halli emberek mi lehet a baj? a kormányon ami van jobb oldalt olajtartály az beleér nekem a fejidomba térésnél... el is akad benne...a moci furcsán is tér,nem is engedi magát dönteni az egyik oldalra. teló és az alsó villa kifli görbülve volt de meg lett javittatva, utána leellenőrizve. Mondjatok valami tippet.
Ha oldal sztenderen van akkor kuplung deklit le tudod venni olaj leengedés nélkül. De tuti maszát vegyél mert csak maszázva van gyárilag NINCS tömités! LOCTITE 5926-Kék a tuti 380C-hüálloság. A dekli és a blokk tömitö felületét pengével vagy féktisztitos rongyal pucold meg tuti tisztára.Visza helyezéskor ügyelj az alátétekre és az elsö fogaskerékre valamint hogy a kinyomokar milyen állásban van.Meghuzás átlosan érzéssel mert acélcsavart huzol aluminium menetbe csak kiskrona vagy nyomaték kulcs Kb 10-15Nm.Várjál kb2,5órát,hogy megszáragyon a massza. utána indicsd be és jorasd 15-20percig és elenörizd nem szivárog vagy könyezik az olaj.A másik oldalt ugyan igy. Jo munkát
ha leveszem a két oldalsó deknit akkor ott mire kell vigyázni? Kipotyoghat valami? fogaskerék,rugók stb? Ugye az olajat engedjem le előtte? Ha igen akkor azt vissza önthetem utána? 2hete cseréltem olajat és nem olcsó mulatság... Karcos mindkét fele és meg szeretném csináltatni
Meg tudja valaki mondani, hogy amikor nincs behúzva a kuplung, akkor van egy kis hangja a motornak nem is hang, nem tudom leírni amikor odarakom a kezem a motorhoz és nincs behúzva a kuplung akkor érezni lehet kis rezgést amikor meg behúzom akkor semmi, ez normális? 600rr-ről van szó 2003-as
Tudok hozzá ha érdekel, 06705496103
Eladó cbr 600 rr 2007-2010-ig alkatrészek (sérült és hibátlan is)szinte mindent tudok hozzá.
06705496103
racccing@gmail.com