Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ó te egy úr vagy köszönöm!
Már nagyon vártam a képet, fel is dobom az adatlapomra!
Azszem meg vagy!

Itt egy jó kép!
Meg egy másik fucky-ról (támad a hello kittis rr-rel )
Sziasztok!

Valakinek nincs lecserélve véletlenül a cbrjén a lánckerék (hátsó) nagyobbra?Vagy nincs ötletetek hogy elbirja-e a gyári lánc előre eggyel kisseb hátra 3mal nagyobb kombinációt? Vagy létezik pótszem a lánca amivel meg lehete hosszabitnai ne kelljen feltétlenül cserélni?Vagy mennyivel nagyobb tulajdonképpen a 3mal nagyobb lánckerék és hol lehetne ennél is nagyobbat szerezni?

Előre is köszi.
Helló!Tuti lett a hátulja! A kiput hogy oldottad meg?Dobnál fel képet arról is?Kössz..
TEl : 06707764510
Van egy készlet repsol idomom eladó .Tök jó minőség még bbelül is .Szinte új
Csáó
Sportrendszám tartot akkarok venni az RR-re, de olyat melyet egy-két csavar segítségével betudom állitani, hogy álljon a rendszám anélkül, hogy megkeljen hajlitani azt!
Sárvári motorostallálkozon láttam ilyet, de sajnos nem fényképeztem le!
Tudtok se gíteni, hogy hol találok ilyet?
Kicsit uncsi volt a 600RR hátulja.Készülöfélben van egy másik .Ime a képek..
Üdv .
Van valakinek eladó fejidomtartó konzolja ? 600rr 2003-2006
Sérülésmentes kéne ,nem görbe stb.
Megvásárolnám,vagy adok érte 600 rr tankot ,tankborítást, javított jobbos idomot,bukógombát,kormánykapcsolót ,gázkart,pénzt,aranyat ,aranyeret ,

06707764510
Nekem a fokozatkijelző csak városban, néha... De elvagyok már nélküle.

Egyébként a dangeres srácoknak van nagyon korrekt fokozatkijelzőjük és nem is horror áron. Meg köridőmérőjük is, infrás, nem nyomógombos...
Sok mindennel kárpótol.Amíg rá nem ültem a saját Hondámra,nem is képzeltem,hogy valami ennyire jó lehet!Elfogult vagyok?Lehet,de ez egy új szerelem
az én motoromról jelenleg csak én hiányzom...
Stone és akkor még nem is beszélve a napfénytetőről nomeg az elengedhetetlen smiktükörről Amúgy a viccet félre téve a Honda szerintem a megbízhatóságával és a "kedvességével-kezességévell" kompenzál.
Szia!Én csatlakozom!Van 1-2 dolog ami hiányzik az rr-ről.Pl.:fokozatkijelző,köridőmérő.
Sziasztok!
http://www.origo.hu/motor/2008...
azért van akinek ( pl. neekeem is ) az a fokozatkijelző nem jönne rosszul, de ettől függetlenül még szép, h a HONDA az HONDA
Köfi a segitseget! Majd a boltban probalok szervalni egy ilyen emelot is hozza!
Hát, ha komolyan gondolod, hogy most hallasz róla először, akkor futás be a boltba, és kérj 1 lánc spray-t ! Én kb. hetente, de ha sokat megyek, akkor gyakrabban fújom... én is a castrolt használom, és abszolút nem gányolja össze a gépem. Max. a hasidom leghátsó nyújványán látni meg egy kicsit... de a wd40 csodákra képes !
Zseby a gonoszka...
Hűűű de szép moci
Mindenképpen kell fújni a láncot,mert akkor lesz hosszú életű.Ha nem fújod akkor sokkal hamarabb kinyúlik vagy esetleg megkapja a rozsda.Ha jó minőségűvel fújod akkor csak nagyon minimális csapódik le a láncról.Ha olcsó gagyit veszel akkor valószinű hogy az összes a felniden és más részeken fog kikötni
csak megerősíteni tudom Zoli írását: javasolt, hogy a cuccos a flakonból belülről kifelé haladjon...
Ha 600RR-ért mész, akkor venned kell egy hátsó emelőt, meg emelőszemet, hogy akár egyedül is be tudd fújni a láncodat. Javasolt belülről kifelé, lehetőleg gurulás után a meleg láncra fújni. Ha nem, akkor meg ajánlott minimum fél órát várni, hogy ne szórja le a lánc menet közben. Mindenképpen javasolt a lánc fújása, keni a szemekben lévő gumigyűrűket.
Állítólag 20-30%-kal is megnövelheti a lánc élettartamát, ha kb 500km-enként, illetve minden esős menés után megteszed.
A spray-k nem olcsók, a Castrol fehér, illetve az S100 fehér a legkevésbé szóródó, koszoló.
Enyje, de csunyara gondolsz... Ne egyen , mert ehes lesz... :)
Jovo heten megyek az uj mociert, miez a lánc téma? Errol most halok eloszor, hogyan kell fujni, es mivel?
Ja!
Meg ne egyen mert úgyis ki........ja.
Akkor a motorba se tegyen olajat mert úgy is elhasználódik.