Sose tud6od mikor kerülsz olyan helyzetbe......persze ha nem olyan családi helyzetbe születtél bele!.....Persze ha motort veszel inkább invesztálj bele még 10eftot,hogy nézze át olyan aki keni vágja mi a helyzet mint h.,szart vegyél....de én sem adnám oda ennyiért....ha nem muszáj!De jobb kiszálni így mint h. a bank elvigye nem?
ha olyan helyzetben vagyok akkor meg nem veszek motort ha tudom hogy 2 év múlva szarért húgyért el kell adnom mert nem tudom fent tartani hála a CHF alapú hiteleknek
enyém 2008 as de tuti hogy ennyiért nem adnám oda akkor már használom még egy 5 évet és kimotorozom teljesen aztán eladom alkatrésznek ,de annak nem látom értelmét hogy csak azért eladjon valaki egy karcmentes motort hogy legyen egy bolond aki olcsón tudjon venni egy fasza gépet
van egy olyan bukógomba amit a blokk tartó csavar alá kell helyezni igy nagyot tart eséskor és nem is kell idomot fúrni kérdezd meg Badzolit hogy Ő hol vette de ha jól tudom akkor waltermoto
Nekem mondod öreg ... 2 napja van nálam a moci és azóta 3x mostam le fullra a szar idő miatt ... kb. 5 percig tart a tisztaság .
Minden szar meglátszik rajta de leszarom ... ez kellett , így szeretem
Sziasztok Márkatársak !
Egy olyan problémával fordunék hozzátok , hogy ha
bukógombát akarnék felpakolni ,akkor meg kell e vágni az idomot ...
mert a blokkt taró csavar pont mögötte van ... és az idomot nem szeretném szétbarmolni.
Tulajdonképpen a kérdésem az , hogy 1:-jól sejtem e a dolgot , 2:-milyen megoldást tudtok nekem mondani...
Az infókat előre is köszönöm !
Hellósztok!Eladó egy continentál sport attack 180as hátsó gumi!20km-t mentem vele!Ausztriába vettem 180euró rol volt leárazva.....30000ft ért adom!Érdeklődni itt, vagy a piton225@totalcar.hu email címen.
azért kössz a tippet.
Igen, mindig van akinek változik az anyagi háttere és a motort áldozza be.
Én most 1-1.2M körül árulom az 1.6M-ért vett ezres sv-m, de örülhetek majd ha 1M-ért elmegy...