Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:)))) úú de jó ez a dob! Ilyen kéne nekem csak kicsit price-i!:)
Valahogy igy!
Akkor mondd hol lehet ilyet szerezni?:)

Supercorsa SC2-es utcai! használtakat tudok szerezni máshonnan is! 30-40-e attól függően milyen használt! Nekem jó mert csak a legszéle van megkopva (pályán használták őket). Viszont rohadtul lehet érezni hogy jobban tapad! Más fórumokban olvastam már hogy 60e körül újat tudnak! Szerintem megéri!Kicsit esőben ciki, de sokkal jobban tapad!
Nem.
Lampat siman a gyari helyere kell szerelni ugyanaz a felfogatasa.. Index, rendszamtarto ledob, ahogy mondta rendszamot meg valami okos szogben felfogatod a kipuff ala.. Supercorsa az a rendes utcai valtozat vagy a slick?
Pffff! Jó kérdés! Én megkérdezném a Karasnát
csak kéne nekem egy ilyen! De hogy kell felfogatni? A rendszámtáblával mit csinálsz? Gondolom valami egyszerű cuccal felfogatod okos szögben!

Gumit most szereztem, 90%-os diablo supercorsat 20e-ért első hátsót. Most is az van rajta
sziasztok,
én azt szeretném megkérdezni, hogy a CBR 600F4i és az RR láncszetje stimmel e?
En majd akarok ra csak egyelore gumit akarok venni. Amugy 100% olyan mint a gyari, nem kell semmit mokolni vele csak kicserelni..
KÖszi

Neked ilyen van? Ha van képed róla dobj egyet plíííz
20 ropi korul mennek. Szolj ha kell..
Hol lehet ilyet kapni! ÉS mennyiért?
ÁÁÁ dehogy....foggalmam sincs mennyit tudok vele lemenni...még kezdő vagyok!:)
Sztem legfaszabb:
Azigen!

Nekem 150-200 as eroltetettmenet + felvonulas + 2 szemely + varos leallit indit melett evett 7 litert. 70-100-130 melett 5 littyo!
Hátsó renszámtáblatartó-féklámpa-index-re milyen okosításokat, megoldásokat tudtok?
POnt ez az! Én nem figyeltem meg még sosem, mert mindig változóan használom. De max 150 km:)
Hát nekem bedöglött az üzemanyagszint jelzőm és mindig van 2 egész csíkom még ha csont üres is a tank!

így a napi számlálót nézve 200 km/ kb 12-13 liter megy bele!
Csaoo

Nektek kb. hany km nel kezd el villogni az utolso csik a benyaszint jelzon? Odairhatnatok azt is, hogy milyen hasznalat mellett.
inkább fényásold, az hitelesebb :)
OK, de utána kérem az ollót, hogy kivágjam a rajzolt ezreseket, amivel fizetek..
kés villa olló :)
2004-esítsd..
nem félsz, hogy öngólt rúgsz? ..szádra meg vigyázz, mert én lépek bele..