Ma én is voltam egy kicsit gurulni!
Most csinálom a ,,B" jogsit, elméletileg a héten vezetek már forgalomban , olyan furcsa volt vissza rá ülni a motora, szinte idegen volt mintha újra kénne tanulnom, lehet sokat hagytam pihenni a mocit!
0ft-al elvihető, csak a havi részletet kell átvállalni,ami 25ezer körül mozog, svájci frank alapú,de kp-ra is meglehet venni. Pontos árat nemsokára tudok írni,de egy ismerősömé a motor, és ezt még nem írta meg :)
Ha valakit esetleg érdekel, akkor van egy Eladó CBR.
2003.12havi de 2004.12 hóban lett forgalomba helyezve. Yoshimura dob van rajta,sötétített buborékplexi, de megvan a gyári plexi meg kipuff. 21ezer km van benne. Michelin pilote power gumik,ledes index...annyi a sérülés h az előző tulaj eldőlt vele,majdnem egyhelyben és az oldaldekni van meghúzva,de nem vészes.
Illetve ha valakit érdekel egy Moto GP Pro Valentino Rossi sisak M-L méret és megvan hozzá a zsák, matrica, doboz. 130ezer körül van most az ára, és 90ezerért eladó. :)
Nekem is a fehéret ajánlották, jól is nézett ki, de lusta lennék minden menet előtt fehérre sikálni, és a szürke jobban megy a moci aljához. 48-as ruhát vettem, remélem nem hízom ki!
Szigi80
Nekem is ugyan ilyen berik ruhám van (csak arany fehér) de még a csimma is ugyan ilyen ( csak fehér )
vaze hasonlítunk akkor egymásra, vagy csak egy helyen szórtuk a pénzt :))))
De tutik a cuccok :D
Neked mennyi a ruhának a mérete?
Szerintem nem csak te vagy így! Én legalábis igen!
Most csinálom a ,,B" jogsit, elméletileg a héten vezetek már forgalomban , olyan furcsa volt vissza rá ülni a motora, szinte idegen volt mintha újra kénne tanulnom, lehet sokat hagytam pihenni a mocit!
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...|65%3a12|39%
3a1|240%3a1318#ebayphotohosting
Ha valakit esetleg érdekel, akkor van egy Eladó CBR.
2003.12havi de 2004.12 hóban lett forgalomba helyezve. Yoshimura dob van rajta,sötétített buborékplexi, de megvan a gyári plexi meg kipuff. 21ezer km van benne. Michelin pilote power gumik,ledes index...annyi a sérülés h az előző tulaj eldőlt vele,majdnem egyhelyben és az oldaldekni van meghúzva,de nem vészes.
Illetve ha valakit érdekel egy Moto GP Pro Valentino Rossi sisak M-L méret és megvan hozzá a zsák, matrica, doboz. 130ezer körül van most az ára, és 90ezerért eladó. :)
úgyhogy nekem is Ebay lesz
2007-es 600RR-re kellene komplett gyári idomszett
Mindegy milyen színű
Euroring?
Nekem is ugyan ilyen berik ruhám van (csak arany fehér) de még a csimma is ugyan ilyen ( csak fehér )
vaze hasonlítunk akkor egymásra, vagy csak egy helyen szórtuk a pénzt :))))
De tutik a cuccok :D
Neked mennyi a ruhának a mérete?
Ehhez mit szólsz?
http://www.hasznaltauto.hu/2616911_honda_cbr
_2003
A sérülés 60-70 e. ből javítható. Garantáltan semmi gond nincs a motorral, olajcsere után csak benzinre kell költeni.