minimum 1 hetes sírva röhögés lenne belőle...
de én nem vagyok annak híve, hogy az érintett felek tudta nélkül töltsek fel kompromittáló képeket bárhova is... én személy szerint nem tolerálnám, így mással sem teszem
szerintem mindenki jobban jár, ha én nem kezdem el feltölteni a fotókat... ...bár gyorsan meggazdagodnék a sok megvesztegetéstől, az is biztos...
a Hősök terén készült kép nincs meg neked? ...tudod, a sokansorbaállós
Ránéztem az Ebay-re, de sosem jártam még itt. Vki aki jártas ebben, leirná hogy mégis hogyan működik ez az egész?
Kösz a linket shancus de ezen az oldalon, mármint ebay, kicsit lejjeb görgettem és találtam bal oldali tükröt 10 dolcsiért. az kicsit olcsóbb, de mig az elér ide nem tudom mennyiel nyomja meg az árát.ezért kellene egy kis help.
de én nem vagyok annak híve, hogy az érintett felek tudta nélkül töltsek fel kompromittáló képeket bárhova is... én személy szerint nem tolerálnám, így mással sem teszem
a Hősök terén készült kép nincs meg neked? ...tudod, a sokansorbaállós
Amugy elég tájékozodom ugy, hogy válalom a térképes szerepét turákon!
Kösz a linket shancus de ezen az oldalon, mármint ebay, kicsit lejjeb görgettem és találtam bal oldali tükröt 10 dolcsiért. az kicsit olcsóbb, de mig az elér ide nem tudom mennyiel nyomja meg az árát.ezért kellene egy kis help.
előre is köszi
2-ten már vagyunk. kijönn még?
de most lépek ...jó éjt, pupákok!