Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Piton225 és CBR600RR3693

A rendszámtartóm ValterMoto (mind szinte minden más is) és a Danger Bikes-nál kapható. Sajnos a LED-es lámpa miatt nem a legolcsóbb, meg illik szintén LED-es indexeket feltenni rá.

http://danger.hu/webshop/products&id=819
Hali...

segítséget szeretnék tőletek kérni van egy 2009 CBR 600 rr-em most raktak rá bódis dobot.De a gyári rendszámtábla tartó hozzá ér a dobhoz. most akarok venni másik rendszámtábla tartót csak nem tom hogy melyik lenne jóóó......
Sziasztok!

2007es rrben merre van a venti relé? Köszi!
helló badzoli.
lenne 1kérdésem, milyen fajta a lámpás,rendszámtartós okosságod?
rá keresnék a neten.....előre is köszi
Mondjuk a képek nem túl sokatmondóak, délután még kapok párat email-ben. esetleg feldobhatom ide majd őket.
hellósztok.....hazaértem....áááááááá hallottam és éreztem az új kipumat naon jó!Bármiféle gurulási szándékot nyílt szívvel fogadok....:)
Nem, fékolajtartály nincs hozzá, de kőkemény 2000ft-ért kapsz hozzá azt is. Némi mókolás szükséges a tartály rögzítéséhez, de nem vészes.
Mivel évjáratot nem írtál, így elég nehéz.De ha beteszed a hirdetést vagy képeket megnézzük neked.
Szia!

Erről a cuccról mit lehet tudni? Fékolaj tartály járt hozzá?
Sziasztok! Testvérem akarna venni cbr 600RR-t, és találtunk egyet, mivel 25kw-os papírokkal kellene, ezért nincs sok választási lehetsőség. mennyire sok a 37000 km egy ilyen gépen? Milyen szervíz az ami ennyi km után kéne rá?
Na fijúk-jányok, nekem ma felkerült a vasra ez a fékpumpa. Nem egy brembo, de azért zongorázni lehet a különbséget.
egy karikába én is benne lennék ,
Kedves Kollégák!

Kellene nekem egy-két kisebb alkatrész 600RR és 1000RR-hez, ha van, aki ilyesmivel foglalkozik, akkor keressen meg, köszi.

Index-es tükör, hátsó műanyag rész a farok alá, hővédő lemez a kidurrantó fölé, stb.
Végülis ha van aki velem szenved, akkor ellehet viselni De ha sokan mennénk, akkor inkább külföld. Passport-om van személyim lejárt szóval no para
Hehe

Na jólvan akkor nemcsak az én RR-emen k.kemény az ülés, attól függetlenül nekem olyan 3-400-nál kezd kibaszottul fájni.
Multkor kerültük meg balcsit köröshegyi kitérővel, ha van v.mi ötleted várom

Zánkai v.ok én meg am.
A fenekemre, 100-200 kilométer után úgy sajog
Gumi, vagy fenék problémád van?
Én Budapest környékén lakom, de kilométer limites a hátsóm Ilyen 400-500km-ereket tuti nem motorozok
SZia!

Nincs semmiféle konkrét tervem, de valamit össze kéne hozni.

De Balaton környéke nem rossz ötlet.
Honnan tervezed a gurulást?

Balaton környéke ok?

Én benne lennék.
Sziasztok!

Van egy eladó piros, dupla kipus sv 650 s -emelcserélném honda cbr 600 rr - re ha kell ráfizetéssel! link:

http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/48513/suzuki-sv-650-s

irjatok, ha érdekelne a dolog! e-mailra inkább, itt kevesebbet vagyok!
Üdv
Sziasztok!

Nem csinálunk valami közös gurulást? Aki benne lenne várom az ötleteket.

Üdv: Norbi
üdv. eladó a képen látható cbr 600 rr 2007-2010 közti alkatrészek. szinte újak , 20 és 50 km-ert futottak ! 0620/598-2538
ValterMoto, a Danger-ból...