Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jájj, de cééép..
http://www.hasznaltauto.hu/2574651_honda_cbr600_2005
Szia kissrác!

Valami nem jó a levelezős megoldással, mert ahányszor írok neked, nem jön válasz!
Mikor megyünk már aszfaltot tépni?
fúúú most így nem tudok max ha majd elkezdődik a szezon
Nem tudsz majd egy jó 05-06 cbr 600rr pályamotort?
hát jah, a motor olyan volt mint a tulaja
Hello. Itt van nézd mit találtam neked http://gexcube.fw.hu/ itt rámész hogy Honda és ott lesz a piros fejidomod
üdv! keresek 2003-2004 cbr 600rr-hez (04) fejidomot ha lehet piros feketét, fejidomtartó konzolt és a kis idomokat a fejidom és a tank közé! vagy komplett idomszettet vennék mindegy mijen színben. ha valakinek van ijene eladó kérem jelezze! 0620/992-4528 sms is jó visszahívlak! buék mindenkinek!
Köszi!

Felhívtam a megadott számot, de nem volt valami segítőkész a srác akivel beszéltem, úgyhogy inkább leraktam mielőtt felhúzott volna!
én voltam megnézni a kék moviestaros cbrt !
egy nagy rakás sz*r ! hajlott a váz, törött a felni, esőben hóban kint áll ...
Nem tudom! Hívd fel és kérdezz rá, hogy miből csinálják!
Jóóó
gondolom, tudom..
..de azért ne tűnj el nagyon a képből, jó?
Jaaaa,nem követem a fórumot nagyon!Kevés szabadidőmet másra költöm.Amúgy a Viperrel még úgyis beszélnem kell,gondolom tudod miről....
Köszi!Ez a Dúzs-féle, vagy nem?Ismered/ismeri valaki?Mondjuk mindegy,ha esek, mindegyik törik...
írtál ide (mármint sportmotor), én meg írtam neked.. ..nagyon el vagy tűnve
Mire is kéne?
..majd, ha válaszolsz... múltkor nem reagáltál..
Sziasztok!

2003-as CBR 600 RR-re keresek pályaidomot és plexit!Ha tud valaki, legyen szíves jelezze!Köszönöm!
Sziasztok!

Valaki esetleg tud valamit erről a motorról!

CBR 600RR

Előre is köszi!

Üdv: Bálint
ha jol csinálod (kuplungolással) akkor még 6-7 ezer fordulatnál is . Amúgy ha sima gyorsulás akkor csak egy picit, de ha ugy csinálod hogy 1.-esbe 10 ezres fordulatot tartod nem gyorsitasz azután csutka gáz, akkor elég szép eredményeket tud mutatni
Nekem lámpátol való intenziv elindulásnál szépen megemelte az elejét!
a 2005-2006 os( CBR600RR ) mennyire emelgeti az elejét gázra?
hajrá