énis benne lennék..valami RR találkozoba.. fb-kon kéne csinálni egy eseményt és hirdetni :D balaton környékén már voltam idén 2x is de nekem (is) 500km a limit :D (Paks környékén lakok)
hát hát nagyon szép darab ez a rendszámtáblatartó...de azért az árát én nagyon sokallom, esetleg ha szépen megkérlek a mérteket letudnád rola venni, meg képeket csinálni róla? és legyártattnám ismerössel, joval olcsobb megoldás lenne.. elöre is köszönöm
Szia! HONDA CBR 600 RR (07) teljeskörű javítási karbantartási utasítás van ha érdekel. Ami ebben nincs benne a motorral kapcsolatban, az nem is létezik. Ennek birtokában elfelejtheted a "hozzáértő" embereket, kis ügyességgel mindent meg tudsz csinálni a mocidon...
Én Szlovákiából vagyok, szóval azért kerestem itt a motort. Jogsi miatt kell, amúgy nem nekem lesz, tesómnak. Volt ezen kívül még egy, jobb áron, 3800-ért kevesebb km-el, csak sajnos utolsó pillanatban visszamondták.
szia. bocsi a hozzászólásért, de itthon ennyi pénzért kifogástalant kapsz, jó gumikkal, és bogároldótól nem agyonmart lengővillával, és stb... (de még olcsóbban is ) érdekes hogy a bazar oldali képeken még benne voltak az idomcsavarok . bár gondolom a jogsi miatt fontos a 25 kw. a forgalmiban. valami okosság csak van ez ügyben.
A jobboldali oldalidomból nem hiányzik több csavar is? A 37000km-hez vett hozzá, hogy szerintem jelentős részét pályán töltötte. Ez persze nem feltétlenül baj, de azért nyilván jobban igénybe van véve a technika. Képről persze nehéz megállapítani,de mint ha az a hátsó lánckerék nagyobb lenne mint a gyári, így lehet,h a 37000km valójában valamivel több mint a valóság.
Én is valami ilyesmire gondoltam. Hát ez tényleg nem valami szép munka. Remélem helyrehozható a dolog. Valamelyik nap a héten megyünk megnézni. Kíváncsian várom már.
Itt van pár kép amit küldtek. Esetleg ha vetnétek rá pár pillantást. 2004-es évjárat, 37000 km.
Jah, és nemtom mi a fene az a doboz a kormányvég alatt, mindkét oldalon.
Keress inkább 2005-06-ost ott már fordított teló, radiális fék van. És nem sokkal drágább.
4200 Eurot nem ér!
Hibák. Xenon rém ronda, dekliborítások karcosak, hátsó ülés egy részen szakadt, alsó idomból hiányzik a csavar, gumik szarok stb stb
Ennyi pénzért még az enyémet is eladóm! Abba csak 29.000km-er van és ezerszer patentebb, vezetett szervízkönyv és így tovább
Jah, és nemtom mi a fene az a doboz a kormányvég alatt, mindkét oldalon.