Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Urak!HHa valakit érdekel bubis sötét plexi 12-körül tudok újakat minden évjárathoz.Zselés markolatokat 4000-ért. bali105@t-email.hu
mondjuk itt azt írják , hogy a 03-06 az egyforma
Szia!Én tudok neked rendelni zsír újat 16-17 körül!
03-04-esnek más a hátsója, mint a 05-06 osé. 05-06-osé rövidebb és picit szélesebb a hátsó idomja és a zárszerkezete is máshogy van megoldva szóval szerintem nem jó
Sziasztok.
Meg tudnátok mondani, hogy 2005 600rr-hez honnan tudnék beszerezni ülés púpot? köszönöm
mit reszelsz a cibrin Nojjjbi ?
Jelenleg nekem is darabokban az egyik nagy átalakításon megy keresztül De inkább gyúrjatok a 2011-re
Kikaptam akksit, 2 év alatt nem volt töltve, ráfér, aztán megy a szekrényre. Sajna nix motorozás....
Köszönöm ! Asszem mi is többen megyünk ,ha rendesen összejön a banda.Majd felkeresem az illetékest ... mégegyszer kösz!
Nekem asszem 5e-be fájt, de ez kedvezményes ár volt, Vikingék alkudták ki, mert többen voltunk egyszerre...
Szevasztok!

Karácsonyi ajándék tipp: www.motoros-polo.hu

Én már berendeltem mindenkinek a névre szóló pólóját.
Hatalmas lesz az öröm!
Szia Badzoli!
AGOnál mibe fáj ha padra teszik a vasat?
Dehogy lógatom! Készülök snowboardozni!
Lógatjuk az orrunkat a szar idő miatt
jól kihalt ez atopic... hol vagytok emberek ?!
Szevasztok ! gyári cső érdekel valakit ?
garantáltan egyet nem puffant csont új
ha kell csörögjetek rám , küldök képet is
30/340-44-26 Szabó Szilveszter
03-04-re eladó egy Mivv titán sportdob.
Amolyan legyező formában repült szét és még hiányzik is belőle pár darab ... de lehet a felső felét meg lehet menteni
Az idomot ne kapkodd el, mert én is azt hittem, és frankón megcsinálták.......nézesd át mindenképpen szakemberrel!
Szia !
Az enyém még lebontás előtt van ... mivel még bennem vannak a drótok .Más meg nem nyúlhat hozzá .
Egyenlőre beszerzem amit lehetséges .Nekem sajna nem nagyon lehet javítgatni az idomot ... úgy néz ki komplett bal fele kell
Szevaa!
Nekem csak lábtartó kellet új,meg tükrök,matrica szett,oldaldekni,plexi,Lakatos Robinál vettem ezekt.az idomokat hegesztették,de nagyon komolyan megcsinálta a srác,belső feléröl sem lehet semmit észrevenni,szóval le a kalappal az ember elött.....Ja meg a vör7 -töl vettem müanyagot a lámpatakaró hoz és egy lábtartót konzollal.Tiéd h.áll?
Szia Zolibácsi !
honnan szerváltál alkatrészeket a gépezethez ?
Balos lámpa úgynéz ki meg van már
Valaki egy laza körre Veszprém megyébe?