Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ne ...azok biztos ilyen galád fajták lehettek...
Rocky-hoz volt párszor szerencsém,meg 1szer KertAce-hez.Meg voltak akik nagyon későn jöttek és nekem mennem kellett
örülnék,ha anak vennéd.Messze áll tőlem a bántó szándék
ezt most bóknak veszem, jó?
ezzel ismét vitatkoznék ,de ellened inkább feltartom a kezem és megadom magam
ez nem igaz ..csak akarni kell
ez nem igaz!
csak ritkán lehet beszélgetni vagy találkozni a kollégákkal.
én megyek ha tudok addig valahonnan s.os.-be hátsógumit szerezni.
...mert neked ez egyelőre csak egy weboldal...
Jó dolog... Nagyon sok olyan barát az ország minden pontjáról, akiket egyébként nem ismertem volna meg... ...legalábbis nekem ez a CBR Club...
biztos,hogy nem leszel egyedül
jó annak aki ráér
Valaki Honda nyiltnap 21.-én?
Én beszartam a nevetéstől. Ez nagyon jó kép

Láttod én kézel-lábal jelzem ha ki akkarok menni a pályárol!
De ez a kép nagyon nagy lett! Jaj már folyik a könyem is!
Hali!

Bocs a beleszólásért,de az nagyon jó dolog,csak sosincs ott senki
Sziasztok! Itteni ember volt akit tegnap láttam műszaki hibával megállni a Moszkva téren? Dőlt a víz a mociból. Sajnos nem tudtam odamenni mert késésben voltam. Olyan 10:30 körül volt az eset.
Nem szeretném... Amúgy mi az a CBR Club Zseby? Jó dolog?
..csak nehogy a következő a kórházi költségekre ússzon el
Nem dicsekvésképp írtam, csak kíváncsi voltam véleményekre! Hja, igazad van Zoli, tudom, de rohadt meleg volt, persze ez se kifogás... Bexart a laptopom, és a munkámhoz kellett 1 új, szal a ruha ára elúszott most arra. :( Egyenlőre nincs normális ruhám, csak egy bőrdzseki + kesztyű, csizma + naci hiányzik...
Suhancus féle karlendités a második világháboru idejébol
"Pólóban mociztam"

Ezzel itt ne nagyon dicsekedj, mert gyorsan el leszel fenekelve.
Tegnap megkaptam végre a mocit, bele is ment 500 km hamar, az érdekes, hogy nem is a csuklóm fáj, hanem a tenyerem. Nehéz megállni, hogy ne húzzam neki, párszor meg is mutatta az RR, hogy van még bőven tanulnivalóm. Már szereztem pár ismerőst, akikkel minden 7en tudok majd körözgetni. Befújtam a láncot is (úgy ahogy),emelő híjján kívülről fújtam befelé, viszont tettem a lánc és a kerék közé 1 kartonlapot. Pólóban mociztam, a nap is jól megkapott, hulla fáradt vagyok! Itt van pár kép az 1ik unokaöcsiről, majd még készítek többet, de most pihi ...
Ha vannak még olyan képek amin rajta vagyunk vagy rajta vagyok feltudnád még rakni vagy E-mail címemre elküldenéd!
Elöre is kösz!
Amugy jó kis fogocska volt!