Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi cbr társak.
Kinek van sárga (citrom sárga) RR?
Magyarán kivel találkoztam tegnap a tesconál a pesterzsébetinél?
Dudáltam pincehelyen, amikor vetted fel a táskádat a yardok mögött :) Nem vettél észre, pedig busszal voltam
Nekem még a gyári jó öreg YUASA van benne 6 éve, semmi baja, mindig indul csak gyújtást nem szabad rajtahagyni mert akkor az is lemerül, de az újak is sz.tem . Irányjelzőkkel játszottam múltkor, amikor szereltem őket, le is merült, de azóta semmi, már odafigyelek ilyenekre . Töltögetni kell télen havonta csepptöltővel és bírni fogja. Nem szabad elhanyagolni ennyi a titka.
Még 1 kérdés!
vör7 eladó alkatrészei közül a láncszett meg van e még? Ha igen Menyit kér érte!
Előre is köszi a válaszokat!
Hali!
Nincs valakinek elfekvőben eladó 2004-es 600cbr hez gyári kipufogó leömlő? És ha igen menyiért adná? vagy ha esetleg tudja valaki h hol tudnák szerezni megírhatná!
passau és münchen közt szerencsés vagy barátom , én onnan haza se jönnék mondanám hogy soha de ilyet nem mondunk .
Sziatok!

Barátom 2007es cbr600rr -t nézett ki magának.
Mi a véleményetek a mociról,mire figyeljen a vásárlásnál,és mire a használat során?
Előre is köszi
Az enyém is úgy halt meg, hogy beindult a garázsban, majd az utcán 3perccel később már nem. Aztán végig ment egy Mersz estet, sokszor beindítva, majd a végén a parkolóban beindult, de a boxutca másik végénél 2 perccel utána már nem.
Az enyémnek ez a tél tett be úgy érzem (YUASA gyári), töltögetni kell, meg hol lemerül, nem indít! (2,5 éves)
Köszönöm a hozzászólásokat, léptem az úgyben.

Az aksi spec louisos motorakku töltövel lett feltöltve. A személyes véleményem, hogy megérdemelt büntetése... motort nem hagyunk így magára...

Helyileg Passau és München között vok, ez nagy kirucc lenne :)
Ahogy a profilból kiderül, egy vfrt terelgetek nagy-nagy örömmel.
köszönöm, egy barátomnak kell, de tényleg elfelejtettem évjáratot írni
LaciCRM
Csak, hogy ne legyen egyszerű és évjáratot sem írtál. Így választhatsz

2004 CANDY TAHITIAN BLUE PB215
2005 CANDY PHOENIX BLUE PB284
2006 CANDY TAHITIAN BLUE PB215
2006 CANDY TAHITIAN BLUE PB215B
2007 CANDY TAHITIAN BLUE PB215XA
részvétem , nekem ugy néz ki még bírja a a 4. éves aksi
A köznyelv "zselésnek" hívja a zártcellás akkukat. De az igazi zselést nem tudnánk megfizetni.
Egyébként nekem a gyári yuasa 3 évesen halt meg, pedig minden télen kiszerelve, motoros, automata töltőn vészelte át a leállítás hónapjait.
magára hagyni 1 RR elképzelhető hogy kuka lett az aksi , sztem amugy a motor aksik nem zselések max zárt rendszerűek
amit az előző cbr be vettem az szárazon töltött volt én savaztam fel (banner) de persze bármi lehet , a csepp töltés az okés . szal probálni kéne egy jó aksival , merre vagy amugy helyileg ?
gyári 600RR kék színkódjára lenne szükségem !
A motor aksit csak cseptöltös aksitöltövel lehet tölténi ami 0,8Am tölti.A sima aksitöltö (Autohoz ) tul nagy Am-ral tölti és megfüzi a zsellét ami az aksiban van és beszulfásitja.Sima töltövel Max 4-orát lehet folyamatosan tölteni a motoraksit,mert tulhevül benne a zsellé és cellazárlatos lesz
A motor a kollégámé, sajnos 1,5 évre magára hagyta egy mélygarázsban... 07 vagy 08as... 1360 km van benne.

Szal magárahagyás bűntettével igencsak megszidalmaztam.
nekem 07 esem van ebbe sztem még gyári aksi van novemberbe leálítottam a garázsba , januárba még be indult de február elején már tölteni kellett , kb 2 óra töltés után indult , aztán bevittem az aksit a lakásba, most indítottam a multhéten és kb 20-30 másodperces indítózást is birt és beindult .
Hányas évjáratú? 03-04-esen nagyon eszik az áramot az elektromos dolgok, szóval gyakran kell akkumulátort cserélni sajnos.

Hiába vettem új aksit rendesen feltöltöttem, generáltöltésem jó, de ha mondjuk leállitom a motort és mondjuk megy 20 másodpercig a ventilátor, akkor már annyi energia sincs hogy beinditsa az öninditó.
a polaritásra, és a beépítésnél még a - + sorrendre is figyelve jártam el... a töltés végét nem vártam meg, mert időre mentem, 17 órát volt a töltőn... de újra töltőre rakom, mert egy próbát megér akku csere előtt
hülye kérdések : jól tettes fel tőltöre az akksit ? pozitívat a pozitívra , negatívat a negatívra , utánna a mociba is jól raktad be ?
biztos hogy feltöltődött ?
stb.
Nem a "mester" kulccsal(piros) kell inditani? De lehet hülyeség
Jóhogy amerikai modellem van
villog a HISS led, de nem tűnik el minden
Mikor ráadod a gyujtást akkor végigmegy a fordulatszámmérő, de mikor öninditozni akarsz eltünik minden a műszerfalon?