis plexim 03-04-es rr-re, új, de felületén vannak ilyen nagyon pici cska közelről látható karcok, inkább csak horzsolásnak mondanám, amik a csomagolás miatt keletkeztek. Ez is 8eFt.
Ha valakit érdekel valami csak írjon, aztán megalkuszunk csak-csak.
üdv. eladó cbr 600 rr -hez 2007-től 1 napot futott féktárcsák, vízhűtő, km/h , imoszett 2 eredeti kulcscsal, és pár alkatrész. 0620/992-4528
Eladó a motorom
Amúgy autóra gyűjtök (BMW E36 325i, a végén a KTM-csere azért van ott, hátha valaki ilyen cserével is előrukkol, de a lényeg, hogy nem hibás a motor, nem azért adó el)
Hali!
2004 es honda cbr 600 rr emre szeretnék első féktárcsákat venni!
Ha esetleg valaki tud elfogadható áron jó minőségűt az írja meg legyen olyan szíves!
Illetve a hirdetések között találtam 2 őt is! Ha valaki esetleg rendelt bármelyiktől is, írja meg a tapasztalatokat! Az említett hirdetések: http://www.kepesmotor.hu/fek_k...

http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Válaszokat előre is köszönöm!
Ha 2007 utáni a motorod akkor igen. Gondolom azért írják 2009-2011-re, mert kicsit másképp van a leömlő, hogy elférjen mögötte az ABS egység. Nekem 2007-es Akra rendszer van fenn a 2010-esen.
Szeva, Haver! Ha kell adok tel. számot szervizzel kapcsolatban.
Izzóból úgyis emelt fényerejűt teszek bele Jó,szólok azonnal

Érdekelne még pár alkatrész ára: visszapillantó párban a furattáv 4,2 azt hiszem; a villa mögötti idom,ami a hűtőt védi. Hirtelen ennyi.
Suzuki GSX-R 600 K3

Dani
ahogy a képen látod szívem

na, szólj, ha kűldhetem, rendben?

Ebbe már az izzó is benne van? Máris imádlak Andi
Az a baj,hogy régebben nem kínálta senki
Mindegy,kellene egy,vagy kettő. Még eldöntöm mennyi,nem tudom,kell-e tartalék belőle
Szia!

500 forint

Andi
Sziasztok!
A 2007-es és a 2009-es CBR600RR-re ugyan olyan kipufogó passzol? Konkrétan az lenne a kérdés, hogy ha megrendelek egy RS5 kipufogót amit 2009-2011-re írnak az fog passzolni a 2007-esemre?
Kedves Cbr 600RR Topiklakók!

Szeretnélek titeket meginvitálni az általunk rendezett motoros versenynapra. Bővebb információkat a honlapunkon olvashattok
http://www.red-line.hu/
Amennyiben többen is jöttök és esetleg fórumtalálkozóban gondolkodtok jelezzétek nyugodtan és biztosítunk kordonszalaggal elkerített részt számotokra.

Üdvözlettel:
Májer Norbert
Red Line Hungary Kft