Srácok!
Lehet, hogy nem ide kéne írnom, de nem találtam a témába vágó topkot. Egy egyszerű kérdésem lenne hozzátok. Ti mivel szeditek le feszán a bogarakat, meg ilyen szarokat a motorról? Mivel még új vagyok a 600RR-en, még szokatlan, hogy kicsit nagyobb sebességgel csapódnak fel a bogarak, és számomra nehezebb leáztatni.
Előre is kössz, Andrew
nekem az nem jó mert az egész villát, kormányt mindent szétt kell szednem és levennem... valahol a vázon szerintetek meg lehetne oldani? nem lesz tőle baja ha ott akasztanám fel valahová?
Ahogy Norbi is írta a villahíd közepén, ami a váznál csatlakozik....átdugsz a lyukon lefelé egy kötelet, a végére pedig alátétet vagy csomót kötsz, és felkötözöd valami stabil helyre(pl. gerenda)
tkazmer üdv. így vettem a motort hogy rajta volt a túra plexi , viszont nem MRA az biztos hanem valami más , csak nem jut most az eszembe a neve. viszont szerintem nem kell nagyon szétbombázni a plexicseréhez az egész elejét. arra figyelj hogy a középső csavarok párja tehát a gumisrész benne van a fejidomtartó konzolba azért nem bírod csak úgy kihúzni ha kicsavartad mind a 6 csavart. úgytudom a tükröket is lekell szedni. de megnézem az enyémet hogy van hátha rájövök. ha nem jól tudom bocsi! üzenek még! üdv.
üdv szabi. van rácsom eladó a két lámpa közé , viszont a rizoma rajta volt a motoron úgy vettem. levettem róla és a gyári lett visszatéve rá. és a rizomát eladtam .
Sziasztok. Ha lex valami gurulás szóljatok. Szivesen mennék.
Rocky küld már el légyszives sms-be a szerelő telefonszámát.(köszi)
Valamiért ég az olaj lámpa és ideje lenne kideríteni miért is
villogtam 1000el. egymással szembe álltunk mert nem tudtunk ki kanyarodni integettem meg minden. Te meg bólintottál de láttam nem vágod a szitut láttam lett új sisak is
szia vör!
a túra plexid netán MRA?
most jött meg az MRA raccsing dupla bubim, de félek felszerelni egyedül, ugyanis az alsó 2 csavarhoz nem jutok hozzá, lehetetlen odaférni. hogy van az a 2 csavar rögzítve? csak a műanyagba van becsavarva, vagy pedig alátét és anya rögzítésű? a másik 2 pár szabadon látható csavar nem lenne gond, azok ugye gumialátét és valami gumiburkolású anyás rögzítésűek.
nem találtam semmi manualt hogy lehetne egyedül szétszedni. ha anyás az az alsó 2 csavar is, akkor ahhoz a komplett elejét szét kell szedni ahogy látom..
bízzam inkább a szervízre?
szívesen várok tippeket, hátha már más is eljátszotta ezt a történetet. muszáj a gyári plexit lecserélni..
Már alig várom érdekes kérdéseid!