Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

es ez mennyiert van? Balassagyarmat kozel van unokatesomekhoz..nem gond oda atugorni
Ha a CASCO-ra gondolsz azt nem vasalják be biztosa, nem olyan mint a kötelező! Sőt, már úgytudom azt sem, hanem egyből megszűnik 1 hónap után a szerződés! Biztosító nem tud segíteni, csak annyit mond, hogy nem köt motorra, vmi bankos emberke kéne!
sajna az én motorom is hiteles , de nekem nincs rajta CASCO ...
Szia Szigi !
Szerintem erről kérdezz meg egy szakit , valamelyik biztosítónál ...
De ... lehet hogy segítene valamicskét az ha kivonatod ideiglenesen a forgalomból a vasat vagy fél évre és akkor jóváírják az utolsó negyed évi befizetésből a fennmaradó összeget (talán ez érvényes a CASCOra is )
Jövőre + áprilisban újra visszahelyezteted , és és így azt a negyed évet se kell fizetni ( az idő akkor még úgysem jó a motorozáshoz...talán)
http://biztositaskotelezo.hu/k...

De mindezek mellett az a véleményem , hogy igen keményen elkezdhetsz gyülytögetni , mivel az elmaradt összeget , valszeg kamattal , bevasalják rajtad
Dehogynem, vegyél Two Brotherst, csak ne carbonszálast, az enyém most jött szét 30000 km után - 6000-ért csinálták meg!
Üdv!

Már 3 felszólító levelet kaptam a banktól a casco miatt. Nem fizetem már lassan 1 éve, és év elején megszűnt. Persze értesítették a bankot, és kérné be az utolsó befizetett csekk másolatot, ami nincsen. Felhívtam őket, és mondtam hogy nem kívánom a cascot fizetni, mert a svájci frank alapú hitel miatt nem fér bele. Erre mondták ,hogy ha 1 milla van a motorból vissza, csak akkor lehet casco mentes -- kössem vissza. Megpróbáltam! Szóba sem állnak vele a bztosítók, csak 1 talán az is havi 70 ezerért, mert van vmi új lóerő/köbcenti arány, és már mocira nem vállalnak kockázatot... Most itt állok, 3 felszólító levél volt, nem tudom mi lehet a következmény, ezért írok ide,hátha vki tud segíteni, vagy volt hasonló tapasztalalta. Mit lehet tenni? A mociból még sok van vissza, nem kívánok 1 összegben milliókat befizetni.
az nem baj ha nem öblös, egy 600as blokktól nem várható el olyan mély hang mint egy ezrestől...

télen (legkésőbb karácsonyi ajándéknak:) lesz aktuális a dolog majd kereslek.
Eléggé magasan duruzsol a Yoshi ... számomra érdekes is volt mikor mögötte mentem .ua.seb.fokozat , naggyából egyforma fordulaton az enyém (Yoshi RS5) öblösebben duruzsolt...
dehát más dob , majdnem egyforma motor , más pilóta
szerintem megérne egy misét neked ... ha még érdekel
úgy néz ki, h erősen szlovák rsz lesz rajta...legalábbis ebbe az irányba hajlok

Állatanyó, köszi!:), az első amit kiszúrtam: az a yoshi mekkorát szólhat
Új hátsó fékbetétek cbr 600rr eladó 4000ft 06-30-8648607
Szerintem ha jó a motor, akkor megéri. Ha pl 1,3M-ért elhozod, + reg 100E, akkor is csak 1,4M-nál vagy. A forghely névre írva 120E, de ha magyar papírost veszel, akkor is kb 100E mire átíratod.
Szia zsékettő !

Itt a CBR amiről beszéltem ...
Dénes Gábor
Balassagyarmat
Tel.: +36302285624

Szezon végére jött pár gumi 180 Pirelli Michelin 21,5E/db 190/50R17DiabloCorsa 20E/db 180- Metzeller Z6 21E/db
köszi

kaizen neked is!

tehát, mindjárt nem is éri meg annyira...
üdv. eladó cbr 600rr , 2007-es, magyarországi, törzskönyves, szervizkönyves, első tulajos, gyári kulcsokkal, végig szervizelve, új gumikkal, 30 ekm-rel, túraplexivel, fém fékcsövekkel, újszerű állapotban. ára 1.250 mft alku nélkül. 0620/992-4528
Kb 100 ezer körül van a regadója, a forghely pedig kb 120 ezer
mibe fájhat egy forgalombahelyezés?

3000km-rel 1.3M-ért
én meg 0-val hoztam el az enyémet
Nem maradt le semmi ... ennyivel hoztam el a vasat (a sajátomat)
amit írtam , az egy 2004-es darab piros alap , fekete szárnyal és fekete farok idommal .
csak még nem bírtam beszerezni a srác számát , mert nem futottam össze vele . De holnap nem dolgozok és reggel az első utam hozzá vezet majd ... ígérem
lemaradt egy 0 ? Mtert a hirdetésben mindegyik fölötte van annak, amit írtál.
Nekem megért ennyit ... 1670km-el hoztam el ... vagy2 hete
ti, na...
szerintetek ez megér ennyit?

s ez még bejáratós is.

te melyiket vinnétek?
Jocee: köszi az ajánlatot, de csak fekete szárnyakkal jó

tudom, nektek nem új, de én most találtam rá erre a dizájnra, és ez húb+ , nehogy lecseréljem az sv-m erre....