Sziasztok! Itteni ember volt akit tegnap láttam műszaki hibával megállni a Moszkva téren? Dőlt a víz a mociból. Sajnos nem tudtam odamenni mert késésben voltam. Olyan 10:30 körül volt az eset.
Nem dicsekvésképp írtam, csak kíváncsi voltam véleményekre! Hja, igazad van Zoli, tudom, de rohadt meleg volt, persze ez se kifogás... Bexart a laptopom, és a munkámhoz kellett 1 új, szal a ruha ára elúszott most arra. :( Egyenlőre nincs normális ruhám, csak egy bőrdzseki + kesztyű, csizma + naci hiányzik...
Tegnap megkaptam végre a mocit, bele is ment 500 km hamar, az érdekes, hogy nem is a csuklóm fáj, hanem a tenyerem. Nehéz megállni, hogy ne húzzam neki, párszor meg is mutatta az RR, hogy van még bőven tanulnivalóm. Már szereztem pár ismerőst, akikkel minden 7en tudok majd körözgetni. Befújtam a láncot is (úgy ahogy),emelő híjján kívülről fújtam befelé, viszont tettem a lánc és a kerék közé 1 kartonlapot. Pólóban mociztam, a nap is jól megkapott, hulla fáradt vagyok! Itt van pár kép az 1ik unokaöcsiről, majd még készítek többet, de most pihi ...
csak ritkán lehet beszélgetni vagy találkozni a kollégákkal.
jó annak aki ráér
Láttod én kézel-lábal jelzem ha ki akkarok menni a pályárol!
De ez a kép nagyon nagy lett! Jaj már folyik a könyem is!
Bocs a beleszólásért,de az nagyon jó dolog,csak sosincs ott senki
Ezzel itt ne nagyon dicsekedj, mert gyorsan el leszel fenekelve.
Elöre is kösz!