Őszintén ,én nem a gumi miatt dobtan el,hanem mert hidegvolt még és fékezéskor bedarált a hátulja.....inkább pszihés alapon akarom lecserélni,vagy babona?
Köszi a tanácsokat srácok, ma mindenképpen megnézem a láncot, valószínűleg egy picit lazítok rajt, aztán kiderül! :)
Kondi a fogaskereket lehet, hogy ma eljuttatom neked!
legyen 3 cm belógás sztenderen és tökéletes a lánc inkább egy hangya fasznyit legyen laza mint sem feszes ja és mosni mosni mosni és azt hidtem hogy baj van a lánccal és kiderült csak pár szem volt beállva kicsit pedig 1500 2000 km és mostam eddig most 500 km és lemosom ha kell ha nem
Őőőő úgy lőjétek be a láncfeszességet, hogy egyenesben van a motor és rajt ülsz, sztenderen szopóka, mert jónak néz ki de rádobod magad aztán rögtön megfeszül.. Am milyen áttétel lett végül? Jah meg mikor jársz errefele?
Egy kis szaksegítséget adhatnátok!
Láncszett csere után elég feszes lett a váltóm, pedig a lánc nincs annyira megfeszítve szerintem, sőt megvan az a pár centi mozgása...
Valaki hasonlót tapasztalt?
Köszönöm szépen
Sajnos nem tudok eladó RR-t, illetve csak azokat amiket itt, és a használtautón olvasgatok :(
Elég gyakori színkombinációt kedvelsz, szerintem sikerülni fog a dolog, és az árral sem lesz gondod..
Azt viszont vedd figyelembe, ha meglátsz egy olyan motort ami esztétikailag, és műszakilag is rendben van (már amennyire ezt ki tudod szűrni) és élőben megnézed, kipróbálod színtől függetlenül beleszerethetsz
Nézz meg több motort is, és hátha beleszaladsz a kedvencedbe!
Én valószínű eladnám a bőrruhámat!képeken látható Büse,púpos,karbonprotektoros,egyberészes....megfelelő állapotban!Nekem egy kicsit nagy75kg v.ok.,magasságra tökéletes,182cm,Szerintem 80-85kg tuti jó.....80000ft
Készülj fel, hogy 180€-ért ezt a bőrruhát nem fogod megkapni a boltban. Ugyanis a netes katalógus nem a boltok árukészletét tükrözi, ráadásul amit belinkeltél, az csakis postai kézbesítéssel rendelhető (restposten).
És az osztrák boltok általában pár euroval drágábbak is, mint a netes árak.
Sziasztok!
Úgy néz ki most hogy cbr 600 lesz amivel motorozni fogok, és most keresgélek.. Valaki nem tud éppen egy eladó 600-ast?
Árban maximum 550.000 ft-ért?
szerintem is elég jó a louisbolt....én tőle 80km-re lakom,be szoktam járni és jó dolgok vannak......árbais,van éves katalógusom ha valaki kíváncsi valamire, ha nem találja a neten....
Kondi a fogaskereket lehet, hogy ma eljuttatom neked!
CSurri, köszi
te tudsz valamit, mert én gyakran nézem az eladós oldalakat, de eddig csak az 1.-t mentettem el...
viszont a 16-18ezer km mennyire reális?Egy ilyen korú motornál a 40-50ezret érezném valósnak, ha nem csak a meki előtt használták
vagy, ti mennyit mentek vele?
elsősorban a kinézete miatt lesz megvéve, másodsorban túrázásra.Tudom, sportgépet túrázásra, dehát a szerelem az szerelem
még egy dolog, kezdő lánynak ajánlanátok-e, vagy sem?
Én tudok neked egy ilyen vasat ... 39000km-el 1-1.1m-ért ,ha érdekel ...
holnapra felteszem a srác számát ha kell
Láncszett csere után elég feszes lett a váltóm, pedig a lánc nincs annyira megfeszítve szerintem, sőt megvan az a pár centi mozgása...
Valaki hasonlót tapasztalt?
vagy
2
vagy
3
vagy
4
vagy
5
Ez nem elég ?
Sajnos nem tudok eladó RR-t, illetve csak azokat amiket itt, és a használtautón olvasgatok :(
Elég gyakori színkombinációt kedvelsz, szerintem sikerülni fog a dolog, és az árral sem lesz gondod..
Azt viszont vedd figyelembe, ha meglátsz egy olyan motort ami esztétikailag, és műszakilag is rendben van (már amennyire ezt ki tudod szűrni) és élőben megnézed, kipróbálod színtől függetlenül beleszerethetsz
Nézz meg több motort is, és hátha beleszaladsz a kedvencedbe!
1-1.3M korul tudsz elado 2003-2004es piros alapon fekete szarnyu 600 RR-?
És az osztrák boltok általában pár euroval drágábbak is, mint a netes árak.
Úgy néz ki most hogy cbr 600 lesz amivel motorozni fogok, és most keresgélek.. Valaki nem tud éppen egy eladó 600-ast?
Árban maximum 550.000 ft-ért?
Üdv!