Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lekell tenni korlátlanra.. :) elég idös vagy már hozzá :) szal hajrá !
Igazatok van, tényleg nem éri meg az árát. Biztos lesz jobb vétel is. Csak nehéz a papírok miatt.
énis benne lennék..valami RR találkozoba.. fb-kon kéne csinálni egy eseményt és hirdetni :D balaton környékén már voltam idén 2x is de nekem (is) 500km a limit :D (Paks környékén lakok)
Hello Szigi, bocs neked megvan még a motorod? :)
szerintem ne kapkodd el és inkább felejetsd el ezt a motort elég leharcoltnak tünik..
hát hát nagyon szép darab ez a rendszámtáblatartó...de azért az árát én nagyon sokallom, esetleg ha szépen megkérlek a mérteket letudnád rola venni, meg képeket csinálni róla? és legyártattnám ismerössel, joval olcsobb megoldás lenne.. elöre is köszönöm
valaki tudna nekem ajánlani valami olcso és jo rendszámtarto megoldást? trafipax ellen?:D
Jó lenne tényleg egy RR tali vagy hasonló, de messze vagy te is tőlem az a baj.
Szerintem pályamotor volt karcokból ítélve, tényleg nem éri meg, nem valami patent.

Keress inkább 2005-06-ost ott már fordított teló, radiális fék van. És nem sokkal drágább.
Szia! HONDA CBR 600 RR (07) teljeskörű javítási karbantartási utasítás van ha érdekel. Ami ebben nincs benne a motorral kapcsolatban, az nem is létezik. Ennek birtokában elfelejtheted a "hozzáértő" embereket, kis ügyességgel mindent meg tudsz csinálni a mocidon...
Bár az is lehet hogy a tulaj spontás "bogaras" és ebbe gyűjti természetjárás közben a kabócákat!
Hát az a 2 xenon trafó tényleg loooooooool!
elnézést! nem néztem az adatlapodat! ne siessétek el biztos lessz jó vétel! üdv.
Én Szlovákiából vagyok, szóval azért kerestem itt a motort. Jogsi miatt kell, amúgy nem nekem lesz, tesómnak. Volt ezen kívül még egy, jobb áron, 3800-ért kevesebb km-el, csak sajnos utolsó pillanatban visszamondták.
szia. bocsi a hozzászólásért, de itthon ennyi pénzért kifogástalant kapsz, jó gumikkal, és bogároldótól nem agyonmart lengővillával, és stb... (de még olcsóbban is ) érdekes hogy a bazar oldali képeken még benne voltak az idomcsavarok . bár gondolom a jogsi miatt fontos a 25 kw. a forgalmiban. valami okosság csak van ez ügyben.
Hát minek kell 25Kw? Jogosítvány miatt?
De amúgy igazatok van, tényleg nem éri meg az árát. Meglátom mennyit tudok belőle alkudni
Ha adsz hozzá papírokat amibe 25KW van írva, akkor okés. Sajna ez a probléma
Szia!
4200 Eurot nem ér!

Hibák. Xenon rém ronda, dekliborítások karcosak, hátsó ülés egy részen szakadt, alsó idomból hiányzik a csavar, gumik szarok stb stb

Ennyi pénzért még az enyémet is eladóm! Abba csak 29.000km-er van és ezerszer patentebb, vezetett szervízkönyv és így tovább
A jobboldali oldalidomból nem hiányzik több csavar is? A 37000km-hez vett hozzá, hogy szerintem jelentős részét pályán töltötte. Ez persze nem feltétlenül baj, de azért nyilván jobban igénybe van véve a technika. Képről persze nehéz megállapítani,de mint ha az a hátsó lánckerék nagyobb lenne mint a gyári, így lehet,h a 37000km valójában valamivel több mint a valóság.
Én is valami ilyesmire gondoltam. Hát ez tényleg nem valami szép munka. Remélem helyrehozható a dolog. Valamelyik nap a héten megyünk megnézni. Kíváncsian várom már.
Szépnek szép,de szerintem az a két kis dobozka valamiféle xenon szettnek lehet a doboza amit a lehető legigénytelenebb módon sikerült berakni
Szerintem "iggényesssen" elhelyezett xenon trafó, amiért lassan a mezitlábas rendőr is meg fog b@szni. Merthogy hivatalosan tilos.
Itt van pár kép amit küldtek. Esetleg ha vetnétek rá pár pillantást. 2004-es évjárat, 37000 km.
Jah, és nemtom mi a fene az a doboz a kormányvég alatt, mindkét oldalon.
köszönöm szépen!tetszik ez a megoldás!