Igen igen ki van iktatva 1 ... Azt vágom az idom belsejénél van rakva nekem egy szivacs, szóval no para, csak nem látszik egy sárga szivaccsal van megoldva. De amugy a másik idomzaton ottvan. Köszi a segítséget nagyon figyelmes vagy. Amugy nincs véletlenül egy ötleted hogy a 03-as cbr-en hogy tudnám megoldani a forditott váltót, vagy milyen konzol kéne hozzá.
A fejidomra gondolok.A belső része ki van vágva és pont az a hűtés lényege.A levegő ki fog szökni és nem ahűtőn keresztűl távozik.Csinálok egy pár képet.Ami még fontos ha kivezsed a termosztátot akkor egy vízcsövet ki kell iktatni.Azt is megcsináltad?
jahh vágom most már Háát nem tudom mit lehetne oda kitalálni, lehet majd felcsavarozok valami acéllemezt hogy odaterelje. Ott a hasidomnál gondolsz nem? hogy nincs ilyen kis felhajlás... Köszi a segítséget remélem egy acéllemezt ha odavágok, akkor zsir lesz... Szerinted? Vagy valami masszív szivacsot odaragasztani?
Háát jah de Termosztát már ki lett belőle operálva meg másik hűtőt kapott. De amugy melyik idomra gondolsz, tudnál képet csinálni, mert akkor lehet hogy még azon is tudnék javítani. Vagy hogy oldanád meg az én helyemben?
Nem szoktam írni de most fogok.
A Valtermoto és az ARATA lábtartó közt nem csak az ár a diferencia.
Mindenki azt veszi meg ami tetszik neki és amire pénze van.
Hali!A
fehéridomos mocid jó meleg lesz!A hűtőn nem megy át elég levegő mert az idom belső része (ami a hűtőre vezeti rá a levegőt )el van vágva.A mester aki tervezte az idomot ezt a részt (olcsón) befejezte.Ha bent hagyod a termosztátot és 30 fokban körbemész a Hringen kávéfőzés lesz a vége.Ezt meg kell csinálnod ha jót akarsz a mocidnak.
üdv! keresek cbr 600 rr 2003-2004-hez fejidomot , fejidomtartóvasat, és kis takaró idomokat mindkét oldalra a fejiomhoz, esetleg komplett idomszettet is. szín mindegy . ugyanitt eladó cbr 600 rr2004-hez utángyártott fejidom+ oldalidomok+ alsóidomok egyben áruk 18000 ft. tel. 0620/992-4528 vagy timua@invitel.hu
Kicsit feldobjam az életet, most csináltam meg a 05-ös cbr-t nagyon baba lett. Kapott uj légszurot olajszurot motul versenyolajat és lucas carbon fékbetéteket. Majd ha jó idő lesz elmondom mire jutottam velük
mivel sikerült egymás b...-val teleirni az oldalt, ezért ujra: Norbimotard légyszi hivj fel. És amire senki nem válaszolt: igen megforditható: 1-előre, sok/4-5-6/ hátra.
..azért a weboldalt linkeltem be, mert nem szokásom magán jellegű adatokat (akár nevet, telefonszámot) feltenni egy nyilvános oldalra az illető tudta nélkül.. ha megnézed, ezt írtam: "itt KÉRJ TANÁCSOT" ..fél szóval sem említettem, hogy vegyen bármit is, vagy hasonló.. aki ott dolgozik, versenymotorok építésével foglalkozik, nem ma kezdte, és tudom, hogy szívesen segít, még soha senkit nem küldött el, és soha senkire nem akart rátukmálni semmit sem.. ennyi..
..az, hogy ebből ki mire következtet, nem az én dolgom, én amit írtam, azt szó szerint értettem.. persze bármit bele lehet magyarázni, hiszen "zseby" erre tökéletes alany..
..egyébként ha senki sem kötött belém, akkor most miért van ez a beszélgetés, és miért volt minősítve az én értelmi szintem, fogalmazási képességem stb. olyan ember által, aki SEMMIT sem tud rólam? ..abban remélem, egyetértünk, hogy alaptalan sértegetéseket nem vagyok köteles eltűrni, és nem engem minősít, ha bárki is ilyen eszközzel él (mert fegyvernek ezt nem nevezném..)
Nem állt beléd senki sem...
Csak arra a kérdésre (a 2dik), hogy hogyan lehet megfordítani, belinkeltél egy oldalt, ahol mégcsak véletlenül sem az első kérdésben említett márkát találhatja meg bárki. A márka említése után joggal gondolhatja a vétlen olvasó is, hogy majd ahhoz a márkához kapcsolódó oldalt, vagy ahhoz (is) értőket ajánl valaki. Már a kérdés sem volt jól megfogalmazva.
Ha azt írtad volna, hogy keresd meg XY-t ezügyben ezen a honlapon, az megint más lett volna... Mellesleg eszembe sem jutott megkérdőjelezni az ő szaktudásukat, mivel nem ismerem őket, te meg ezekszerint igen, ha ajánlani mered nyilvánosan.
Senki sem vonta kétségbe a segítőkészséged. Meg azt sem mondtuk, hogy hülyeséget írtál.
És senki sem kötött beléd, ne légy paranoiás...
..elbeszélünk egymás mellett, MilleRR, de tényleg.. úgyhogy hagyjuk.. én nem szándékoztam veled vitázni, nem is tettem, amíg nem álltál belém..
..azt, hogy én tudok-e fogalmazni, értelmezni, és milyen szinten állok "szellemileg", kérlek szépen, akkor ítéld meg, ha már ismersz... én mindenesetre biztos vagyok benne, hogy ezen a téren, nincs miért szégyenkeznem.. (lehet, hogy meg is lepődnél)
..abban hibáztam, hogy a 2. kérdésre (mert volt ilyen) adtam egy TIPPet, hogy hol kérjen TANÁCSot.. amennyiben ez hiba, akkor valóban vétkes vagyok és elnézést kérek..
..a megalázó megjegyzéseidet meg légyszi tartogasd azoknak, akiket ismersz és akikkel szemben megengedheted magadnak, mert amíg nincs reális képed, addig kérlek, mellőzd ezt, mert én sem sértegettelek sohasem, még csak tiszteletlen sem voltam veled, hiszen nincsen rá okom.. tudod, ez is hozzátartozik az intelligenciához, ha már a szellemi háborút hoztad szóba..
Uristen egy kurva lábtartó miatt gyepáljátok egymást Amugy ennyi pénzért nem kell, ennyiből veszek csomó gumit, a forditott váltót meg megnézem hogy van a Valrtermoto-n és megprobálom rekonstruálni, de ugy látom hogy akkor mindenki gyári váltoval megy
Zseby! (remélem így már megfelel)
Nem szokásom belerúgni a földön fekvőbe (ezért is nem reagáltam a továbbiakban). De ha igényled...
A válaszodat nem csak én értelmeztem másképp, mint ahogy Te próbáltad szánni (ami egyáltalán nem sikerült). Gondolom ez feltűnt.
Te nem tehetsz arról, hogy másképp értelmezem?
Miről beszélsz? Nem én nem tudok értelmezni kicsi lány! Te nem tudsz fogalmazni! Mondjuk ez számomra már többször bebizonyosodott, csak nem irritált annyira, hogy szóvá tegyem. Mivel most azonban igényled hogy kivesézzük ezt a dolgot most megteszem. Azt gondoltam, legalább átolvasod amit írtál, de látom, ha meg is tetted, felfognod nem sikerült. Nem azt írtad amit akartál. Ennyi. Ráadásul belekezdtél valami, -általad egyébként teljesen nem ismert- üzleti/törzsvásárlói kapcsolat ostoba módon történő boncolgatásába, a magad ostoba kis célzásaival, aminek semmi alapja sincsen. Nem hogy igazad nem volt. Nem is látod miben hibáztál. Viszont cukrozni a taknyot, az megy. Röviden ennyi. Csak hogy tudd, ki és mit nézett be.
Csak belefolytam, pedig már tudom egy ideje, hogy szellemi háborút vívni nem lehet azzal, aki fegyvertelen.
csak simán jól esett volna egy annyi a részetekről, hogy "bocsesz, félreértettem".. ..mivel teljesen ok nélkül kötöttetek belém, mert valamit máshogy értelmeztetek, vagy nem figyelmesen olvastatok el...
..nem minősítettem én se a márkát, se a Danger-t, még csak számra sem vettem ezeket a neveket, hiszen nincs is miért.. nekem nem gurult el semmim, ti álltatok belém a nagy büdös semmiért.. ha ez megy, akkor talán a "bocsesz" is menne, mert elvileg hozzátartozik a "gerinchez"...
nekem nem kell magyarázkodni, hogy ki kit miért ajánl, mert egyrészt nem érdekel, másrészt meg természetes dolog, hogy az ember szívesen megosztja a pozitív tapasztalatát másokkal... én is ezt tettem..
..de persze megszokhattam már volna, hogy én csak hülyeségeket írhatok és nem érthetek semmihez.. én vagyok a hülye, hogy egyáltalán próbáltam segíteni.. ..talán el is adom az RR-t, mert hát én ahhoz is kevés vagyok, hogy ilyen motorom legyen.. ..így már jobb? mindenkinek könnyebb így a lelke?
..na hál'istennek
Namost mivanmivanmivanmivanmivanmivanmivanmivanmivanmivan?
Min
denkinek kezd elgurulni az üveggolyója így karácsony felé?
Lássuk be, mindenki hibázhat és hibázott is. (csak én nem hihihihihihi)
De ettől még nem vagyok reklámember, vagy ha vki szerint igen, akkor az puszta baráti szeretetből és legkevésbé sem 2 üveggolyó miatt...
Ha bárki jóbarátom (mint MilleR, vagy daniboy) a Dangerhez hasonló színvonalú tevékenységbe kezdene (nem csak motor, hanem bármilyen téren) és saját tapasztalatom lenne a hozzáállásáról, valamint a szolgáltatás/termék minőségről, akkor ugyanilyen jószívvel ajánlanám őt is. Mint ahogy teszem is.
Lévén van ilyen Opel és VW-csoportos autószerelő barátom, vagy windsurf és snowboardboltos is (több is), vagy kerékpárboltos, tetőcsomagtartós, de még utazási irodás is.
Csak sajnos az ő hozzáállásuk olyan, mint a fehér holló, a legtöbb motorosboltban (tisztelet a kivételeknek) csak levágni akarnak nagy pénzekkel...
Telefonon elmondom. 1/2973328 vagy 30/9639033.