Supercorsa SC2-es utcai! használtakat tudok szerezni máshonnan is! 30-40-e attól függően milyen használt! Nekem jó mert csak a legszéle van megkopva (pályán használták őket). Viszont rohadtul lehet érezni hogy jobban tapad! Más fórumokban olvastam már hogy 60e körül újat tudnak! Szerintem megéri!Kicsit esőben ciki, de sokkal jobban tapad!
Lampat siman a gyari helyere kell szerelni ugyanaz a felfogatasa.. Index, rendszamtarto ledob, ahogy mondta rendszamot meg valami okos szogben felfogatod a kipuff ala.. Supercorsa az a rendes utcai valtozat vagy a slick?
Supercorsa SC2-es utcai! használtakat tudok szerezni máshonnan is! 30-40-e attól függően milyen használt! Nekem jó mert csak a legszéle van megkopva (pályán használták őket). Viszont rohadtul lehet érezni hogy jobban tapad! Más fórumokban olvastam már hogy 60e körül újat tudnak! Szerintem megéri!Kicsit esőben ciki, de sokkal jobban tapad!
Gumit most szereztem, 90%-os diablo supercorsat 20e-ért első hátsót. Most is az van rajta
én azt szeretném megkérdezni, hogy a CBR 600F4i és az RR láncszetje stimmel e?
Neked ilyen van? Ha van képed róla dobj egyet plíííz
Nekem 150-200 as eroltetettmenet + felvonulas + 2 szemely + varos leallit indit melett evett 7 litert. 70-100-130 melett 5 littyo!
így a napi számlálót nézve 200 km/ kb 12-13 liter megy bele!
Nektek kb. hany km nel kezd el villogni az utolso csik a benyaszint jelzon? Odairhatnatok azt is, hogy milyen hasznalat mellett.