Súlycsökkentés lényege, hogy általában a keményebb sűrű anyagszerkezetű anyagokat( fémeket) könnyebb öntvényekre, kompozitokra szokták cserélni. Tehát kisebb a tűrése ergo jobban és hamarabb kopik. A váz súlyának csökkentése meg azt eredményezi, hogy bizonyos helyen való nem nagy ütéssel, ütközéssel könnyen elferdülhet és sokszor láttam olyat, hogy a váz a hegesztésnél kettétörik.
meg ez sztem olyan dolog, h esésközben is ráránthat az ember a gázra egyből felszalad vagy ugye ha a hátsó kerék elemelkedik a talajtól akkor is valamennyit felszalad a fordulat nem?
Gondolom szépen megvzsgálják , hogy hanyadikban volt és mekkora fordulatszámon állt meg a mutató.Ebből lehet számolni ,
hogy mennyivel tekert az illető...gondolom én .
Régebben használtam egy F2-es CBR-t és mikor nem tudtam hanyadikban vagyok(néha most se tudom) csak a mutatókat lestem és egy idő után berögződött a dolog .Ebből következtetek erre a tényálladékra
De lehet nincs igazam.
Szerintem azt , hogy mennyivel csapatott a kolléga ...
De erről inkább kérdezd POHI-t , vagy BearDr-t a
"Gyorshajtás, yard, megoldások" -topicban .
remélem segíthettem .
Jut eszembe ! Ti milyen olajat használtok ? Meg milyen áttétel A gyári az 16/42
és most nem akarja nagyon elforogni magát Szerintem tavasszal variálok rajta kicsit . (-1/+2) erre gondoltam
ebből tudjákvissza nézni h mekkoa sebességnél történt az ütközés....
hogy mennyivel tekert az illető...gondolom én .
Régebben használtam egy F2-es CBR-t és mikor nem tudtam hanyadikban vagyok(néha most se tudom) csak a mutatókat lestem és egy idő után berögződött a dolog .Ebből következtetek erre a tényálladékra
De lehet nincs igazam.
hétvégén olaj csere (Repsol Moto Racing 10W-50)
Előre -1 , csak tavasszal cserélem szerintem .
De erről inkább kérdezd POHI-t , vagy BearDr-t a
"Gyorshajtás, yard, megoldások" -topicban .
remélem segíthettem .
Úgy is maradt ? üzemképes még a vas ? vagy úgy érted , hogy ha most , a perec után gyujtásra teszed és akkor a ford.szám jelző megáll valahol ?
Ha szinte az évenkénti újítás eredménye az általában kisebb súly , kontra nagyobb teljesítmény , akkor mi lehet a hátrány ?
és most nem akarja nagyon elforogni magát Szerintem tavasszal variálok rajta kicsit . (-1/+2) erre gondoltam
Adatlapomon találtok elérhetőséget.
Csak vicceltem. Nagyon állat a gépezet