Nincs valakinek véletlenül 07-08-as 600RR-hez service manual-ja? Olyan érdekelne, amiben benne vannak a fontosabb csavarok előírt nyomatékértékei. (ha már megleptem magam karácsonyra nyomatékkulcsokkal)
Akár link is érdekel, persze nem fizetős, olyat én is találtam. Bár néhány sört megérne...
Pechedre igen keveset ültem csak az F4-esen, így nem nagyon tudom összehasonlítani sem a '06-os, sem a '07-es RR-el, '03-as RR-el meg nem is mentem. De gondolom, ez hasonlíthat leginkább az F4esre. Az biztos, hogy sokkal hasalósabb üléspozícióra kell készülnöd, mint az F4en. Meg némileg agilisabb, dinamikusabb, fordulatéhesebb blokkra.
A középtartomány évjáratonként erősödik, a 05-06-os már eléggé egyben van, de sehol sincs a 07eshez képest. (nem azért, mert nekem az van , de volt szerencsém egymás után közlekedni mind2vel)..
Gondolkodom, h lecserélem az F4 esemet, és hát maradok a Hondánál..
Millen különbségek( érezhető) vannak a 2003-2004 és a 2005-2006 os 600RR erek között?
Én ültem már egy 2004 es vason deannak a legfuráb része az volt h magasabb az üléspozicója :)) ( 175 cm vagyok az F4 esről simán leért alábam, de az RR ről már nem olyan sima talpas a dolog :))
Meg azt hallottam h a 2005-2006 osnak több kraft van a középtartományban :))
Ha valaki tudna okos dolgokat mondani, azt megköszönném! :)
"Egy Szenteste receptje:
Jó sok lével zsebedbe
Sálat, zoknit keresve
Jézuskát emlegetve
Nyomulsz az üzletekbe
Egy-két áru leverve
Dugipénz megy levesbe
Családod vár szeretve
Feszültséget vezesd le
Tolj inkább pár felest le
A templomi menetbe
Jézuskára nevetve
Kívánkozol keresztre
Miseborra nevezz be
Mámor térdre ereszt le
Szemed kissé keresztbe
Kire esel tegezd le
Asszony így nem ereszt be
Moci mellé mehetsz le.."
Hello. Én az Arrowot ajánlani tudom mert az nagyon ütős, de majd lejössz egyszer és meghallgatod élőbe az Akrapovic-ot meg az Arrowot is. Amugy a motoron már rajta volt
Hali!
Nem volt vmi esztétikus,de két darab vasat hajtottam neki egyik alul a másik felül volt rögzítve a fejidomhoz plusszba kapott még ey-két gyorskötözőt
Miért az tetszik neked jobban?
Köszi
Akkor azt mondjátok h a két tipus között nincs szinte semmi különbség ( érzetre ), ergó nem érdemes a fiatalabbat venni? :))
Zoli örül....
..de ha egyszer bejön, akkor műxik!
Elküldöm e-mail-ben a service manualt!
Remélem sikerül 17 mega....
Akár link is érdekel, persze nem fizetős, olyat én is találtam. Bár néhány sört megérne...
A középtartomány évjáratonként erősödik, a 05-06-os már eléggé egyben van, de sehol sincs a 07eshez képest. (nem azért, mert nekem az van , de volt szerencsém egymás után közlekedni mind2vel)..
Gondolkodom, h lecserélem az F4 esemet, és hát maradok a Hondánál..
Millen különbségek( érezhető) vannak a 2003-2004 és a 2005-2006 os 600RR erek között?
Én ültem már egy 2004 es vason deannak a legfuráb része az volt h magasabb az üléspozicója :)) ( 175 cm vagyok az F4 esről simán leért alábam, de az RR ről már nem olyan sima talpas a dolog :))
Meg azt hallottam h a 2005-2006 osnak több kraft van a középtartományban :))
Ha valaki tudna okos dolgokat mondani, azt megköszönném! :)
Kellemes ünepeket, és mihamarabbi jó időt :)
boldog karit!
Boldog Karácsonyt!
Jó sok lével zsebedbe
Sálat, zoknit keresve
Jézuskát emlegetve
Nyomulsz az üzletekbe
Egy-két áru leverve
Dugipénz megy levesbe
Családod vár szeretve
Feszültséget vezesd le
Tolj inkább pár felest le
A templomi menetbe
Jézuskára nevetve
Kívánkozol keresztre
Miseborra nevezz be
Mámor térdre ereszt le
Szemed kissé keresztbe
Kire esel tegezd le
Asszony így nem ereszt be
Moci mellé mehetsz le.."
Békés, áldott karácsonyt mindenkinek!
FuckyRs: a pálya 600RR-re a kidörentött vetted vagy a motorhoz járt?
Mert majd akkarok én is venni valami kidörentöt, de még vacilálok, hogy mit!
Nem volt vmi esztétikus,de két darab vasat hajtottam neki egyik alul a másik felül volt rögzítve a fejidomhoz plusszba kapott még ey-két gyorskötözőt