Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv. eladó cbr 600 rr 2008-ra való good-bridge fém fékcsőszett , ára 18 eft. valamint egy zero gravity sötét színű plexi ára 12 eft. használtak de újszerűek. egyben 25 eft az áruk. 0620/598-2538 ugyanitt bontott de új és újszerű alkatrészek 2010-2007 évjáratú cbr 600 rr-hez féktárcsák, hűtő, stb.
Sziasztok, van 2 darab új lámpám (PC40-hez) 07-10-es évjáratú RR-hez, további részletek itt: http://www.kepesmotor.hu/lampa...

darabja 30 ezer

06 30 492 0052
kösz szépen
hali. sajnos csak egy sérült lámpám van azokból amit keresel, de gondolom hibátlan érdekel. ha esetleg tudok akkor üzenek.
Szia Vör7 !
vannak még eladó cuccaid öreg ?
szükségem lenne egy bal oldali lámpára,balos tükör,bal irányjelző
07'-08' 600RR
Laci, engem édekelne, tudsz még ilyen áron? Hamarosan szükségem lenne rá.
Nemtom adtak hozzá.. :D Persze van annyiért is de ez gyári, nem utángyártott K&N, és tsai, nem mind1...
Igen 03-06!
leszedő minek ezt soha nem értettem?én a szűrőt 2000 ft a levegő szűrőt 5000 vettem
Gondolom 2006 és előtti modellre valók...
Gyári, bontatlan Honda légszűrő, olajszűrő+leszedő! 12000 a kettő együtt! Boltban 16-17!
2003-2004-hez sérült oldalidom eladó(repsol) -Kipufogotakaro+hátsodob. Ár:10000ft -Hondás motoros cipö 43-as..ÁR:10000ft
pz.71@hotmail.com / itt elérsz
Mennyibe kerülne,meg tudod adni a számod?
előre is köszi
nekem vagy 1
Sziasztok,tud valaki nekem segíteni 2003 as cbr 600 rr re szeretnék első féktárcsát csak 1 et!
Előre is köszönöm
kösz srácok !
Szevasz földi!
Drégelypalánknál előztem egy lovaskocsit , amiről valamiféle ekevasak
lógtak le oldalra ... ahogy elmentem mellette felnéztem a négerre a szekéren és mikor visszafordultam már előttem is volt a maruti.
mondjuk a dologhoz hozzásegített az is , hogy előtte össz.-vissz. 1.5órát aludtam
Hú, hát jobbulást!
helló földi! olvastam,hogy balesetet szenvedtél.hol történt?
amúgy meg mielőbbi gyógyulást!
hát úgy , hogy egybefüggő lila-fekete folt volt rajta
de kenegetem valami Lioton 100000 kenőccsel és egész szépen eltünteti
Fekete a karod? Ezt, hogy érted?
ja-ja... már jobban vagyok , de a bal karom full fekete , meg az ujjam is sínben van .
most vettem egy donornak való marutit a srácnak , akinek összevágtam a gépet.
Ha letudom felé a saramat , akkor télen nekifogok a Hondának ...
valszeg nem kell sokat rákölteni . legalább is remélem , mert a
keret egyre szűkösebb . Úgyhogy csak apránként
Én meg a budapesti motorosok topicba
Irtam Neked az alkatrész topicba!