Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem kényelmesebb, mint a Sidi Vertigo! Az volt az első szempont...
De láttom még, így is megtámadtad a radiátort!
nekem is ilyen csizmám van. Annyira nem jóó amennyibe kerüld, de véd az a lényeg
pályaidom mintája nem jó?
Nincs mit. Én meg sem merem próbálni, hogy rámjön-e egyáltalán a vadiúj overálom, sajnos a karácsony meglátszik rajtam is. Lassan ideje lesz egy kiadós fogyókúrának...
Hideg van, ideje volt felöltözni! Kösz badzoli a tippet, kösz superzone!
Az engem sem izgatna, hogy van-e motorod az idomok mögött...
én nem álmodom semmiről, engem nem annyira izgat, hogy van-e oldalidom a mocidon.. ..ez csak egy gyakorlatias, viszonylag kézenfekvő és nagyon egyszerű megoldás lenne..
Álmodik a nyomor? Picit nem figyelek és nyithatok egy bontót?
vedd el az oldalidomot Zolitól, fényeztesd át, ha kell, aztán dobd fel a mocidra.. mit variálsz ezen?
..ha már ott vagy, akkor a ram-air névre hallgató jószágot is kapd ki, kérlek, mert egy barátomnak arra lenne szüksége..
köszi
hááát nem tudom hogy mondjam
az a lényeg hogy én törötten vettem a '07es gépem és keresek hozzá oldalidomot.
miután már 50ropit költöttem rá márcsak egy oldalidom kéne, azaz annak egy része.
van idomos ismerősünk aki csinált volna karbonból vagy üvegszálból új idomot csak sajnos nincs meg a minta.
ezért akartam volna vkitől kölcsönkérni egy idomdarabott h meglegyen a minta meg nekem az idom :)
(persze lettétet raknék le az idomért)
nekem van.. ..badzoli..
nemtom, mit szeretnél, de lehet, hogy ő tud segíteni.. ha akar..
most nézegesd sokat a ruhát, mert utána már soha nem lesz olyan szép, mint új korában..
háát van egy pár de nem szoktam velük tartani a kapcsolatot, csak néha összefutunk aztán dumálok velük.
köszi szépen , köszi üdv!
Hát nekem is vennem kénne már ujonan valami jó bukot, mert ez a Shark kicsit zajos amugy nincs vele baj!
Illetve megkell foltoznom a csizmámat, mert lyukas az elején és befuj a menetszél!
Én már nagyon rég megfogatam, hogy ha ki kerülök külföldre az biztos egy olyan ország lesz ahol minimum 20 fok van egész évben , amugy megvagyok, tengettem technikusi tanulmányaimat!
És veled mi a helyzet?
Vettem egy 1 részes fehér bőrruhát, eladtam a sisakom, most akarok venni egy icon skull-t, veszek fehér suomy csizmát is. Nem most akarok én sem tépni, csak várom már nagyon a jó időt. Ilyenkor olyan rossz csak nézni a garázsban. Meg is fogadtam, hogy 3 év múlva, mikor majd kimegyek külföldre csak olyan országba fogok menni, ahol télen is nyár van.
Nálad mi újság?
fucky nincs pesti ismerősöd akinek '07es cbr-e van ?
HI!
Nekem ilyen van fenn.
Jób később mint soha!
Szeva zöld testvér!

Hát nekem utoljára 2008 12.08.-án küldöt E-mail-ed az utolsó ami jött, amiben küldtél két képet!
Csapatni? most? Ki nem tolom a vasat, odda fagynék, majd ha már minimum 10 fok lesz , akkor lehet rola szó! Az én reumás csontjaim nem bírják már ezt a hiddeget!
Amugy mi van veled? Rég dumáltunk már.
köszi Amúgy szerintem van egy alternatív dolog ha nagyon muszáj az idomzat. Pályaidom és belevágsz egy lámpát és ha majd lesz eladó szolók ,mert megyek majd ki Németországba aztán e-bayen vannak olcoért
Pont ilyenkor jut eszedbe?
köszi szépen hogy üzentél korrekt ember vagy ! kb. 2 napja hívott a tulaj azzal az idommal kapcsolatba mert hirdetem magam máshol is de sajnos nem sikerült dűlőre jutnom vele . ez a baj ha venni akarok ,aranyárba kapok szinte mindent a bontóba , ha meg eladni akarok valamit akkor meg csak kis pénzért tudok eladni! ezért várok hátha valami magánszemélytől kapok olcsóbban alkatrészt! mégegyszer köszi a jelzést! üdv!
mi lesz helyette?