neked is ilyen színű a vas Krisz ?! fehér felnivel ? ...
KB. 2 hete ( talán szerdán) vágtattam haza a Honda Dream-ből ...
M0 bevezetőn eljött mellettem valaki az "ikertesóval"
nem te voltál?
Ha az ár ugyanaz, akkor nem is kérdéses, hogy a 2007-es. A 2004eshez képest a 2007-es 2 generációval újabb, egy teljesen új fejlesztésű blokk-váz, még a 06-oshoz képest is. Ugyebár elektronikus kormánygátlós, full állítható fejreállított első teló, radiális nyergek és pumpa, erősebb blokk, kisebb súly.
Arról nem is beszélve, hogy mennyi km lehet a 2004-esben?
De avval akkor nem az a baj, hogy pályáztak hanem az, hogy köcsög aki mást becsap. Kb 2 héttel ezelőtt nem ti voltatok a bableves csárdában hollókő felé? Még csodálkoztam is, hogy nem csak nekem van fehér felnim. Majd jelezz vissza, hogy milyen lett a futóműved és végül melyik beállítást választottad. Bár ez igazából már csak jövőre derül ki.
továbbra is azt mondom, ez a fehér alapon fekete honda dizájn kib*** jól néz ki
én nem is a pályázóktól félek, hanem a hobbispílerektől, akik megveszik a vasat, kimennek pályára, szétgyilkolják, nincs törődve vele stb. majd eladja...
Hiszen aki rendes pályázó, az a legjobbat adja meg a vasának!Ami becsülendő, csakhát kis országunkban a fillérbaszók vannak többségben
s ezt az eladó személyéből nem mindig lehet levágni...
kiegészíteném :
A versenykörülmények között használt motoron azt értettem , amelyiket úgy adják el , hogy rendesen ki van hasalva benne a blokk + agyon van ütve a váz ... ezek után szépen visszateszik a gyári csilli-villi idomokat .Mikor meg megveszed ,egy darabig még minden fasza ... aztán jönnek a gondok.Majd a felismerés , hogy "lehet , hogy rábasztam"
Persze nem mindenki egyforma . De az ismeretségi körömben is volt olyan srác , aki így passzolta el a vasat valami szerencsétlennek, akinek KB. annyi ideig csurgott a nyála egy motor után mint sokunknak...
Szerintem ez egy LUTRI.Én is úgy vettem a ciberét , hogy tudtam , hogy pályáztak vele . De a legjobb tudásom szerint (ami szerintem nem valami sok) átnéztem ,átnézettem a gépet és arra jutottam , hogy nekem ez megéri ... és belevágtam.Eddig nem bántam meg.
Mellesleg jövőre tervben van , hogy elmegyek pár pálya napra .
Szerintem azt mindenkinek ki kell próbálni.Ott tanul meg az ember igazán összenőlni a géppel és legalább megismerheti a határait .
Inkább ott mint közúton.
Üdv.:
Szili
Köszönöm drága barátom ...
Egyébként nem gond a pálya ... az enyém is látott már olyat
és még fog is ... csak lenne már tavasz
A beállításokat még 1X nagyon szépen köszönöm
Miért lenne baj, ha egy motort versenykörülmények között használtak? Azért mert mindig a legjobb olaj van benne 3x gyakrabban cserélve, folyamatosan van szervizelve, minden apró zörej kiderítve, javítva, ha egyáltalán kell valamit javítani. Szerintetek aki pályázik elhanyagolja a motorját? Nem hinném! Egyébként egy 2004-es 600RR ára ennyi!
Hali, húzó elöl: 1.75, nyomó elöl: 0.75, húzó hátul: 2.5, nyomó hátul: 9katt. Teljesen betekerttől kifelé a fordulatok. A beállítás elég sok mindentől függ (gumi típus, nyomás, vezetési stílus, stb.), de kb. ezek között az értékek között próbálkozz: húzó elöl: 1.5-2, nyomó elöl: 0.5-1, húzó hátul: 2-2.5, nyomó hátul: 8-10katt.
Nekem sántít egy kicsit a dolog ... de hát próba szerencse .
Az enyémmel is voltak pályán .Ezeknek ezt tudni kell.Na persze
az ne valami jó , ha olyat veszel amit verseny körülmények között használtak ...szerintem.
Az eladót nézd meg magadnak rendesen ... ki Ő,mit csinál ...stb.
Ha szeretnél télen is motorozni,szavazz a Superbike.hu-n a HAVI SZAVAZÁS-nál.
Igényfelmérést készítek,hogy lenne-e igény egy fedett,fűtött,megfizethető...stb. pályára.Kiváncsi lennék,hogy a sport és egyéb mocikon edződött kollégák,ínséges téli időkben vagy bármikor,felpattannának-e egy-mondjuk -125-ös mocira állatkodni,ha lenne egy nagyobb csarnok,ahol ezt megtehetnék?
Szavazz vagy dobj egy üzit a bukucszoli@freemail.hu címre!Köszi!
Hellósztok!Eladó egy continentál sport attack 180as hátsó gumi!20km-t mentem vele!Ausztriába vettem 180euró rol volt leárazva.....30000ft ért adom!Érdeklődni itt, vagy a piton225@totalcar.hu email címen.
Volt szerencsém hozzá ((nastro azurro ) rossi festésben)
elég bitang gépezet