Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HOlnap nem jössz 12-16 fok lesz.. Kéne csapni egyet
Ez a 7-10 fok jó lenne csak az a baj, hogy februárban meg lehet megint hiddeg lesz!
,,Most sporolás van"

Szerintem nem csak te vagy így! Én legalábis igen!
Ma én is voltam egy kicsit gurulni!
Most csinálom a ,,B" jogsit, elméletileg a héten vezetek már forgalomban , olyan furcsa volt vissza rá ülni a motora, szinte idegen volt mintha újra kénne tanulnom, lehet sokat hagytam pihenni a mocit!
jól látod: Csak én kimentem egy kört elégettem a gumit és már ennyi volt. Most sporolás van
Jól látom, hogy a hőmérő mutatója holnap elérheti a 7-10 fokot?
0ft-al elvihető, csak a havi részletet kell átvállalni,ami 25ezer körül mozog, svájci frank alapú,de kp-ra is meglehet venni. Pontos árat nemsokára tudok írni,de egy ismerősömé a motor, és ezt még nem írta meg :)
hát ez nem sikerül, de ha érdekel átküldöm e-mail-en
Hi! nekem 3 hét alatt megjött.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...|65%3a12|39%
3a1|240%3a1318#ebayphotohosting
Price?
sziasztok!

Ha valakit esetleg érdekel, akkor van egy Eladó CBR.
2003.12havi de 2004.12 hóban lett forgalomba helyezve. Yoshimura dob van rajta,sötétített buborékplexi, de megvan a gyári plexi meg kipuff. 21ezer km van benne. Michelin pilote power gumik,ledes index...annyi a sérülés h az előző tulaj eldőlt vele,majdnem egyhelyben és az oldaldekni van meghúzva,de nem vészes.

Illetve ha valakit érdekel egy Moto GP Pro Valentino Rossi sisak M-L méret és megvan hozzá a zsák, matrica, doboz. 130ezer körül van most az ára, és 90ezerért eladó. :)
Mindegyiken
Én tegnap voltam a Hondánál és az oldalidom egyik darabjáért 80ezret mondtak
úgyhogy nekem is Ebay lesz
Sztem menj fel az ebayre, ott kapod meg a legolcsóbban, és lehet találsz szebbet is mint a gyári!
Sziasztok!
2007-es 600RR-re kellene komplett gyári idomszett
Mindegy milyen színű
FuckyRS te melyik pályára szoktál járni ?
Euroring?
akkor már van minden szóval irány a pálya... Majd kinn találkozunk
40? Nekem 50-be volt, de végülis nem izgat, mert legalább 1 helyen megvettem mindent! Majd vigyázok akkor ezzel a csattal...
Nekem is a fehéret ajánlották, jól is nézett ki, de lusta lennék minden menet előtt fehérre sikálni, és a szürke jobban megy a moci aljához. 48-as ruhát vettem, remélem nem hízom ki!
Nem azt mondtam hogy rossz vagy ilyesmi, csak 40.000 forintért én többet vártam. Például már az a sícipős féle csatja már alig mükődik...
Szigi80
Nekem is ugyan ilyen berik ruhám van (csak arany fehér) de még a csimma is ugyan ilyen ( csak fehér )
vaze hasonlítunk akkor egymásra, vagy csak egy helyen szórtuk a pénzt :))))
De tutik a cuccok :D
Neked mennyi a ruhának a mérete?
Köszi, de ez most drága!
Pereiro!

Ehhez mit szólsz?

http://www.hasznaltauto.hu/2616911_honda_cbr
_2003

A sérülés 60-70 e. ből javítható. Garantáltan semmi gond nincs a motorral, olajcsere után csak benzinre kell költeni.
Hja és egy 10-est engedtek a csizmából is. Scorpion EXO sisakokról tudok valamit? Volt 1 kvajóóóó,de nem volt rá keret ....