Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alexbácsi ha valaki megvesz egy Akrát ami általában elég halak mit lehet vele tenni hogy egy kicsit megjöjjön a hangja (visítson)?
60-ért
menyiért adod az akropovicsot?
segitség kellene!milyen a regina lánc, van e tapasztalata valakinek róla
03'-04're
Csak, hogy ne vesszen a feledés homályába
Még mindig eladó Street legal Akra.
30 503 51 18
Semmi akadálya...nyáron összehozzuk! 1-2000 km kell és megy a moci Balatonföldvárra szervizre, szóval akkor jó lenne! Add meg a telszámod és megcsörgetlek! Pá
Hondacbrfan :neked is bejön a Two Brothers?
Hello Szigi látom Two Brothers dobod van valamikor összehozhatnánk egy találkozót és meghalgatnám hogy hogy szól amugy Keszthely mellett lakom, lehet róla szó?
55e de ez 600-ra való.
azaz acélra gondoltál..

RS-5 acél közcsővel... dobozban...
Ár. 115.000.- Ft.

10 munkanap a szállitási idő...
És egy rs5 a sima króm?
Two Brothers carbon slip on 600 RR.
hang...

Ár: 130.000.- Ft

Szállitási idő: 10 munkanap.
Szia Zoli megkérhetnélek arra hogy csinálj egy videót hogy mégis mit produkál a Two Brothers vagy véletlen nem jársz Zalamegyében esetleg a környéken valahol egy tali? hogy megleshessem az öcsémnek kellene ilyen dob csak jó lenne hallani:
Mi az ára?
eladó 03-04 600rr-hez sportdob
Szevasztok!
Egy cimborámnak kellene a '05 600rrjéhez léptetővilla!
Tud vki segíteni? Köszi!
Eladó használt pályaidom garnitúra plexivel!

Ár: 30.000,-Ft
eladó 600rr pályaidom
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Ha ValterMoto gombát használsz, akkor nem kell idomot fúrni, mert konzollal csatlakozik a blokktartó csavarhoz.
Köszi előre is a hondalaci600@freemail.hu ra küld
Nekem van de néztem én is hogy másképp van megoldva mint szokott! Lafényképezem valamikor
Hello haszál valaki 2007 2008 600RR-en bukógombát ha igen árulja el hogy a hogyan tudja felteni ki kell fúrni az idomot?
eladó honda zászló textil 5x1méteres piros fehér logóval 15000ft akinek kell reeeman@freemail.hu