[O04 köszi az oktatást megértettem,annyiért adod amennyiért el tudod adni ,a te dolgod.de ha már ilyen okosnak tartod magad akkor elég lett volna annyi,BOCS ANNYIÉRT NEM ADOM!Chubby fasza csávó válaszolt,te meg, megsértödsz egy olcsó összegen.jó egy falusi ............!
HA annyiért tudsz szerezni akkor szerezz nekem egy 2000-es 600-as hornet-re,egy K5-ös GSX-R 600-ra és egy K2 GSX-R 600-ra.Pár havernak most kell cserélni.Gondolom ne várjak a válaszodra
JohnyCash-el még életemben nem találkoztam sőt hozzá se szóltam de tény, hogy jóáras az XRAC-je. A Tizedesre is 23 000Ft volt. Persze ha valaki a gyárból lopja annak biztos sok a 15 is. De ha valaki ilyen kurva jól értesült akkor egyáltalán miért akar itt vásárolni?
Szinte látom magam előtt a dolgot. Opel Corsa tesztautó 3,3 millió Ft. pistihonda bemegy és közli. ennek a beszerzési ára 2,5 milla és ráadásul van benne 800km ezért adok érte 1,7-et majd nem érti, hogy miért röhög rajta mindenki.
1. szótő: ért tehát: értsd
2. ügyes vagy, ha te mindenhol tudsz alkudni...biztos meglátnak és megsajnálnak
3. 24 helyett 15, tehát engedtem,meg engednék is, ha nem pofátlanul alkudnak
4. biztos te még a beszerzési árból is tudnál alkudni
5.szépen kérlek ne reagálj, nincs kedvem egy névtelen gyerekkel vitatkozni-köszi!
mindenki pénzből él, alku nélkül minek veszel valit,még a boltba is kapsz kedvezményt.nem?amugy meg nem magam égetem, mert eddig mindent vettem már,csak te hiszed hogy minden arany ami fénylik
Miért nem kéred ingyen?Ahogy látom te minden után érdeklődsz,aztán bemondasz egy nevetséges árat!Magadat égeted...
Ne fárasszál.....köszi!
Csak tisztán látás végett a komoly érdelődőknek: (darabja ennyi)
FERODO FDB 2181 XRAC
Cikkszám: első fékbetét - verseny
Bruttó ár: 11 070 Ft.
Leírás:
A "CP", „XR” és „XRAC” jelzésű FERODO fékbetéteket egyaránt ajánljuk utcai és verseny használatra is. Rozsdamentes acélból és öntöttvasból készült tárcsákhoz használható. Legfőbb előnyei a hosszú élettartam, kisebb mértékű rozsdásodás valamint tárcsakopás. Nedves és száraz útviszonyok esetén is megbízható.
érdekelne hogy mennyi lenne egy CBR600F4i-hez Yoshimura Trioval dob?Az anyagát még nem tudom sorold már fel bite mindet.
Ami esetleg még érdekelne egy Honda RS125 vagy 250 pályamotor.
A csizma ára 40 ezer kemény magyar forint. Ha ismered a portékát, akkor tudod hogy mennyit ér, ha meg nem, akkor úgyis hiába papolnék... Ja, még annyi, hogy nekem 42-es méretű a lábam, de érdekes módon nem lötyög rajta. Én vagyok az első tulaja, minden út után le van tisztítva és úgy van eltéve a gyári dobozába. Menésre korlátozottan használható (nyikorog, és úgy lehet benne lépkedni mint a szarógalamb) , de motorozni kiváló benne...
2 párat. kapsz mindkét pár után 5-5 rugót.
Az R1 topicban megtalálsz!
Szinte látom magam előtt a dolgot. Opel Corsa tesztautó 3,3 millió Ft. pistihonda bemegy és közli. ennek a beszerzési ára 2,5 milla és ráadásul van benne 800km ezért adok érte 1,7-et majd nem érti, hogy miért röhög rajta mindenki.
2. ügyes vagy, ha te mindenhol tudsz alkudni...biztos meglátnak és megsajnálnak
3. 24 helyett 15, tehát engedtem,meg engednék is, ha nem pofátlanul alkudnak
4. biztos te még a beszerzési árból is tudnál alkudni
5.szépen kérlek ne reagálj, nincs kedvem egy névtelen gyerekkel vitatkozni-köszi!
Ne fárasszál.....köszi!
Csak tisztán látás végett a komoly érdelődőknek: (darabja ennyi)
FERODO FDB 2181 XRAC
Cikkszám: első fékbetét - verseny
Bruttó ár: 11 070 Ft.
Leírás:
A "CP", „XR” és „XRAC” jelzésű FERODO fékbetéteket egyaránt ajánljuk utcai és verseny használatra is. Rozsdamentes acélból és öntöttvasból készült tárcsákhoz használható. Legfőbb előnyei a hosszú élettartam, kisebb mértékű rozsdásodás valamint tárcsakopás. Nedves és száraz útviszonyok esetén is megbízható.
carbonfolia@freemail.hu
2005-2006 cbr 600rr sötétített, smoke plexi eladó. 9000 ft-ot kérek érte, karcmentes állapotban van.
Megtudja valaki mondani, hogy a gyari 2003 as RR nek mibol van a dobja? Probalta mar vki kibelezni? Injektoron kell ilyenkor valamit allitani?
Kosz a valaszokat!
érdekelne hogy mennyi lenne egy CBR600F4i-hez Yoshimura Trioval dob?Az anyagát még nem tudom sorold már fel bite mindet.
Ami esetleg még érdekelne egy Honda RS125 vagy 250 pályamotor.
Dronx
Amúgy ovál, de 40-ért más kipufogót kell nézned..