Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

otthon hagytam a fóliádat ..majd ebédidőben hazafutok érte
Itthon egyelőre nem szólnak érte a yardok, de pl. Németo-ban bevonhatják a forgalmidat érte.
Várható, hogy itt is lesz hamarosan valami szabályozás. Ami fix, hogy autónál az automatikus szintszabályzás és a fényszórómosó kötelező hozzá. A nagyobb baj az, hogy a halogénizzós lámpatest tükre nem a xenonhoz van kialakítva, ezért lehetnek fényreflexiók, amik zavaróak lehetnek a szembejövőknek.
helló, ragaszd be sziloplaszttal. kell neki ugyan száradási idő, de kissé rugalmas tartást ad és bármikor nyom nélkül kézzel, oldószer nélkül is eltávolítható és mehet vissza a régi.
ugyanakkor a xenonhoz aktív fényszóró vetítési távolság-szabályzás és fényszórómosó szükséges, hogy legálisan használhassad közúton.
jah, nekem is ezt javasolta egy cimbi, hogy fúrjam ki. Néztem, meg lehet-e ezt úgy oldani, hogy esetleg a gyári izzó is visszamenjen, de az érintkezőket is ki kell pucolni onnan akkor, mert nem fér be a xenon, szóval ha átalakítom, akkor nem igen lehet visszatenni már a gyárit. A rendőr bácsi meg nehogy mondja, hogy alakítsam vissza eredetire. :P Mert nem tudom, lehet ezt közúton egyáltalán használni (legálisan)? Mert a doibozán is az van csak zárt versenypályára. :)
Hali!Én is evvel a problémával küzködtem ...és végül úgy oldottam meg,hogy az eredeti közbetét végét lefűrészeltem és ráfűztem a xenont ...
Rallyboy! Ebay.com-n találtad a tükröt?
így könnyű
de most már hozzunk össze egy olyat, amin a tiéd is, és az enyém is az igazi tulajokkal van jelen
mindig úgy sajnáltam hogy ezen a csoport-képen nem volt rajta a motorom, de most vettem észre hogy mostmár rajta van ... bevásároltam magam a képre
JÉÉÉÉÉÉÉ mennyi MOTOR!
az egyik legszebb ...de valóban gyönyörű , piciben ott van a TV-m tetején
Na majd akkor jó sok képet nyomathatsz fel nyugodtan
viccelsz?! Legszebb a világon! ;) :D Bár már nem is így néz ki teljesen. Idén is már tunigolgattam kicsit (karbonmintás kis tükör, ill. hátsó sárvédő, üléspúp, alu rendszámtartó, ill. láncvédő,stb...), csak a képek még tavalyiak. :) Majd update-elem.
De gecijól néz ki az RR-ed
Szevasztok!

Nem tudom kinek van xenon a gépében, de egy kis segítségre lenne szükségem a bekötésével kapcsolatban.
A xenon izzót nem igazán vágom, hogy kellene a lámpába fogatni úgy, hogy az jó is legyen?! Mellékelek egy képet. Felül a régi izzó balra a foglalatával. Ezt a foglalatot rögzíti a lámpabúra hátsó részéhez egy görbített drót, amit rányomsz és be kell akasztani, így feszíti a foglalatot a helyén. Viszont ebbe a foglalatba nem megy bele a xenon izzó (alul), így próbáltam a foglalat nélkül rögzíteni azzal a dróttal, de szerintem nem valami frankónak tűnt úgy.. Kissé mozog is a xenon izzó, meg a vége bele is ér kicsit a lámpa foncsor részébe, ami nem hinném, hogy előny, mert van egy kis celsius. Gondolom a xenonok típusai között is lehet eltérés, de ha valakinél u.ez a probléma jelentkezett, megköszönném, ha megírná, mire jutott vele. Köszi. Amúgy 03-04-es RR-ről van szó.
eeeeeeeeeezt akartam ...de szerintem rossz topikban vagyunk
ahogy Gy. F. mondaná: csináljuk meg, csináljuk meg, csináljuk meg!
A régi szép idők.....
Mi itt a gond? Mehet a powerslied.
A fenébe , most mennék cseket befizetni és eredtvízsgára, de elkezdet esni az eső!
itt van egy kép egerből még mielött rongyá áztunk volna
keresem keresem de egyenlőre nem találom. Valahol megvan mert pár hete mintha láttam volna
...pedig ezekért fizetnél is, hogy lásd, az tuti
na majd Rocky-ról keresek valami "cukit"
ááá, nem akkarok kellemetlenséget okozni! Nem fontos!
majd keresek olyat, akinél nem annyira számít, ha megharagszik rám...
Jol van na!